توانستهایم مرهمی بر زخم دل مردم در مقابله با فقر و فساد و تبعیض باشیم؟
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری در نطق میان دستور خود در نشست علنی امروز مجلس (سهشنبه 22 خرداد 97) گفت: مردم حق زیادی بر ما دارند، مردم همه ناملایمات و سختیها را تحمل کردند، فشارها را بر خود هموار ساختند و در همه بزنگاههای حساس حضور حماسی خودشان را به رخ دنیا کشیدند، این مردم شایسته خدمتاند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی خطاب به رؤسای قوای سهگانه اظهارداشت: این مردم پای انقلاب ایستادهاند ولی عملکرد بد دستگاهها باعث رنجش آنها شده، فقر و فساد تبعیض موضوعاتی است که رهبر معظم انقلاب بارها فریاد آن را سر دادند و رؤسای 3 قوه را مأمور به برخورد با آن کردند. اگر امروز سران سهقوه بخواهند گزارش کاری را به رهبری و مردم ارائه کنند آیا میتوانیم با افتخار سرمان را بالا بگیریم که در جهت تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری به وظیفه خودمان عمل کردهایم؟
وی افزود: آیا پرونده و رزومه رضایتبخشی در برخورد با فقر و فساد و تبعیض داریم؟ آیا توانستهایم مرهمی بر زخم دل مردم در مقابله با فقر و فساد و تبعیض باشیم؟ امروز ما نیاز به فعالیت جدی داریم.
ذوالنوری خاطرنشان کرد: آقای رئیس جمهور امور از دست شما خارج شده، بازار خودرو، بازار ارز، بازار سکه، مشکل بیکاری، موضوع قاچاق، موضوع رکود، بقاع و تشدید تحریمها امروز مردم ما را در فشار سنگین قرار داده اگر برخورد با این مقولهها وظیفه دولت و مجلس نیست چه کاری از اینها مهمتر است؟
نماینده مردم قم در مجلس اظهارداشت: آقای رئیس جمهور در مورد سوال مربوط به موسسات مالی حاضر نشدید به قانون اساسی و نظر نمایندگان مردم احترام بگذارید. با فشار و تهدید با رودربایستی قراردادن و انواع ترفندها نمایندگان را بعضاً وادار به انصراف کردید، چرا نمیگذارید نمایندگان مردم به وظیفهشان عمل کنند؟
وی با بیان اینکه 5 سوال دیگر به قوّت خود باقیست افزود: آقای رئیس جمهور شما قانون اساسی سر دادید. الان چند هفته از مهلت قانونی گذشته و در مقابل قانون تمکین نمیکنید و نمایندگان خودتان را برای پاسخ به نمایندگان به مجلس معرفی نمیکنید. امروز نیاز مردم در این 5 محور است اگرچه بحث مؤسسات مالی گفته میشود چند میلیون نفر درگیر آن هستند اما باید عرض کنم همه کشور درگیر بحث مؤسسات مالی هستند.
وی خاطرنشان کرد: سوال ما این نبود که چرا مشکل این افراد را حل نمیکنید، سوال ما این است که چرا بر اثر سوء نظارت و عدم انجام وظایف دستگاههای نظارتی چنین گردابی برای مردم ایجاد شد که بقیه مردم کشور هم باید تاوان بدهند. اینکه از بانک مرکزی 20 هزار میلیارد تومان خط اعتباری داده میشود که پاسخگوی سوء مدیریت دستگاههایی شما باشد از جیب مردم فقیری است که در ماه رمضان سفره افطارشان خالی بود. فکر نکنید مشکل حل شده، 20 هزار میلیارد تومان از جیب این مردم برای جبران خطای دستگاههای نظارتی تحت امر شما هزینه شده، با بک یا الله شب قدر چنین گناهی قابل بخشش و شستشو نیست.
نماینده مردم قم در مجلس در پایان گفت: در کنار افزایش قیمت دلار و کاهش ارزش پول ملی تا بیش از 90 درصد و افزایش قیمت کالاها، آنچه نمک بر زخم مردم است شعاری است که میگوید هنوز ما توانستهایم تورم را تک رقمی نگه داریم و نبود صداقت است که مردم را میسوزاند.
انتهای پیام/