دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 خرداد 1397 - 11:54

جزئیات دیدار 41 دقیقه‌ای در «نشست جزیره»

نشست تاریخی میان رهبران کره‌شمالی و آمریکا در نهایت پس از حدود 40 دقیقه، با امضای یک سند مشترک پایان یافت.
کد خبر : 286360

گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا؛ ترامپ نخستین کسی بود که با هیات همراه وارد هتل کاپیلا در جزیره سنتوزای سنگاپور شد. 41 دقیقه نشست تاریخی میان دونالد ترامپ و کیم جونگ اون با لبخند همیشگی ترامپ در آغاز جلسات همراه بود و دو طرف به مچ‌اندازی با یکدیگر پرداختند.


چند ساعت پیش از آنکه نشست آغاز شود، ترامپ نسبت به این دیدار ابراز خوش‌بینی کرد و از بخت بالای موفقیت نخستین نشست میان دو طرف سخن گفت. این در حالی بود که مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا جانب احتیاط را رعایت کرد و گفت که کیم باید عزم خود را برای خلع سلاح هسته‌ای اثبات کند.


دوربین‌های خبری لحظات تاریخی از این دیدار ثبت کردند، لحظاتی که مثبت و صمیمانه ارزیابی می‌شود. کیم جونگ اون در بدو نشستن پشت یک میز در کنار ترامپ به او خوشامدگویی کرد و گفت که از دیدار با ترامپ خوشحال است. ترامپ نیز گفت که از این دیدار احساس خوبی دارد و این گفت‌وگو را یک مناقشه، رایزنی و موفقیت خوب تصور می‌کند و در آن تردیدی ندارد.


کیم در جواب این ابراز احساسات به ترامپ گفت: «رسیدن ما به هم چندان آسان نبود، ما تحریم‌ها را داشتیم و از آن‌ها عبور کردیم و اکنون اینجاییم.»


پس از این بود که به‌تدریج دیگر مسئولان دو کشور به جلسه اضافه شدند و نشست رنگ و بوی رسمی‌تری به خود گرفت.


رئیس‌جمهوری آمریکا و رهبر کره شمالی پس از دیدار تاریخی‌شان در سنگاپور سند مشترکی را امضاء کردند. ترامپ پیش از امضای سند مشترک با کیم جونگ اون گفت جلسه‌اش با رهبر کره‌شمالی بهتر از آن چیزی بود که هر کسی انتظارش را داشت.


گفته می‌شود قرار است نسخه‌ای از این سند مشترک به‌زودی به رسانه‌ها ارائه شود. دونالد ترامپ گفت این یک «سند خیلی جامع» است.


ترامپ در آغاز جلسه تاریخی با اون در سنگاپور گفت که روابط خوبی با رهبر کره‌شمالی دارد و دو طرف درباره راه‌های پایان دادن به تقابل هسته‌ای در شبه‌جزیره کره گفت‌وگو کردند.


همچنین کیم جونگ اون گفت:‌ «به‌زودی با تهدیداتی مواجه می‌شویم ولی ما به ترامپ قول داده‌ایم با او همکاری کنیم و هماهنگ باشیم.»


اگر دو طرف در دستیابی به یک پیشرفت دیپلماتیک موفق شوند، این موضوع می‌تواند چشم‌انداز امنیتی شمال شرقی آسیا را به‌طور دائمی تغییر دهد، همانگونه که سقوط دیوار برلین در سال 1989 موجب تغییر در اروپا شد.


یک منبع آگاه درباره جزئیات سفر رهبر کره‌شمالی گفت که او عصر امروز (سه‌شنبه) سنگاپور را ترک می‌کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب