دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 خرداد 1397 - 13:59
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی غرب استان تهران:

آموزش‌های کوتاه‌مدت تخصصی نیاز دانشجویان را تامین می‌کند

دومین کارگاه آموزشی «فرآوری گیاهان دارویی و معطر (اسانس و عصاره گیری)» در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی واحد شهرقدس با هدف اجرایی‌شدن برنامه‌های علمی در زمینه علوم فناوری گیاهان دارویی و معطر برگزار شد.
کد خبر : 285937

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران (شهرقدس، ملارد، صفاد) در حاشیه این کارگاه آموزشی که به همت مرکز آموزش‌های تخصصی و کاربردی کوتاه مدت این دانشگاه برگزار شد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «مهم ترین راه‌های تحقق درآمدهای پایدار و خارج از شهریه توسعه دوره های آموزشی کوتاه مدت تخصصی – کاربردی است.»


دکتر مهدی فتح الله افزود: «مرکز آموزش‌های کوتاه مدت تخصصی– کاربردی می تواند نیاز جامعه و صنعت به دوره های مهارتی را برطرف کند و با آموزش‌های میان مدت گره‌گشای مشکلات دانشجویان در زمینه های تخصصی و مهارتی باشد.»


وی درباره ایجاد مرکز آموزش‌های کوتاه مدت تخصصی– کاربردی با بیان اینکه بسیاری از گروه‌های تخصصی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای غرب استان تهران توانایی لازم برای تعریف، برنامه ریزی و برگزاری دوره های کوتاه مدت و مورد نیاز صنعت و جامعه را دارند خاطرنشان کرد: «در همین راستا کارگروه هایی تشکیل دادیم که برنامه ریزی لازم اجرای باکیفیت این دوره ها را بر عهده داشته باشند.»


فتح الله با بیان اینکه در این مرکز آمادگی برگزاری بیش از یکصد دوره مهارتی و تخصصی با استفاده از ظرفیت های دانشگاه را داریم، گفت: «در پایان این دوره‌ها دانش‌پذیران می‌توانند مدارک مهارتی ویژه هر دوره تخصصی را دریافت کنند.»


دبیر این کارگاه و مدرس گیاهان دارویی معطر نیز به خبرنگار آنا گفت: «این کارگاه به مدت 4 ساعت تئوری و 4 ساعت عملی برگزار شد که بیشتر شرکت کنندگان این دوره از کارشناسان آزمایشگاه ها بودند.»


دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی افزود: «شرکت کنندگان این دوره در بخش تئوری با مفاهیمی از جمله (تعاریف و واژه شناسی، گیاه شناسی سنتی اتنوبوتانی)،گیاه درمانی مدرن (فایتوتراپی)، مهمترین گیاهان دارویی موجود در فارماکوپه گیاهی ایران، فیتوشیمی، مدیریت‌های مناسب در راستای تولید محصول با کیفیت و دارای استاندارهای بین المللی، عوامل موثر بر کمیت و کیفیت ماده موثره، عملیات های پس از برداشت شامل خشک کردن، عصاره و اسانس گیری، فرمولاسیون و تولید مواد اولیه گیاهی و طبیعی مورد نیاز صنایع غذایی، دارویی و آرایشی– بهداشتی) آشنا شدند.»


رئیس دانشکده کشاورزی واحد شهرقدس افزود: «در بخش عملی شرکت کنندگان با برخی از گیاهان دارویی و معطر و با تجهیزات و روش های خشک کردن، اسانس گیری و عصاره گیری آشنا شدند.»



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب