دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

چرا مردم آمریکا خودکشی می‌کنند؟

جدیدترین آمار رسمی در آمریکا نشان می‌دهد که آمار خودکشی در این کشور بشدت افزایش یافته است.
کد خبر : 285683

به گزارش گروه رسانه‌‌های دیگر خبرگزاری آنا، تازه‌ترین آمار رسمی نشان می‌دهد آمار خودکشی در آمریکا افزایش یافته‌است.


تازه‌ترین آمار «مرکز کنترل و پیشگیری بیماری CDC» آمریکا نشان می‌دهد آمار خودکشی در این کشور افزایش یافته و خودکشی در برخی از ایالت‌ها تا 30 درصد نیز افزایش یافته است. از مهمترین دلایل این موج جدید خودکشی، فقر، مصرف مواد مخدر و استفاده از اسلحه اعلام شده است.


یافته‌های جدید این مرکز همچنین حاکی از آن است که بین سال‌های 1999 تا 2016 آمار خودکشی در 49 ایالت آمریکا افزایش داشته و 25 ایالت نیز با افزایش یک‌سومی در آمار خودکشی افراد روبرو بوده‌اند. ایالت «نوادا» تنها ایالتی است که در این بازه زمانی آمار خودکشی در آن کاهش یافته و آن هم تنها یک درصد.


در سال 2016 نزدیک به 45 هزار نفر در آمریکا خودکشی کردند، یعنی بیش از دو برابر افرادی که بر اثر قتل کشته می‌شوند.


آنه اسچوچات، معاون مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری می‌‎گوید: خودکشی عامل اصلی مرگ‌ومیر آمریکایی‌هاست، تراژدی‌ای که بلای جان خانواده‌ها و مردم شده است، همه افراد و گروه‌ها از کارفرمایان تا کارکنان حوزه سلامت و هر فردی می‌تواند نقشی در تلاش برای نجات جان انسان‌ها و معکوس‌کردن افزایش دردسرساز آمار خودکشی در کشور داشته باشد.


چرا آمار خودکشی افزایش یافته است؟


عوامل مختلفی در افزایش آمار خودکشی در آمریکا دخیل هستند. بحران مالی جهانی 2008 نقشی اساسی دارد که در پی آن شمار زیادی از افراد شغل و خانه‌های خود را از دست دادند. مصرف مواد مخدر نیز روزبه‌روز افزایش می‌یابد. بر پایه پژوهش جدیدی که «ژورنال پژوهش‌های روانپزشکی» انجام داده‌اند سوء‌استفاده از مصرف مواد مخدر تجویزی که در افزایش تلاش برای خودکشی نفش دارند، 40 تا 60 درصد افزایش یافته است. آنهایی که به صورت هفتگی مواد مخدر مصرف می‌کنند تا 200 درصد بیش از دیگران در معرض تلاش برای خودکشی بوده‌اند.


گرچه عوامل مختلفی در خودکشی فرد دخالت دارند اما یافته‌های «مرکز کنترل و پیشگیری بیماری» از آمار خودکشی‌ها در سال 2015 در آمریکا نشان می‌دهد، 42 درصد افراد به علت مشکلات ارتباطی، 29 درصد به علت تجربه بحران (بحران روحی، مالی...)، 28 درصد به علت مصرف مواد مخدر و 16 درصد افراد نیز به علت مشکلات درآمدی یا شغل‌شان خودکشی کرده‌اند.


عمومی‌ترین شیوه‌ای که افراد برای نابودی و کشتن استفاده کرده‌اند استفاده از سلاح گرم بوده است. داده‌های پژوهش «مرکز کنترل و پیشگیری بیماری» نشان می‌دهد 55 درصد افرادی که با سلاح گرم خود را به قتل رسانده‌اند هیچ گونه مشکل روحی نداشته‌اند و 45 درصد افراد نیز هنگام شلیک به خود دارای مشکل روحی و روانی شناخته‌شده بوده‌اند.


تحقیقات دانشگاه هاروارد نیز نشان می‌دهد که دسترسی ساده به سلاح، مهمترین عامل خطرآفرین در خودکشی جوانان آمریکایی بوده است. ایالت داکوتای شمالی با افزایش 57 درصدی، بیشترین آمار خودکشی جوانان را داشته است و در این ایالت بیشتر نوجوانان به علت خودکشی جان خود را از دست می‌دهند. آمار رسمی مراکز سلامت در سال 2014 نشان می‌‎دهد خودکشی دومین عامل مرگ‌ومیر افراد بین سن 10 تا 34 و چهارمین عامل مرگ افراد بین سن 35 تا 54 بوده است.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب