ساختار دانشگاه آزاد باید به سمت پژوهشمحور شدن پیش برود
عبدالحسین خسروپناه در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره عوامل و راهکارهای رونق گرفتن کرسیهای نظریه پردازی در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: اولین نکتهای که در این راه موثر است اینکه باید کاری کرد تا اعتماد استادان در برگزاری جلسات کرسیهای نظریهپردازی جلب شود.
وی افزود: دومین نکته برای توفیق در این راه این است که ساختار آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی باید تبدیل به آموزش پژوهشمحور شود.
دبیر هیات حمایت از کرسیهای نظریه پردازی تصریح کرد: زمانی کرسی نظریهپردازی شکل پیدا میکند که نظریهای وجود داشته باشد، نظریهای هم به وجود نمیآید مگر اینکه پژوهشی صورت بگیرد.
خسروپناه رویکرد جدید فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و فعالیتهای فرهنگی یکسال اخیر این دانشگاه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در این مدت کاملا سیر صعودی در فعالیتها و برنامههای خود داشته است.
وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به لحاظ فرهنگی خیلی خوب و فعال شده است و انصافا فعالیتهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در طول این یکسال شاید به اندازه سی سال دانشگاه آزاد قبلی بوده است.
دبیر هیات حمایت از کرسیهای نظریه پردازی خاطرنشان کرد: در گذشته نه اینکه کارهای فرهنگی انجام نمیشد، اما فعالیتهای فرهنگی در مسیر و در تراز انقلاب اسلامی در این یکسال انجام شده است.
خسروپناه همچنین در ادامه گفت: خدارا شاکریم با همتی که دکتر کلانتری معاون دانشجویی و فرهنگی و دکتر نصیری مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد در راه ارتقای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی دارند حتما فعالیتها و برنامههای مهم فرهنگی توسعه پیدا میکند.
وی با اشاره به حوزه آموزش و پژوهش در دانشگاه ازاد اسلامی اظهار کرد: در حوزه آموزش و پژوهش هم باید حرکت جهشی صورت بگیرد چون دانشگاه آزاد اسلامی حتما باید به لحاظ علمی به تراز علم و دانش انقلاب اسلامی برسد البته این زمانبر است ولی یک اراده جمعی قوی میخواهد تا رشد علمی خوبی را در این دانشگاه شاهد باشیم.
دبیر هیات حمایت از کرسیهای نظریه پردازی گفت: دشمن به دنبال این است که در 40 سالگی انقلاب این را در ذهنها ایجاد کند که انقلاب اسلامی در حوزههای مختلف موفق و کارآمد نبوده است و این یک ظلم آشکار به تمام زحمتکشانی است که در این کشور برای ملت و انقلاب اسلامی زحمت کشیدهاند و کشور را توسعهدادهاند.
خسروپناه تصریح کرد: قطعا کشور آسیبها و اشکالات متعددی دارد ولی دستاوردهای فراوانی در حوزههای مختلف، در توسعه کشور به لحاظ علمی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و .... داشته است. چه زمانی کشور ما در طول این قرنها تا این حد آزادی بیان و مشارکت سیاسی داشته است.
وی گفت: مردم در حال حاضر در نظام اسلامی در انتخاب رهبر خود با واسطه و انتخاب رئیس جمهور و نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی بدون واسطه نقش دارند، این از برکات انقلاب اسلامی است.
دبیر هیات حمایت از کرسیهای نظریهپردازی با بیان اینکه تاریخ ایران اینچنین مشارکت مردمی در صحنه سیاسی به خودش ندیده است اظهار کرد: تکنولوژیهای مختلفی که در سالها حصر و محاصره اقتصادی توانستهایم به خودکفایی برسانیم؛ پیشرفتهایی که در حوزههای مختلف در سد سازی،صنایع نظامی، علمی داشتهایم، در حوزه پزشکی ابتدای انقلاب پزشکانی از کشورهای بنگلادش برای طبابت به ایران میآمدند اما اکنون به جرات میتوان ادعا کرد که هیچ بیماری در ایران برای درمان نیاز به خارج از کشور ندارد، اینها همه از برکات انقلاب اسلامی است.
خسرو پناه در پایان گفت: این به این معنا نیست که مشکلات در کشور وجود ندارد بله مشکلات عدیدهای هم وجود دارد اما باید منصفانه دستاوردهای نظام و انقلاب اسلامی نیز گفته شود و تلاش دانشگاه آزاد باید این باشد که دستاوردهای انقلاب را بیشتر به مردم نشان دهد و خانواده دانشگاه اعم از استادان، دانشجویان، مسئولین و ... باید این امید را در دل مردم زنده نگاه دارند.
انتهای پیام/