رایزنی اصلاحطلبان به جایی نرسید؛ استاندار قم از «آسمان» میآید
اواخر ماه گذشته صالحیمنش در نامهای خطاب به وزیر کشور از سمت استانداری قم استعفا داد. صالحیمنش در این نامه علت استعفای خود را حضور در انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی عنوان کرده بود. این در حالی بود که برخی محافل از وجود اختلاف بین صالحیمنش و حجتالاسلام بنایی، معاون سیاسی امنیتی استانداری قم خبر داده بودند و مدعی شدند که صالحیمنش به خاطر این اختلافها از سمت خود کنارهگیری کرده است. حجتالاسلام علی بنایی سابقه دو دوره نمایندگی مردم قم در مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد و هنگام انتخاب استاندار قم در دولت روحانی به عنوان یکی از گزینهها مطرح بود. او نیز بعد از انتشار اخبار مبنی بر وجود اختلاف با صالحیمنش، از سمت معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم استعفا داد و به این ترتیب دو سمت مهم استانداری و معاونت سیاسی و امنیتی در قم خالی ماند.
اما چند روز بعد از رسانهای شدن استعفای صالحیمنش، وزیر کشور یکی از همکاران قدیم خود در دیوان محاسبات کشور را به نام فریدون همتی، به عنوان سرپرست استانداری قم منصوب کرد |
همتی، گزینه رحمانیفضلی
چند روز بعد از رسانهای شدن استعفای صالحیمنش، وزیر کشور یکی از همکاران قدیم خود در دیوان محاسبات کشور را به نام فریدون همتی، به عنوان سرپرست استانداری قم منصوب کرد. همتی در زمان ریاست رحمانیفضلی بر دیوان محاسبات، معاون حقوقی، امور مجلس و تفریغ بودجه این نهاد بود و با حضور رحمانیفضلی در وزارت کشور به عنوان مشاور عالی حکم گرفت. او بعد از آنکه حکم سرپرستی استانداری قم را گرفت، بلافاصله به دیدار مراجع در قم رفت و این دیدارها احتمال قطعی شدن حکم استانداری قم را برای همتی افزایش داد.
سه گزینه اصلاحطلبان قم
با این حال شورای هماهنگی و شورای مشورتی اصلاحطلبان قم نیز چانهزنی برای معرفی چهرههای دیگر را در دستور کار قرار دادند. بنا به گزارش منابع محلی، اصلاحطلبان بعد از بررسیها سه گزینه را معرفی کردند که در بین آنها محسن عابدینیپور بیشتر از همه مورد توجه بوده است. عابدینیپور که بیشتر به مدیریت امور اجرایی شهرت دارد، 33 ماه شهردار قم بوده و هماکنون در شورای شهر قم عضو است. دلیل این انتخاب آن است که برخی از اصلاحطلبان معتقدند که حضور یک مدیر غیرسیاسی به پیشرفت استان قم کمک بیشتری میکند.
فتحالله حقیقی، فرد دیگری است که اصلاحطلبان به عنوان گزینهای برای استانداری قم معرفی کردهاند. حقیقی هماکنون معاون سیاسی و امنیتی بوشهر است. او در دولت اصلاحات سمت معاون سیاسی و امنیتی قم را برعهده داشت. در کنار این دو نفر، نام سیدمهدی علیزاده طباطبایی نیز قرار دارد. علیزاده طباطبایی که قبلا معاون برنامهریزی استانداری قم بوده، هماکنون مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در استان قم است. این روزها فعالان اصلاحطلب استان قم بیش از همه تلاش دارند تا عابدینیپور را به استانداری برسانند. در عین حال، گویا علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم قم نیز نظر مساعدی درباره عابدینیپور دارد.
محسن عابدینیپور، فتحالله حقیقی و سید مهدی علیزاده طباطبایی سه گزینه پیشنهادی اصلاحطلبان برای استانداری قم هستند. |
گزینه نهایی
این گمانهزنیها در حالی است که صبح امروز حسینعلی امیری، سخنگوی وزارت کشور اعلام کرده که استاندار قم هم همانند استاندار فارس به دولت معرفی شده است و در اولین جلسه دولت این گزینههای پیشنهادی مورد بررسی قرار میگیرند. منابع گزارش دادهاند که گزینه پیشنهادی وزرات کشور به دولت فردی به نام سیدمهدی صادقی معروف به سیدصادقی است.
صادقی هماکنون رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت انبارهای عمومی و خدمات گمرکی ایران، از شرکتهای زیرمجموعه وزارت رفاه است. بنا بر شنیدهها، وی دوستی قدیمی با علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دارد.
همچنین سیدمهدی صادقی حدود 10 سال مدیریت شرکت هواپیمایی آسمان را برعهده داشت و سال 1390 جای خود را به کاپیتان باهری داد، اما همچنان عضو هیات مدیره این شرکت است.
برخی شنیدهها حاکی از آن است که سیدصادقی که معرفیاش به عنوان استاندار قم بیشتر به یک غافلگیری برای همه گروهها و چهرههای سیاسی استان از اصولگرا و اصلاحطلب تبدیل شده، گزینه علی لاریجانی رئیس مجلس و نماینده قم است
طبق اعلام سخنگوی وزارت کشور، قرار است دولت در جلسه چهارشنبه هفته جاری، نظر نهایی خود را درباره سید صادقی اعلام کند.
انتهای پیام/