نشست گفتمان معرفتی انقلاب اسلامی در واحد بوکان برگزار شد
به گزارش خبرنگار آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان در ابتدای مراسم گفت: در حکومتی زندگی می کنیم که از الطاف الهی و در سایه مقام معظم رهبری و خون شهدا کشور در آرامش و امنیت است.
دکتر انور ضیائی درباره فضائل شهید مطهری گفت: آن شهید والامقام با نثار خون خود مجاهدت علمی را به اثبات رساند، بنابراین هفته معلم و هفته عقیدتی-سیاسی بستری برای توجه به فعالیتهای اعتقادی، دینی و سیاسی و تجلیل از افرادی است که در این عرصه مجاهدانه تلاش میکنند.
ماموستا عبدالرحمان خلیفه زاده امام جمعه شهرستان بوکان هم به فلسفه هفته عقیدتی ـ سیاسی اشاره کرد و گفت: تبیین اندیشههای شهید مطهری در سطح جامعه یکی از اهداف مهم هفته عقیدتی ـ سیاسی است.
وی با بیان اینکه امروز تکریم و پاسداشت زحمات این عالم و معلم فرزانه در جامعه ضروری است افزود: باید در راستای ترویج اندیشه های ناب این شهید والامقام در افراد بویژه جوانان اقدامات چشمگیری صورت گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین حمید حسن زاده هشترودی امام جمعه میاندوآب نیز درباره شخصیت شهید مطهری گفت: مطهری متفکری جامع نگر بود، مطهری علاوه بر اینکه فیلسوف بود فقیه هم بود علاوه بر اینکه عارف بود مفسر هم بود.
حسن زاده بیان کرد: دوازدهم اردیبهشت سالروز شهادت استاد مطهری که به عنوان هفته عقیدتی- سیاسی و هفته معلم نامگذاری شده است، در واقع فرصت مغتنمی است که تفکرات و اندیشه های شهید مطهری را برای مردم برجسته کنیم و از تلاشهای جهادگران علمی در عرصه های تعلیم و تربیت، اخلاق، معرفت و بصیرت تجلیل شود.
وی افزود: هفته عقیدتی سیاسی فرصتی برای بهرهگیری از عالمان و بزرگان نظام جمهوری اسلامی به منظور تقویت پایههای انقلاب است.
حسن زاده به آثار شهید مطهری اشاره کرد و افزود : مطهری خدمات متقابل اسلام و ایران را می نویسد، از قرآن استفاده می برند آیات را تفسیر می کنند، سیر حکمت در اروپا را می نویسند جاذبه و دافعه امام علی را می نویسند.
وی افزود: مطهری در آثارش نشان می دهد که چگونه اسلام می تواند پرسش های معاصر را جواب بدهد، آنهم به لحاظ فقهی، بنابراین معلوم میشود که به قدری مسئله شریعت و فقه برای استاد مطهری اهمیت دارد که عمده شبهات این حوزه را پاسخ می دهد.
سخنران اصلی مراسم به تبیین خصوصیات برجسته علامه شهید پرداخت و گفت: تلاش وی در راستای دستیابی به فهم روزآمد و معاصر و در عین حال ضابطه مند از اسلام بود. ایشان توانست معارف و حقایق اسلام را با ادبیات و زبان نو، بیان کند.
وی افزود: شهید مطهری قطعا دنبال یک تئوری حکومت مبتنی بر شریعت و ولایت فقیه بوده نه فقط فقه فردی بلکه فقهی که بتواند حکومتداری کند و نظام اقتصادی، سیاسی و فرهنگی را تأمین کند.
حسن زاده به انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران با یک کودتای نظامی یا غلبه اقلیتی بر اکثریت یا با عملیات انتحاری و نظامی انجام نگرفته بود بلکه یک انقلاب مردمی بود و مردم هم بر اساس یک نیاز ایدئولوژیک و معرفتی و دینی انقلاب کردند.
امام جمعه میاندوآب به نامگذاری سال ۹۷ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال حمایت از کالای ایرانی اشاره و بیان کرد: در دهه اخیرمقام معظم رهبری بر بحث اقتصاد و فرهنگ تاکید دارند که به لطف الهی در حوزههای علم و فناروی، علوم هستهای، دانش سایبری و اقتدار بینالمللی و بنیه دفاعی در جایگاه رفیعی قرار گرفتهایم .
انتهای پیام/