نظرخواهی از مردم/ آیا گزینههای مطرح شده برای شهرداری تهران را مناسب میدانید؟
گروه اجتماعی خبرگزاری آنا؛ شورای شهر تهران اگرچه به صورت یکپارچه در اختیار اصلاحطلبان قرار دارد اما دستهبندیهای سیاسی مختلف درون جناح اصلاحات باعث شده تا جنگ قدرت در میان اعضای شورای شهر برای تصاحب کرسی شهرداری نیز علنی شود.
در حالیکه برخی اعضای شورای شهر، و البته عقلای سیاسی کشور، محسن هاشمی را گزینه مناسبی برای تصدی شهرداری تهران میدانستند، اما با مخالفت طیف موسوم به اتحاد ملت و اعتماد ملی با محسن هاشمی، وی مجبور به ماندگاری در شورای شهر شد و در شرایطی که پیشبینی میشد نام محسن هاشمی در میان کاندیداهای نهایی برای تصدی شهرداری تهران باشد، وی تنها توانست نظر موافق 5 عضو شورا را به خود جلب کند و از همینرو، به جمع 7 کاندیدای نهایی راه پیدا نکرد. تا به تعبیر خودش «نشد که بشود!»
اما جدا از موضوع محسن هاشمی، هفت گزینه انتخاب شده برای تصدی شهرداری تهران شامل دو معاون فعلی شهردار، یک وزیر دولت و سه چهره دولتی است. محمود حجتی، وزیر فعلی جهادکشاورزی، که از چهرههای نزدیک به حزب منحله مشارکت و حزب فعلی اتحاد ملت است؛ و بعید است به این راحتی عبای وزارت را به ردای شهرداری بفروشد. سمیعالله حسینی مکارم، سرپرست فعلی شهرداری و معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران و پیروز حناچی، معاون سابق وزیر راه و معاون فعلی فنی و عمرانی شهرداری تهران، هم با این امید که با انتخاب آنها کمترین تغییرات در ادامه راه نجفی رخ دهد، در این لیست قرار گرفتهاند. سیدمحمد افشانی، هم اکنون معاون وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور است. در سابقه کارش، استانداری فارس در دولت یازدهم و قبلتر از آن، فعالیت در سازمان نوسازی مدارس به چشم میخورد.
اما جدیترین گزینه اصلاحطلبان که شب گذشته برای حمایت از او به جمعبندی رسیدند، محمدابراهیم انصاری لاری است. انصاری لاری که هماکنون مدیرعامل منطقه آزاد کیش است؛ مورد وثوق رئیس دولت اصلاحات قرار دارد و همین موضوع هم وی را به کرسی شهرداری تهران نزدیک کرده است. استانداری فارس و بوشهر در دوره اصلاحات و رئیس سازمان ثبت احوال از جمله مهمترین مشاغلی است که انصاری لاری تاکنون داشته است. برخی منابع خبری گفتهاند که کارگزاران سازندگی، در آخرین جلسه خود، برای حمایت از وی، در راه رسیدن به شهرداری تهران و عبور از محسن هاشمی به عنوان گزینه نزدیک به خود، به توافق رسیدهاند.
سیدمحمود حسینی، هم از چهرههای نزدیک به رئیسدولت اصلاحات محسوب میشود و در دولتهای هفتم و هشتم، استاندار سیستان و بلوچستان و اصفهان بوده است. وی که هماکنون عضو بنیاد باران است، سابقه خوبی از خود در کنترل بحرانها نداشته و رویدادهای تلخ فوت 4 نفر در حوادث سمیرم و آشوبهای مربوط به صندوقهای قرضالحسنه در اصفهان، از وی به یادها مانده است.
حالا این هفت نفر، با این سوابق، گزینههای جدی برای تصدی شهرداری تهران هستند و قرار است طی دو هفته آینده برنامههای خود برای اداره پایتخت را به اطلاع اعضای شورای شهر برسانند و اعضای شورای شهر هم روز 23 اردیبهشتماه، کلید اداره تهران را به یکی از اینها بسپارد.
حالا به نظر شما آیا کسی از بین 7 نفر میتواند عهدهدار این مسئولیت سنگین شود؟ نظر خود را به صورت کامنت بنویسید!
انتهای پیام/