خداحافظی با رم و رام
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، حافظههای موسوم به رام در زمان راهاندازی یا بوت شدن رایانهها و گوشیها فعال میشوند و این امر را ممکن میکنند. اما حافظههای رم برای اجرای برنامههای مختلف در رایانهها پس از راهاندازی مورد استفاده قرار میگیرند و هر قدر ظرفیت آنها بیشتر باشد، اجرای برنامههای متعدد و سنگینتری ممکن خواهد بود.
محققان دانشگاه فودان در چین موفق به طراحی نوعی حافظه جدید شدهاند که قادر به اجرای این دو وظیفه در آن واحد است و علاوه بر آن میتواند کارهای دیگری را نیز انجام دهد.
اگر چه دسترسی سریع به دادههای ذخیره شده روی حافظههای رم ممکن است، اما به محض خاموش کردن رایانه، دادههای ذخیره شده روی این حافظهها پاک میشود و از دست میرود. البته نگارش اطلاعات روی حافظههای رام همیشگی است، اما مشکل این است که شما قادر به نگارش اطلاعات بر روی رام با سرعت بالا نیستید.
حافظههای تولیدی پژوهشگران چینی به شما امکان میدهند در مورد اینکه تا چه مدت دادهها را بر روی آنها ذخیره کنید، تصمیم بگیرید. به عنوان مثال، اگر نگهداری از دادههایی تنها به مدت سه روز ضروری باشد، شما میتوانید به همین منظور برای نگهداری اطلاعات یادشده برای صرفا سه روز برنامه ریزی کنید.
استفاده از این روش امنیت بیشتری را هم برای دادههای مختلف به ارمغان میآورد و طراحی حافظههای مختلفی را با انعطافپذیری بالا ممکن میکند. هر چند تا تجاریسازی حافظههای یادشده هنوز راه درازی در پیش است.
منبع: مهر
انتهای پیام/