اهتمام مضاعف مجلس برای بازنگری در قوانین مرتبط با تولید/ لزوم اصلاحات اقتصادی در چله انقلاب
فاطمه ذوالقدر در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، درباره اهمیت بسیج عمومی برای مصرف کالای ایرانی اظهارداشت: شرایط اقتصادی و اجتماعی کشور اکنون آسیب دیده از مشکلات و ضعفهای ناشی از بیکاری و عدم اشتغال پایدار است و رهایی از چنین شرایطی در گرو مصرف تولیدات داخلی و ملی همراه با حمایت عملی و حقیقی از تولید ملی است.
وی با بیان اینکه جامعه ایران تعطیل و نیمه تعطیل شدن کارخانهها و کارگاهها را یکی پس از دیگری تجربه کرده است، تصریح کرد: نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری باعنوان حمایت از کالای ایرانی، چراغ راهی برای ادامه مسیر و سیاستهای منبعث از اقتصاد مقاومتی است. اقتصادی که درصدد رهایی از اقتصاد نفتی و از سویی اقتصاد معیشتی است که اقشار جامعه به آن مبتلا و در فشار هستند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: عنوان امسال را نباید در قالب شعاری صرف، نگریست؛ بلکه بحرانها و چالشهای اقتصادی و اجتماعی که در چهلمین سال انقلاب اسلامی، با آن دست و پنجه نرم میکنیم در یک هم افزایی قرار گرفته که نیازمند اصلاح از درون است و مهمترین گام در این اصلاحات، بهبود فضای کسب و کار و رونق اقتصادی کشور است.
ذوالقدر بیان داشت: در این رونق اقتصادی باید حقوق مصرف کننده را با تولید کالای با کیفیت و قابل رقابت با کالای خارجی در نظر داشت و همچنین سیاستهای تشویقی و حمایتی از تولیدکننده را با تعدیل نرخ مالیاتی و تخفیف هزینههای تولید و جلوگیری از ورود کالای قاچاق مدنظر قرار داد.
این نماینده مجلس با بیان اینکه تحقق این مهم وابسته به تعامل و تعاون مردم و مسئولین با تولیدکنندگان است، گفت: دستگاههای اجرایی باید با رفع موانع تولید و حذف قواعد زائد و دست و پاگیر به حرکت چرخ تولید کشور کمک کنند و در مجلس شورای اسلامی به عنوان قوه تقنینی نیز اهتمام مضاعفی برای بازنگری در قوانین مرتبط با تولید همراه با رویکرد حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده بکار گرفته خواهد شد تا آنچه که بهبود فضای کسب و کار در معنای واقعی نام می گیرد در کنار اشتغالزایی و تامین نیازهای اقشار جامعه با هدف زدودن سایه فقر محقق شود.
به گزارش آنا، حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی نوروزی خود در اهمیت بسیج عمومی برای تقویت اقتصاد کشور فرمودند: «همه باید سخت کار کنند. بنده در شعارهای سالها معمولاً مخاطب را مسئولین قرار میدادم؛ امسال مخاطب، همه آحاد ملّت و از جمله مسئولین خواهند بود. مسئله اقتصاد و فرهنگ و مسائل گوناگون همه مطرح است لکن مسئله اصلی ما امسال هم مسئله اقتصاد و معیشت مردمی است. همه باید تلاش کنند، همه باید کار کنند و محور هم عبارت است از تولید ملّی؛ یعنی اگر چنانچه تولید ملّی را - همه تعقیب کنند و دنبالگیری کنند، بسیاری از مشکلات اقتصادی، مشکلات معیشتیِ مردم -هم مسئله اشتغال، هم مسئلهی سرمایهگذاری و بقیّهی چیزها- حل خواهد شد. آسیبهای اجتماعی به میزان زیادی کاهش پیدا خواهد کرد؛ یعنی محور، تولید ملّی است. بنابراین اگر تولید ملّی شتاب بگیرد، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد. من این را محور قرار دادم برای شعار امسال؛ شعار امسال «حمایت از کالای ایرانی» است؛ سال «حمایت از کالای ایرانی». این فقط مربوط به مسئولین نیست؛ آحاد ملّت همه میتوانند در این زمینه کمک بکنند و به معنای واقعی کلمه وارد میدان بشوند.»
انتهای پیام/