دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
21 اسفند 1396 - 10:37

صندوق رفاه دانشجویان می‌تواند موتور محرک اقتصاد آموزش عالی باشد

رئیس دانشگاه تبریز گفت: با توجه به محدودیت­ های منابع دولتی صندوق رفاه دانشجویان با توسعه و جهشی که در سال­‌های اخیر داشته است می­‌تواند موتور محرک اقتصاد آموزش عالی باشد و باید بیش از گذشته به اقتصاد آموزش عالی توجه کنیم.
کد خبر : 267397

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدرضا پورمحمدی رئیس دانشگاه تبریز در نشست با مشاور وزیر و رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ضمن تشریح برخی اقدامات صورت گرفته در حوزه دانشجویی در این دانشگاه گفت: معاونت دانشجویی این دانشگاه با وجود گستره وسیع و نوع ارایه خدماتی که به دانشجویان ارایه می­دهند، از جمله بخش­های موفق این دانشگاه در سال­های اخیر بوده است.


دکتر پورمحمدی افزود: در سال­‌های اخیر صندوق رفاه دانشجویان و وزارتخانه به این دانشگاه توجه ویژه­ای داشته و امیدواریم این روند همچنان برای اتمام و اجرای برخی پروژه­ های حوزه معاونت دانشجویی این دانشگاه ادامه داشته باشد.


دکتر حسین امامعلی­‌پور، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز نیز در این نشست با ارائه گزارشی از روند کار این معاونت گفت: با کمک و حمایت وزارتخانه و به ویژه صندوق رفاه این دانشگاه با توجه به برنامه­ های کلانی که در این حوزه داشته به موفقیت­ های چشمگیری دست یافته است و از جمله دانشگاه­ های موفق در سال­ های اخیر بوده است.


وی در ادامه با اشاره به برخی کاستی­‌های این حوزه افزود: صنعتی ­سازی سلف­‌ها، تجهیز و تکمیل خوابگاه­‌های فجر 2 و متأهلین از جمله برنامه‌­های در دست اجرا است که در صورت کمک صندوق می­‌تواند به این مشکلات فایق آمد.


در ادامه یزدان مهر، مشاور وزیر و رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم و دکتر پورمحمدی رئیس دانشگاه تبریز از مجموعه رفاهی این دانشگاه بازدید و مقرر شد خوابگاه نیمه تمام 700 نفری دانشگاه تبریز با حمایت صندوق رفاه تکمیل و به بهره‌برداری برسد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب