سال 96 بخش کشاورزی استان کرمانشاه وضعیت مناسبی داشت
حسن سلیمانی نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، درباره میزان تحقق شعار سال 96 اظهار کرد: شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال در برخی استانها مانند کرمانشاه تا حدود زیادی تحقق یافت.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه میزان واقعی تحقق این شعار را باید از سازمان برنامه و بودجه پرسید؛ چراکه مسئولیت تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال با دولت است، اظهارداشت: باید گفت میزان تحقق این شعار در همه استان ها و همه حوزه ها به یک اندازه نبوده است؛ به عنوان مثال میزان تحقق اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال در استان کرمانشاه و در حوزههای کشاورزی و دامی خوب بوده است.
نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس اضافه کرد: وقتی میگوییم اقتصاد مقاومتی، باید بدانیم از آن چه چیزی را مراد کردهایم و چه میخواهیم بکنیم. باید بدانیم برای تحقق اقتصاد مقاومتی سرمایهگذاری و نوع استفاده از امکانات باید چگونه باشد.
سلیمانی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی به معنای آن است که براساس منابعی که در اختیار ما قرار دارد؛ اعم از منابع انسانی، امکانات طبیعی، آب، خاک، محیط زندگی مناسب، مردم خوب و دانش محلی فرصت و سرمایه ایجاد کنیم. همچنین باید این سرمایهها را به کار اندازیم تا تولید و ایجاد اشتغال را به دنبال داشته باشد.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاریها باید در سمت و سویی باشد که براساس احکام و سیاستگذاری های شعار اقتصاد مقاومتی عمل شود، عنوان کرد: در کرمانشاه کمیتهای که در استانداری مسئول اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی است، روی عناوین کشاورزی، دامی و عناوین مربوط به محیط زیست و منابع طبیعی خوب کار کرده است؛ چراکه توسعه استان کرمانشاه در این بخش هاست؛ یعنی بخش های دامی، کشاورزی، عناوین مربوط به محیط زیست و منابع طبیعی و توسعه صنایع وابسته به دام که امسال با مدیریت های خوب با افزایش تولید گندم، سویا، ذرت و چغندر قند مواجه بودیم.
نماینده مردم کنگاور، صحنه و هرسین در مجلس تاکید کرد: خوشبختانه امسال در استان کرمانشاه از نظر درآمدهای مردم در بخش کشاورزی به وضعیت مناسب تولیدی رسیدهایم.
به گزارش آنا، رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سال 96 با اشاره به تاکید بر «اقدام و عمل» در نامگذاری سال ۹۵ و انجام کارهای خوبی که مسئولین گزارش آن را دادهاند، گفتند: «البته فاصله زیادی میان کارهای انجام شده با انتظارات مردم و رهبری وجود دارد و آمارهای مثبت و منفی را باید در مجموع مشاهده کرد.» ایشان، توجه به نام «اقتصاد مقاومتی» را به تنهایی مؤثر ندانستند و در خصوص راهحل و علاج وضع کنونی، افزودند: «علاج، در تقسیم کردن اقتصاد مقاومتی به نقاط کلیدی و مهم و تمرکز همه همت مسئولین و مردم بر آن نقاط است و این نقاط کلیدی عبارت است از تولید داخلی و اشتغال بویژه اشتغال جوانان.» حضرت آیت الله خامنهای، بر اساس همین ضرورت، سال ۹۶ را «اقتصاد مقاومتی: تولید- اشتغال» نامگذاری کردند و گفتند: «تمرکز و برنامهریزی بر روی این نقاط کلیدی مطالبه رهبری و مردم از مسئولین و موجب پدید آمدن موفقیتهای چشمگیر و محسوس است و مسئولین باید نتایج را در پایان سال به مردم گزارش کنند.»
انتهای پیام/