مواضع رهبری به معنی پایان دادن به تضعیف مذاکرهکنندگان است
فلاحتپیشه در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره مواضع اخیر مقام معظم رهبری در حمایت از تیم مذاکرهکننده هستهای کشورمان و روند مذاکرات اظهار کرد: در تحلیل محتوای سخنرانی دیروز رهبری چند نکته اصلی وجود دارد؛ ایشان هم دیپلماسی رسمی جمهوری اسلامی را درباره مذاکرات بیان کردند و هم سعی کردند به بهانه جوییهای موضعهای افراطی و نومحافظهکارانه غربیها پایان دهند.
وی افزود: آنها مدعی هستند که ایران به دنبال مذاکره نیست و سعی دارند گناه شکست احتمالی مذاکرات را به گردن ایران بیندازند اما بازتاب اعلام موضع رسمی رهبری بدر محافل رسانهای غرب این تبلیغات را تضعیف میکند.
این نماینده سابق مجلس تصریح کرد: همچنین ایشان ویژگی دیپلماسی را نه توافق کلی بلکه توافق در جزئیات کاملا روشن که دارای ضمانت اجرا و زمانبدی مشخص است، دانستند. به عبارت دیگر رهبری با این اظهارات کلیگویی 12 ساله غربیها را مورد انتقاد قرار دادند و حتی به توافقنامه ژنو 3 نیز نقد کردند که در آن ابعاد کلی توافق آمده است.
فلاحتپیشه اضافه کرد: سخنان رهبری باعث افزایش ظرفیت چانهزنی تیم مذاکرهکننده ایرانی شد. ایشان رسما اعلام کردند که به تیم هستهای اطمینان دارند و همچنین گفتند که همان اندازه به طرفهای غربی عدم اطمینان دارند. معنی این کلام این است که اگر در داخل ایران کسی نقدی به مذاکرات دارد، نقد مربوط به سیاستهای طرف غربی است و نباید این موضوع به تیم مذاکرهکننده ما شمول داده شود.
این فعال سیاسی اصولگرا درباره رویکرد برخی رسانههای منتقد دولت بیانات رهبری را طوری جلوه دهند که بعد حمایت مقام معظم رهبری از تیم مذاکرهکننده نمایان نشود، گفت: به نظر من باید از سخنان مقام معظم رهبری برداشت کاملی انجام شود و اینکه افرادی میخواهند از بخشی از سخنان رهبری فقط برداشتهای خود را داشته باشند در راستای منافع ملی ارزیابی نمیشود.
فلاحتپیشه خاطرنشان کرد: در داخل دو دسته انتقاد میتواند شکل بگیرد؛ اول انتقاداتی که جنبه تخریبی ندارد و از سر خیرخواهی است که دولت هم باید به آن توجه کند. دوم انتقاداتی است که جنبه بهانهجویی دارد و شاید منجر به تضعیف تیم مذاکره کننده شود با منافع ملی همخوانی ندارد که مواضع رهبری به معنی پایان دادن به هر مبحثی که توان تیم مذاکره کننده هستهای ما را تضعیف کند.
انتهای پیام/