17 هزار مترمربع فضای آموزشی و آزمایشگاهی واحد اراک آماده بهرهبرداری است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علیرضا نظامآبادی در ویژه برنامه محفل قرآنی ترنم بندگی ویژه استادان و کارکنان واحد اراک که با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و کانون قرآن و عترت این دانشگاه و با حضور اعضای هیئت رئیسه و جمعی از استادان و کارکنان در تالار ولایت مجتمع قائم مقام فراهانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد، عامل اصلی پیشرفت جوامع را نیروی انسانی، تخصص و تعهد دانست.
وی با توجه به نقش حضرت امام خمینی (ره) در ایجاد و شکلگیری دانشگاه آزاد اسلامی و با توجه به تصمیمگیریهای ژرف و عمیق هاشمی رفسنجانی و زحمات فراوان دکتر جاسبی و همکاران وی، افزود: رئیس دانشگاه به خوبی میداند دانشگاه آزاد اسلامی یکی از نمونه های بارز موفقیت نظام مقدس جمهوری اسلامی در حوزه آموزش عالی است که با کمک با برکت ده میلیون ریالی امام راحل(ره) و ژرف اندیشی و نیک اندیشی آیت الله هاشمی و مدیریت موفق و کمنظیر دکتر جاسبی از هیچ به بزرگترین دانشگاه حضوری جهان تبدیل شده است.
مشخص کردن وضعیت اسناد زمینها با دستهبندی مسائل حقوقی، داشتن معارض، پیگیری و تسویه بدهی واحد به ارگانها از عمدهترین فعالیتهای عمرانی دانشگاه در 18 ماه گذشته بوده است |
دبیر هیات امنای استان مرکزی با بیان اینکه دکتر میرزاده در این مدت کم به خوبی و با عقلانیت، اعتدال و اخلاق به مدیریت دانشگاه پرداخته اظهار کرد: رئیس دانشگاه به خوبی میداند رشد و توسعه همه جانبه در دانشگاه حاصل تلاش و کار صادقانه، بیوقفه و عاشقانه پرسنل خدوم دانشگاه است و این روحیه همکاری مضاعف دوران مبارک و دوران افتخارآفرینی دانشگاه است.
نظام آبادی به ارائه گزارشی مختصر از اقدامات و فعالیتهای انجام شده در 18 ماه گذشته در حوزههای مختلف دانشگاه پرداخت و گفت: اصلیترین هدف ما تبدیل شدن واحد به یک دانشگاه مقتدر، کارآفرین و استاندارد در منطقه است که این امر با هدفگذاری و اجرای سند راهبردی استان به عنوان نقشه راه با توکل بر خدا و کمک و همراهی همکاران میسر خواهد بود.
دبیر هیئت امنای استان مرکزی با بیان اینکه در حوزه آموزشی سرلوحه کار دانشگاه استاندارد سازی و کیفی بخشی است، اظهار کرد: در همین راستا جذب هیئت علمی و تکمیل هرم هیئت علمی (160 استاد تا پایان سال 94 در سطح استان)، توسعه رشتههای کارآمد و پرطرفدار، استانداردسازی کلاسها از نظر تعداد دانشجو و تجهیزات، توزیع درست و عادلانه رشتهها در کل استان در قالب شورای گسترش استان، نظارت مستمر و منظم بر تشکیل کلاسها و رعایت سرفصلهای دروس، بهینه کردن وضعیت برگزاری امتحانات، مصوب کردن رشتهها و افزایش رشتههای مقاطع تحصیلات تکمیلی( 22 رشته گرایش در مقطع کارشناسی ارشد 17 گرایش در مقطع دکتری تخصصی) که این تعداد رشته تحصیلات تکمیلی بهویژه دکتری تخصصی نقطه عطفی برای استان و دانشگاه است که باید از این فرصت برای رفع مشکلات، معضلات و کیفیسازی صنایع، ادارات، نهادها و تشکیلات استان به نحو شایستهای استفاده کنیم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی اراک گفت: ایجاد و توسعه رشتههای بین رشتهای کار آمد و کاربردی مطابق با نیاز جامعه و استان، بهویژه در تحصیلات تکمیلی، توسعه رشتههای پزشکی و پذیرش دانشجو در رشته داروسازی در ترم آیندههای، توجه به تعداد دانشآموزان در مقطع دبیرستان در استان و ایجاد رشتههای تحصیلی در دانشگاه متناسب با آن از دیگر اهداف آموزشی واحد اراک است.
وی درباره اقدامات انجام شده در حوزه اداری و مالی اظهار کرد: سرلوحه کار ما در این حوزه «صرفهجویی منطقی و کاهش هزینهها» است و در همین راستا بهینه کردن مصرف حاملهای انرژی (استفاده از بانک خازن در تجهیزات برقی، هوشمندسازی مصرف حاملهای انرژی)، هدفمند کردن اضافهکاری پرسنل، قانونمند کردن پرداخت کارانه، جلوگیری از جذب نیروی انسانی، راهاندازی و بهرهبرداری از اتوماسیون اداری، مشخص کردن وضعیت نیروهای قراردادی و نیروهای مازاد، اجرا و پیگیری بخشنامه دانشگاه آزاد اسلامی درباره ارتقای سطح سلامت استادان، کارکنان و دانشجویان با عقد قرارداد با پزشکان متخصص و همچنین فعال کردن درمانگاه دانشگاه، بهینه کردن وضعیت خریدهای دانشگاه از شاخصترین فعالیتها در حوزه اداری و مالی دانشگاه است.
نظام آبادی با توجه به تکریم ارباب رجوع که سرلوحه همه حوزهها به ویژه معاونت دانشجویی است، افزود: توصیه و تاکید ما به مسئولان حضور به موقع در محل کار، ارائه پاسخهای مسئولانه به ارباب رجوع، پیاده کردن درست بخشنامهها در راستای حل مشکلات دانشجویان، انجام نقل و انتقالات برابر بخشنامهها، توجه ویژه به وضعیت خوابگاهها و نظارت مستمر و منظم بر حوزههای دانشجویی و خوابگاهها، توجه ویژه به وضعیت تغذیه، ایجاد کمیتههای مشورتی از بین دانشجویان نخبه و با انگیزه، توجه ویژه به وضعیت ایاب و ذهاب دانشجویان، کاهش زمان اداری تحویل مدارک فارغالتحصیلی اعم از دانشنامه و گواهی موقت، توجه ویژه به فعالیت های دفاتر مشاوره در دانشگاه و رصد کلیه این خدمات از اهم اقدامات در حوزه دانشجویی است.
دبیر هیئت امنای استان مرکزی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی حرکت به سوی دانشگاه کارآفرین و درآمدزا را آغاز کرده است، گفت: مبنای فعالیتهای پژوهشی و فناوری عبارتند از: تجهیز آزمایشگاهها و کارگاهها درحد استاندارد، تسهیل در انجام کارهای پژوهشی (شامل: چاپ کتاب، چاپ مقالات، طرحهای پژوهشی، کنفرانسها و ...)، توزیع عادلانه راهنمایی و مشاوره پایاننامهها و رفع مشکل کمبود استاد، تأسیس شرکتهای دانشبنیان کشاورزی و صنعتی و...، شروع و ارائه فعالیتهای اقتصادی دانشبنیان در حیطه پزشکی، کشاورزی و... ، هدفمند کردن پروژههای تحقیقاتی در راستای حل مشکلات صنعتی، مدیریتی، فرهنگی، اجتماعی و ... استان و در بحث درآمدزایی: انعقاد قرارداد با صنایع ریلی، نظام مهندسی، شهرداری، پالایشگاه، پتروشیمی و برخی از دانشگاههای کشور، جهتدهی منطقی به پایاننامههای مقاطع تحصیلات تکمیلی در راستای حل مشکلات و معضلات کشور و استان در تمامی زمینهها و ارتقای سطح مجلات واحد از علمی ـ ترویجی به علمی ـ پژوهشی و از علمی ـ پژوهشی به ISI از محورهای عمده پژوهشی دانشگاه است.
اصلیترین هدف ما تبدیل شدن واحد به یک دانشگاه مقتدر، کارآفرین و استاندارد در منطقه است که این امر با هدفگذاری و اجرای سند راهبردی استان به عنوان نقشه راه با توکل بر خدا و کمک و همراهی همکاران میسر خواهد بود |
وی درباره اهمیت و توجه به تعمیر و نگهداری در حوزه عمرانی دانشگاه، گفت: با توجه به عمر بالای تجهیزات، ساختمانها، ابنیه، محوطهها و...، تعمیر و نگهداری کل دانشگاه به نحو شایسته، مستمر و منظمی در حال انجام است.
سرپرست واحد اراک درباره پیگیری و اتمام پروژه های نیمه تمام واحد گفت: اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی اراک با مساعدتهای معاون عمرانی دانشگاه مهندس هاشمی 17 هزار مترمربع فضای آموزشی و آزمایشگاهی آماده بهرهبرداری است و همچنین 20هزار مترمربع محوطهسازی شامل آسفالت، آماده سازی پیادهروها، فضای سبز، آبنما، پارکینگ، روشنایی، مبلمان شهری و آلاچیق و... از پروژههای آماده افتتاح این واحد دانشگاهی است.
دبیر هیئت امنای استان مرکزی بیان کرد: مشخص کردن وضعیت اسناد زمینها با دستهبندی مسائل: حقوقی، داشتن معارض، پیگیری و تسویه بدهی واحد به ارگانها از عمدهترین فعالیتهای عمرانی دانشگاه در 18 ماه گذشته بوده است.
سرپرست واحد اراک، درباره عمدهترین اقدامات و فعالیتهای حوزه فرهنگی و اجتماعی گفت: تنظیم استراتژی معاونت فرهنگی واحد براساس منویات مقام معظم رهبری، سند چشم انداز 1404، سیاستهای کلان دانشگاه آزاد اسلامی و نیازهای دانشجویان در حوزههای مختلف فرهنگی و اجتماعی، پیگیری برگزاری کرسیهای آزاداندیشی مؤکد مقام معظم رهبری، فعالتر کردن شورای امر به معروف و نهی از منکر نسبت به سال گذشته، بازدید منظم و ادواری از خانواده شهدای گرامی دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه برای اولین بار، مصوب و اجرایی کردن محورهای کلان بخشنامههای سازمان مرکزی در شورای فرهنگی و اجتماعی واحد، تشکیل شورای راهبردی در استان و واحد، احیا کردن برگزاری مراسم ماه محرم در دانشگاه، مراسم شبهای قدر، اقامه نماز جماعت در خوابگاهها و ... ، اجرای سلسله همایشهای «سبک زندگی امام خمینی (ره)»، برگزاری ضیافت اندیشه دانشجویی به عنوان تنهاترین واحد دانشگاهی در کشور، برگزاری ضیافت اندیشه در سطح استادان و کارکنان دانشگاه، فعال کردن ساعت فرهنگی در مجتمع قائم مقام فراهانی و شهرک دانشگاهی امیرکبیر از ترم جاری (2-94-93)،حضور فعال و مؤثر در کلیه حوزههای فرهنگی استان و شهرستانها، ایجاد 12کانون دانشجویی شامل کانونهای: خانواده، مهدویت، آسیبهای اجتماعی، نشریات، رسانه، قرآن و عترت، معراج، ایران شناسی و گردشگری، ادبی بخار، حجاب و عفاف، نجوم و تئاتر و بازیگری از بارزترین اقدامات انجام شده در حوزه فرهنگی واجتماعی است.
نظامآبادی اهم فعالیتهای انجام شده در حوزه معاونت علوم پزشکی را تشریح کرد و افزود: تشکیل کارگروه توسعه کمی و کیفی رشتههای پزشکی و پیگیر اخذ رشتههای پزشکی درمقطع دکتری حرفهای و رشتههای مهندسی بیمارستان، اقتصاد بهداشت، ارزیابی فنآوری سلامت، مدیریت فنآوری سلامت، بیوتکنولوژی پزشکی، مشاوره در مامایی و برنامهریزی الکترونیکی سلامت در مقطع کارشناسی ارشد، اخذ موافقت اصولی از وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تأسیس و راهاندازی مرکز آموزش مهارتهای بالینی، تجهیز و راه اندازی پراتیک پرستاری (بخش و تزریقات)، تأسیس، تجهیز و راه اندازی پراتیک مامائی ( لیبر و postpartum)، تجهیز و راهاندازی مولاژ (مانکن، برد هوشمند تابلوی آموزشی و ...)، تأسیس و تجهیز اتاق خانه بهداشت نمونه، پیگیری تأسیس رشته کارشناسی بهداشت حرفهای، پیگیری تأسیس رشته کارشناسی ناپیوسته بهداشت عمومی، تجهیز و راه اندازی کتابخانه و سایت تخصصی دانشکده علوم پزشکی تاسیس مرکز توسعه آموزش(edo ) برای ارتقاء سطح کیفیت خدمات آموزشی و بالینی، پیگیری برای جذب هیئت علمی در رشته های مامایی و پرستاری و سایر رشتهها از شاخص ترین اقدامات انجام شده است.
وی بابیان اینکه طرح تجمیع 2 یکی از برنامههای مهم و ماندگار دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: این طرح کمک بسیار قابل توجهی به دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود و ما هماهنگی لازم برای اجرای طرح تجمیع 2 را با اجرای دقیق بخشنامه مربوطه به نحو شایسته و مطلوب انجام دادهایم و پروسههای مختلف کار را برای هم راستا کردن ستاد هماهنگی سابق با دبیرخانه هیئت امنای استان انجام شده است و اعضای شورا و رئیس دبیرخانه هیئت امنای استان مرکزی نیز مشخص شده اند.
دبیر هیئت امنای استان مرکزی با استقبال از طرح و مثبت ارزیابی کردن آن افزود: اعتقاد دارم این طرح یکی دیگر از برنامههای قانونی، ماندگار و توام با خرد و عقلانیت دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاداسلامی بود.
وی گفت: امسال سال همدلی و هم زبانی است و دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرایی کردن مصوبه 721 شورای عالی انقلاب فرهنگی، این برنامه را با قاطعیت انجام داد. اعتقاد دارم اهداف کلان دانشگاه که تسهیل در حوزهها و کم کردن وابستگی به شهریه است، در این طرح به خوبی دیده شده است. این اقدام هم در مساله صرفه جویی و هم در بحث درآمدزایی کمک شایان و قابل توجهی به واحدهای دانشگاهی خواهد بود.
امسال سال همدلی و هم زبانی است و دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرایی کردن مصوبه 721 شورای عالی انقلاب فرهنگی، این برنامه را با قاطعیت انجام داد |
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی افزود: در راستای کم کردن وابستگی به شهریه این طرح بسیار خوب عمل خواهد کرد. همچنین در بخش تحولات ساختاری از موازیکاری به خوبی جلوگیری میکند و در مسائل مالی و مدیریت زمان هم صرفهجویی بسیار خوبی خواهد داشت. این طرح باعث استفاده از نیروهای انسانی به صورت یکپارچه و متحد میشود، تجهیزات و ملزومات اداری و سخت افزاری و فضاهای فیزیکی را کم میکند و کمک بسیار خوبی به چابک سازی و کم کردن هزینه ها خواهد کرد.
دبیر هیئت امنای استان مرکزی تصریح کرد: طرح تجمیع در بحث تحولات محتوایی هم موثر خواهد بود چرا که ما از روسای دانشگاههای استان، در شورای استانی استفاده خواهیم کرد و در واقع از یک خرد جمعی برای اداره امور دانشگاه آزاد اسلامی استان بهره گیری میکنیم و این هم تحول ساختاری را دارد و هم تحول محتوایی است.
نظام آبادی افزود: امیدواریم دراین ماه پرخیر و برکت و ماه صفا و صمیمیت با تدبر و تفکر و با توکل برخدا و استفاده از منویات مقام معظم رهبری، رهنمودهای آیتالله هاشمی و مدیریت توام با تدبیر، امید و خرد ورزانه رئیس دانشگاه دکتر میرزاده و استفاده از خرد جمعی و عقلانیت و همفکری، همدلی و همزبانی تک تک شما استادان و کارکنان شاهد دانشگاهی آباد و مقتدر در تمام حوزههای مختلف علمی در استان مرکزی باشیم .
مسئول دفتر فرهنگ اسلامی واحد اراک نیز با تبریک میلاد با سعادت کریم اهل بیت امام حسن علیه السلام، با توجه به این نکته که احیای طرح ترنم بندگی ویژه استادان و کارکنان در واحد یکی از اقدامات خوب نظام آبادی است که در واحد اراک انجام شده است .
حجتالاسلام علی اکبر هراتی با توجه به اهمیت تلاوت قرآن در ماه مبارک رمضان و شبهای لیلی قدر به سخنرانی پرداخت.
این مراسم با اجرای برنامههای تواشیح، مولودی خوانی و تلاوت قرآن کریم همراه بود. در پایان مراسم نیز از نماینده خوابگاههای دانشجویی خواهران با اهدا لوح تقدیر شد.
انتهای پیام/