حمایت از زنان آسیب دیده در قالب مراکز کوثر شهرداری تهران
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، فاطمه راکعی در افتتاحیه دوازدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی که با حضور محسمن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای اسلامی شهر تهران، ولی الله شجاع پوریان معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، ابراهیم شیخ معاون توسعه منابع انسانی، زهرا نژاد بهرام عضو شورای اسلامی شهر تهران و عبدالرحیم کرکه آبادی مدیرکل دفتر شهردار تهران برگزار شد اظهار کرد: برگزاری یازده دوره از نمایشگاه زنان و تولید ملی در سالهای گذشته اقدام ارزشمندی بود و ما نافی تلاشهای انجام شده نیستیم، اما آن چه مسلم است این است که زنان در همه جوامع از بسیاری از حقوق انسانی و اجتماعی محرومند و تبعیض زدایی از حقوق این افراد، علی رغم گذشت چهاردهه تلاش، آن گونه که باید انجام نشده است.
وی با بیان این که اشتغال و تولید در جامعه ما عموما در دست مردان است، گفت: زنان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل میدهند و روحیه مادرانه آنان تنها به خانواده ختم نمیشود و تمام جامعه بشری را در بر میگیرد. زنان با این روحیه کار میکنند و با یاری برادرانشان در سایه قانون و اسلام قدم برمیدارند.
مشاور شهردار تهران در امور بانوان ادامه داد: اولین خواسته من از شهردار تهران این بود که برای نشاط و شکوفایی جامعه در حوزه زنان، نگاه مثبتی نسبت به تجمیع مراکز مربوط به زنان در شهرداری داشته باشیم. امیدوارم با این تجمیع، سرعت ارتقای مدیریت، جذب زنان در ساختار شهرداری و تلاش در سطح محلات افزایش پیدا کند.
راکعی با بیان این که توجه به توانمندسازی زنان و دغدغه های بزرگ آنان، اصلاح طلب و اصولگرا ندارد، گفت: برای توسعه شناخت نسبت به توانمندی بانوان باید تلاش کنیم و این تلاش گاهی تنها شامل مردان نمیشود و زنان را هم در بر میگیرد.
وی با تاکید بر لزوم حمایت از زنان آسیب دیده و در معرض آسیب در قالب مراکز کوثر عنوان کرد: یکی از دغدغههای من آن است که امکانی فراهم شود تا زنان متخصص و سازمانهای مردم نهاد، طرحهای خود را به ما ارائه دهند. در صورت پذیرش طرحها نیز مراحل اجرایی با همکاری زنان از سطح محلات آغاز میشود.
به گفته راکعی؛ نمایش توانمندشدن زنان سرپرست خانوار، آشنایی برندها با ستاد توانمندسازی و کوثرها، رقابت کوثرها با برندها، شبکه سازی، اعتماد به برندهای ایرانی، تحول در استانداردهای خرید و فروش و ایجاد فضای خانوادگی خرید از مهم ترین اهداف برگزاری 11 دوره نمایشگاه زنان و تولید ملی بود.
وی ادامه داد: به طور حتم برگزاری نمایشگاه کار بزرگی بود، اگرچه اشکالاتی وجود داشت. به طور مثال یکی از انتقادات، حضور برندهای مطرح بود اما باید گفت دلیل این حضور حمایت آنان از مراکز کوثر است.
مشاور شهردار تهران در امور بانوان با تاکید بر این که همه باید به پیشرفت کشور کمک کنیم و نمیخواهیم با خراب کردن آن چه بوده، چرخ را دوباره اختراع کنیم؛ به اهداف دوازدهمین نمایشگاه زنان و تولید ملی پرداخت و عنوان کرد: عرضه تولیدات بین استانی، افزایش کمی نمایشگاه از دو بار به 4 بار در سال، تلاش برای راه اندازی نمایشگاه دائمی، استفاده از امکانات شهر هوشمند و حمایت از استارتاپ های زنان در بخش های تولیدی به ویژه پوشاک از مهم ترین اهداف این دوره از نمایشگاه است. ضمن این که امسال برای نخستین بار رویداد استارتاپ ویکند، در محل نمایشگاه برگزار میشود.
انتهای پیام/