کیفیت نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد قابل قبول است
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در کارگروه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی که به ریاست دکتر رضا نصیری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، مسائل مرتبط با کانونها، نشریهها و هیأتهای دانشجویی و شبکهسازی برای نقشآفرینی بیشتر دانشجویان انقلابی در دانشگاه مطرح شد.
نصیری در این کارگروه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی 450 نشریه دانشجویی دارد که با توجه به جمعیت یکمیلیون و 500 هزار دانشجویی آن از لحاظ کمی، مناسب نیست، اما کیفیت این نشریات قابلقبول است.
وی افزود: هیأتهای دانشجویی یکی از موضوعات مهم و مورد تأکید مقام معظم رهبری است که همهساله در ایام اربعین ایشان میزبان هیأتهای مذهبی دانشجویی هستند و همهساله از این حرکت معنوی قدردانی میکند.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به پیادهروی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در ایام پایانی ماه صفر از نیشابور تا مشهد مقدس، گفت: دکتر ولایتی در دیدار که با مقام معظم رهبری داشتند، ایشان را در جریان این مراسم قرار دادند که مقام معظم رهبری از این اقدام ابراز رضایت و خوشحالی کردند.
نصیری با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری فرمودند اگر هر جریان فکری بتواند در دانشگاه 20 درصد از دانشجویان را همراه خود کند، 100 درصد دانشگاه در اختیار آنان خواهد بود، گفت: بنابراین ما نیازمند شبکهسازی عناصر انقلابی و حزباللهی در دانشگاه هستیم و باید دانشجویان را تشویق به مطالعه و کتابهای خوب به آنان معرفی کنیم. همانطور که مقام معظم رهبری درباره کتاب «نامیرا» فرمودند: هر که میخواهد فتنه 88 را بشناسد، کتاب «نامیرا» را بخواند.
وی درخصوص بودجه فرهنگی گفت: باید تلاش کنیم نگاهها را به فعالیتها و بودجه فرهنگی تغییر دهیم.
موضوعات مربوط به نقلوانتقالات دانشجویی، تخفیف شهریه، خوابگاههای دانشجویی، سلفسرویس دانشجویان و مشاورههای دانشجویی در کار گروه دانشجویی به ریاست دکتر علیرضا صامت، مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد.
کارگروه حجاب و عفاف به ریاست حجتالاسلام والمسلمین دکتر رستمی، سرپرست مدیریت قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی بود که با نظرخواهی از معاونان فرهنگی واحدهای دانشگاهی مقرر شد پیشنهادات میدانی و عملیاتی آنها در قالب قوانین و مقررات به واحدهای دانشگاهی ابلاغ شود.
تدوین آییننامه جامع درخصوص نماز با محوریت مسجد، تعریف همه فعالیتهای فرهنگی با مسجد، رونق مساجد و نمازهای جماعت از موضوعات مطرح شده در کارگروه قرآن و نماز به ریاست دکتر طالب تاش، رئیس پژوهشکده قرآن و عترت بود.
در کارگروه ورزش و تربیتبدنی به ریاست دکتر محمدرحیم بیرقی، مشاور و رئیس حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شد آییننامهها بازنگری و خلأهای قانونی در حوزه ورزش برطرف شود.
همچنین در فعالیتهای ورزشی پیوست فرهنگی لحاظ شود و فرهنگ در کنار ورزش نقشآفرینی کند.
در کارگروه تشکلهای سیاسی به ریاست دکتر محمد قربانی گلشنآبادی، مدیرکل تشکلهای اسلامی ـ سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی، مسائل مرتبط با تشکلهای اسلامی سیاسی بحث و تبادلنظر شد.
انتهای پیام/