بودجه 17 هزار و 430 میلیارد تومانی شهرداری تهران تصویب شد
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، در چهل و هفتمین جلسه علنی شورای شهر تهران، مجید فراهانی با ارائه پیشنهادی درخصوص بودجه وضعیت مدیریت بحران در پایتخت، اظهار کرد: متاسفانه در بودجه 97، بودجه ساخت و تجهیز مراکز اسکان اضطراری شهروندان صفر شده و این در حالی است که در گذشته بودجه 7 میلیارد تومانی داشت.
وی با بیان اینکه سازمان مدیریت بحران برای راهاندازی سامانه هشدار سریع زلزله به 8 میلیارد تومان بودجه نیاز دارد، تصریح کرد: با این سامانه امواج زمینلرزه به ثبت رسیده و شهروندان با نصب اپلیکیشن موبایلی میتوانند قبل از وقوع از آن مطلع شوند. در واقع در این سامانه پیشبینی شده که قبل از وقوع زلزله آب، برق، گاز و غیره قطع شوند.
فراهانی ادامه داد: میتوان بودجه 8 میلیارد تومانی موردنیاز راهاندازی این سامانه را از محل زیباسازی و پاکسازی نما و... تامین کرد.
در ادامه زهرا صدراعظم نوری، دیگر عضو شورای شهر در همین رابطه گفت: راهاندازی این سامانه یک امر ضروری است، اما از آنجایی که تامین نقدینگی آن از محل خدمات شهری پیشبینی شده قطعا در جریان کار با کمبود نقدینگی مواجه میشویم.
همچنین پندار، مدیرکل بودجه شهرداری تهران نیز با بیان اینکه سازمان مدیریت بحران برای اسکان اضطراری شهروندان دو منطقه 4 و 13 را در نظر گرفته است، گفت: بودجه این اسکان اضطراری در بودجه مناطق گنجانده شده و اینگونه نیست که پیشنهاد ما صفر باشد.
به گزارش آنا، در نهایت مقرر شد از آنجا که محل تامین اعتبار این پیشنهاد مشخص نیست، این پیشنهاد به کمیسیون برگشت داده شود تا بررسیهای دقیقتر انجام گیرد.
اختصاص 50 میلیاردی برای تملک و ساماندهی باغات در سال 97
در ادامه زهرا صدراعظم نوری، پیشنهاد داد با توجه به ضرورت حفظ باغات کن در بودجه 97 به تملک این باغات توجه شود و گفت: باغات کن تنها باغات به هم پیوسته شهر است، بر همین اساس، اختصاص 50 میلیارد تومان برای تملک و ساماندهی باغات از محل ردیف املاک پیشنهاد میشود.
بنابراین با رای اکثریت آرا، پیشنهاد نوری در خصوص اختصاص 50 میلیارد تومان برای تملک و ساماندهی باغات کن تصویب شد.
بررسی فروش و تهاتر املاک در صحن شورای شهر
در ادامه این جلسه، موضوع دیگری که مورد بحث قرار گرفت بودجه موزه دفاع مقدس و باغ موزه بود.
محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران در بررسی تبصرههای پیشنهادی بودجه 97، گفت: شهردار تهران و رئیس شورای شهر عضو هیات امنای موزه دفاع مقدس و باغ موزه هستند.
وی با بیان اینکه در سالهای گذشته بودجه این بخش 55 میلیارد تومان بوده، اما در سال گذشته این بودجه به 23 میلیارد تومان کاهش یافته است، تصریح کرد: این در حالی است که امسال این بودجه نصف شده و به 13 میلیارد تومان رسیده که در هیات امنا پیشنهاد شد که همان بودجه سال قبل یعنی 23 میلیارد تومان در نظر گرفته شود. بنابراین نجفی، شهردار تهران در نامهای درخواست کرده که مجددا این پیشنهاد مورد بررسی قرار گیرد.
به گزارش آنا، با مخالفت اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران مبنیبر افزایش این بودجه از محل بودجه فرهنگی، پیشنهاد افزایش بودجه باغ موزه از محل بودجه در اختیار شهردار برگشت داده شد.
در ادامه محسن هاشمی، با بیان اینکه هفته قبل اعضای شورای شهر مصوبهای را داشتند که براساس آن فروش و یا تهاتر املاک از سوی شهرداری باید در شورای شهر بررسی شود، عنوان کرد: معاون برنامهریزی شهرداری تهران نامه نوشته و درخواست بررسی مجدد این مصوبه را داشته است. چرا که این مصوبه شهرداری را قفل میکند.
در همین راستا، محمد سالاری، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با بیان اینکه من دغدغه شهرداری را درک میکنم اما املاک پاشنه آشیل شهرداری است و اساسا تفاوت این شورا با شورای قبلی در مجموعه اختیارات خواهد بود، افزود: اینکه شهرداری کدام ملک را تهاتر کند یا نه جزو اختیارات شورا بود که به شهرداری داده است.
سالاری با اشاره به اینکه عمده اعتراضات شهرداری در واگذاری املاک به اشخاص حقیقی و حقوقی و حسینیهها ناشی از این اختیار بود، اضافه کرد: بحث ما عدم اعتماد به نجفی نیست، اما لازم است این اختیار به شورا داده شود؛ چرا که من امروز صبح لیست املاک را برای معاون شهردار خواندم و او هم تاکید کرد که ما این املاک را نمیفروشیم و حتی خودشان هم در مورد لیست املاک مشکل دارند.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر تهران با بیان اینکه یک لیست 10 صفحهای از املاک مورد فروش تهیه شده و بررسی آن در شورای شهر موجب حذف رانتها میشود، افزود: از هفته قبل شهرداری با شوراییها لابی میکند و اگر شورا کوتاه بیاید یعنی بازگشت از شعارهای اصلاحطلبانه خود. حرف من این است که اراضی خام را نفروشند، این مساله باید در شورا بررسی شود.
در ادامه این بحث هاشمی خطاب به سالاری گفت: کسی با اعضای شورا لابی نکرده است.
در ادامه اعضای شورای شهر پیشنهاد دادند که با اعمال و تغییراتی در متن تبصره این موضوع به رای گذاشته شود و اعلام شده که به جای آنکه لیست فروش املاک در شورای شهر بررسی شود، در کمیسیون تلفیق مورد بررسی قرار گیرد که البته این مصوبه رای نیاورد و بر این اساس لیست فروش و تهاتر املاک در شورای شهر بررسی میشود.
پرونده بودجه 97 شهرداری در شورای شهر بسته شد
در پایان و در ادامه بررسی بندهای بودجه سال 97، محسن هاشمی با بیان اینکه شورای شهر تهران توانست پیش از موعد مقرر نسبت به بررسی بودجه سال 97 شهرداری اقدام کند، اظهار کرد: بودجه شهرداری تهران به مبلغ 17 هزار و 430 میلیارد تومان بسته شد و به تصویب اعضای شورای شهر رسید.
وی با بیان اینکه 174 هزار و 294 میلیارد و 750 میلیون ریال درآمد و 174 هزار و 294 میلیارد و 850 میلیون ریال در حوزه هزینهها بودجه به تصویب رسید، گفت: از رئیس اداره مصوبات درخواست دارم تا هرچه زودتر نامه بودجه را آماده کند.
هاشمی تاکید کرد: با اتمام بررسی بودجه 97 شهرداری، کلیات آن برای بررسی به فرمانداری ارسال و در صورت تصحیح برای اجرا به شهرداری ابلاغ میشود.
انتهای پیام/