ستاد امر به معروف و نهی از منکر به تبعیضها و فساد اقتصادی هم ورود کند
محمد قمی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، بیان اینکه امر به معروف و نهی از دستورات قرآنی است که روشهای اجرای آن در کشور پسندیده نیست، اظهارداشت: عامر به معروف و ناهی از منکر خودش باید اهل عمل باشد و اینطور نباشد که برخی روشها برای جلوگیری از منکر خودش منکر دیگری را اشاعه دهد.
قمی با تاکید بر اینکه لازم است روشها در امر به معروف و نهی از منکر تغییر کند و مطابق با زمان پیش برود، اضافه کرد: مسئولان ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید مسائل را با دیدگاه جوانان و جامعه امروز تطبیق دهند. بیحجابی قطعا از مظاهر منکر است. اما باید بپذیریم تاکنون از روشهای برخورد در حوزه امر به معروف و نهی از منکر نتیجهای نگرفتهایم و این نشان میدهد که روشها غلط بوده و بهتر است بیشتر از روش ایجابی و شیوههای جاذب بهره بگیریم.
نماینده مردم پاکدشت در مجلس تصریح کرد: باید تلاش کنیم با رفتارمان مبانی اسلام را به جوانان منتقل کنیم، بنابراین روشهایی بکار گرفته شود که پیامبر اکرم(ص) برای انتقال پیام به دیگران استفاده میکردند؛ یعنی توام با محبت و صمیمیت.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه نباید بیحجابی را بیدینی تعبیر کرد، تصریح کرد: بیحجابی معضلی است که باید برطرف شود. ولی اینکه افراد بیحجاب را متهم به بیدینی کنیم، خطرات آن برای جامعه بیشتر است. لذا با استفاده از روشهای پسندیده و نیکو امر به معروف و نهی از منکر کنیم.
نماینده مردم پاکدشت ظلم را از بدترین منکرها عنوان کرد و گفت: عدالت از بهترین معروفهاست. وقتی در یک جامعه چند هزار میلیارد اختلاس صورت میگیرد، باید به عنوان مظهر منکر با آن برخورد شود. اسراف و تبذیر منکری است که باید جلوی آن گرفته شود و صد البته حجاب هم هست.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه تبعیض در جامعه منکر است، عنوان کرد: وقتی کسی با مدرک لیسانس ماهانه یک میلیون و 500 هزار تومان دریافتی دارد و شخصی دیگر با همان مدرک به واسطه اینکه پارتی دارد، 15 میلیون تومان حقوق میگیرد، ناخواسته تبعیض در جامعه حاکم شده است.
وی خاطرنشان کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید علاوه بر بدحجابی، از بروز منکرهایی مثل ظلم، تبعیض و فساد اقتصادی هم جلوگیری به عمل آورد.
انتهای پیام/