دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

خواص شگفت انگیز و دارویی انار که تا حالا نمی‌دانستید

مطالعات نشان داده است که آب انار و رب آن ضدالتهاب و مسکن طبیعی برای مفاصل است و از تخریب مفاصل ناشی از آرتروز پیشگیری می‌کند، همچنین "انار" تصفیه‌کننده کبد و پوست است.
کد خبر : 261478

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، "انار شیرین" از نظر حرارت معتدل است و کمی رطوبت دارد, مصرف آن روی غذا موجب هضم آن می‌شود.


"انار ترش" به‌مقدار قابل توجهی سرد و خشک است (به‌عکس انار شیرین), زیاده‌روی در مصرف "انار ترش" برای دستگاه گوارش مضر است و حتی می‌تواند زخم ایجاد کند, "انار ترش" برای افراد گرم‌مزاج مفید است, افراد بلغمی و سوداوی سعی کنند زیاد "انار ترش" مصرف نکنند.


"انار" تصفیه‌کننده کبد و پوست است, کسانی که به زیبایی خود اهمیت می‌دهند‌، لازم است به سلامت کبد و پوست توجه کنند و خوردن "انار شیرین" را فراموش نکنند.


"انار شیرین" برای سیستم ایمنی مفید است, مصرف انار برای زنان باردار بسیار مفید است و خطر زایمان زودرس را کاهش می‌دهد, مصرف منظم "انار شیرین" می‌تواند در رفع مشکلات عصبی و همچنین درمان سنگ کلیه مفید باشد.



"انار شیرین" برای کم‌خونی مفید است, مصرف "انار شیرین" می‌تواند نتیجه فوق‌العاده‌ای برای از بین بردن کم‌خونی در افراد داشته باشد, "انار شیرین" در برابر بیماری‌های قلبی مفید است و باعث تنظیم گردش خون می‌شود.


"انار" خوب ظاهرش کج‌ومعوج و پوستش نرم و چرم‌مانند است. دانه‌های مملو از آب یک انار خوب آن را سنگین‌تر از ظاهرش می‌کند.


نتایج تحقیقات روی افرادی که در هفته دو بار آب "انار شیرین" خورده‌اند، نشان می‌دهد که 18 درصد کلسترول بد خون آنها کاهش پیدا کرده است, مصرف "انار شیرین" عامل کاهش التهاب دیواره عروق خونی است, مطالعات نشان داده است که انار و آب انار همچنین رب انار ضدالتهاب و مسکن طبیعی برای مفاصل است, مصرف انار و محصولات حاصل از آن، موجب پیشگیری از تخریب مفاصل ناشی از آرتروز می‌شود.


نام انار دو بار در سوره مبارکه انعام و یک مرتبه در سوره مبارکه الرحمن آمده است.


پیامبر اکرم صلّى‏ الله ‏علیه و ‏آله و سلّم می‌فرمایند: انار بخورید؛ زیرا هیچ دانه‌اى از آن در معده جاى نمى‏‌گیرد، مگر این‌که چهل روز، قلب را نورانى مى‏‌سازد و شیطان را برون مى‌راند.


امام جعفر صادق علیه السلام نیز در فواید انار می‌فرمایند: انار را با پیه آن (پوست نازکی که میان دانه‌ها قرار دارد) بخورید، زیرا معده را دباغی و ذهن را زیاد می‌کند.


منبع: تسنیم


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب