پسابرجام سبب تقویت ارتباطات خارجی در عرصه علمی و فناوری شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه خلیج فارس، مراسم بیست و پنجمین سال تاسیس دانشگاه خلیج فارس امروز با حضور دکتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، عبدالکریم گراوند استاندار بوشهر، روسای فعلی و سابق دانشگاه خلیج فارس و سایر مسولان استانی در سالن اجتماعات دانشکده نفت، گاز و پتروشیمی این دانشگاه برگزار شد.
شریعتینیاسر در این مراسم با بیان اینکه ما دوران سختی را پشت سر گذاشتیم تا به شرایط امروز برسیم، اظهار کرد: امروز میدان ورود به عرصه بینالملل برای ما باز شده است و باید با هماهنگی در سیاست گذاری و اجرا، از این فرصت بزرگ به خوبی استفاده کنیم.
وی افزود: یکی از بخشهای مهم آمایش آموزش عالی طرح تقسیم آموزش عالی به ۱۰ منطقه است که استان بوشهر در منطقه ۷ قرار خواهد گرفت و درخود منطقه ۷، مقام دوم را خواهد داشت.
وی از افزایش موسسات مراکز آموزش عالی خبرداد و خاطرنشان کرد: موسسات مراکز آموزش عالی اکنون به ۲ هزار و ۵۰۰ موسسه در تمامی رشتهها رسیده و این در حالی است که محققان علوم و آموزش عالی ایران با دانشگاههای معتبر جهان رقابت میکنند.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در عرصه تحقیقات، علم و فناوری، ایران گامهای بلندی برداشته است افزود: در تمام رشتههای دانشگاهی ایران با برداشتن گامهای مهم و موثر امروز به پیشرفتهای قابل توجهی رسیده بهگونهای که با دنیا در عرصه علمی رقابت میکند.
شریعتی نیاسر با اشاره به اینکه ارتباطات خارجی ایران در عرصه علم و فناوری پس از برجام تقویت شد تصریح کرد: پسابرجام سبب تقویت ارتباطات خارجی در عرصه علمی و فناوری شد بهگونهای که قراردادهای مهمی با برخی کشورها در عرصه علمی و فناوری منعقد شده است.
وی، با تاکید بر افزایش تعاملات بین المللی دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: با توجه به اینکه جایگاه این دانشگاه در نظام سطحبندی بسیاز مطلوب است باید ارتباطات بینالمللی دانشگاه خلیج فارس بوشهر افزایش یابد.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وضعیت دانشگاه خلیج فارس بوشهر در بعد دانشجویی در مقایسه با کشور را مورد اشاره قرار داد و افزود: ۱۰ درصد از دانشجوهای استان بوشهر و ۲۵ درصد از دانشجویان مقطع دکتری این استان در دانشگاه خلیج فارس تحصیل میکنند.
شریعتی همچنین در حاشیه افتتاح آزمایشگاه مرکزی دانشگاه خلیج فارس بوشهر درجمع خبرنگاران اظهار کرد: مراکز آموزش عالی از پشتیبانی لازم و اعتبارات مالی مطلوبی برخوردار نیستند این درحالی است که ظرفیت مراکز آموزش عالی بسیار بالا است.
وی افزود: پیشرفتهای علمی در ایران با هزینه بسیار کم محقق میشود که این امر ایجاب کرده در یک ارزیابی تطبیقی و مقایسه ای نسبت به کشورهای پیشرفته به حوزه آموزش عالی کشور توجه ویژه شود.
انتهای پیام/