مدیریت شهری مخالف فرهنگ دینی نیست
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محسن هاشمی در ابتدای جلسه شورای شهر تهران ضمن قدردانی از مردم به دلیل حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن اظهار کرد: این حضور بار مسئولیت را بر دوش مسئولین نظام سنگینتر میکند چرا که با افزایش خدمت رسانی از نارضایتی شهروندان کاسته شود.
وی با بیان اینکه با توجه به فرایند بررسی بودجه در شورای شهر و انتشار بخش آمارها و تحلیلها در رسانهها لازم میدانم که نکاتی را قید کنم، افزود: اصلاح نظام مدیریت مالی در شهر فرایندی پیچیده و حساس است که از یک سو باید با سرعت و شتاب باشد و از سوی دیگر باید هدفمند باشد تا به بیثباتی ساختار، امنیت روانی کارکنان، خدشه زدن به سرمایه اجتماعی مدیریت شهر و... نینجامد.
هاشمی با بیان اینکه اصلاحات باید مستمر و گام به گام باشد و یک شبه و دفعی قابل تداوم نیست، تصریح کرد: نباید با دامن زدن به این تلقی که مدیریت شهری جدید با فعالیت مذهبی، انقلابی ، دینی و ... مخالف است سرمایه اجتماعی آسیب برسد.
وی با بیان اینکه سیاست شورای شهر پنجم ساماندهی اعتبارات فرهنگی و شفاف سازی در تخصیص بودجه است، ادامه داد: نباید این فعالیت به مخالفت با فعالیتهای مذهبی در سطح شهر تعبیر شود و این در حالی است که در شرایط فعلی دستگاههای مختلفی به صورت موازی در سطح شهر تهران فعالیتهای فرهنگی و مذهبی انجام می دهند و عدم ساماندهی فعالیتها می تواند موجب موازی کاری، ایجاد رانت، حیف و میل بیت المال و ... شود. این درحالی است که امروزه بسیاری از تکالیف قانونی مدیریت شهری بر زمین مانده که بایستی این فعالیتها را اولویت بندی کرده و بر اساس منابع و اعتبارات پیگیری کنیم.
رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه نباید به مدیریت شهری اتهام مخالفت با فرهنگ دینی و جامعه مذهبی زده شود، توضیح داد: مشکلات ساختاری در نظام بودجه نویسی وجود دارد که طبیعتا این ساختار ظرف چندماه قابل جایگزینی نیست، به همین دلیل کار مدیریت شهری در اصلاح لایحه بودجه راستیآزمایی است و اعمال سیاستهای مدیریت شهری در بودجه کار را دشوار میکند و لازم است اعضای شورا با تلاش بیشتر و افکار عمومی با صبر بیشتر ما را در راستای این امر کمک کنند.
انتهای پیام/