سالانه 600 هزار مسکن در کشور تولید نشود؛ با افزایش قیمت مواجه میشویم
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، محمدرضا رضایی در نشست علنی امروز (سه شنبه 3 بهمن) مجلس شورای اسلامی در جریان ارائه گزارش کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی درخصوص اجرای قانون بودجه 96 گفت: اعتبارات مربوط به وزارت راه و شهرسازی 8 هزار و 826 میلیارد تومان بوده که طی 8 ماه فقط 2 هزار و 400 میلیارد تومان تخصیص یافته است که رقمی بالغ بر 25 درصد اعتبارات پیش بینی شده است.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: 3 هزار و 650 میلیارد تومان در آذرماه سال جاری از طریق خزانه به وزارت راه و شهرسازی تخصیص داده شد که درصد اعتبارات تخصیص یافته به وزارتخانه مذکور به 74 درصد افزایش یافت.
وی با اشاره به اینکه 70 درصد اعتبارات عمرانی کشور در قالب اسناد خزانه اسلامی، اوراق مشارکت و... است، افزود: پرداخت حقوق کارگران و پیمانکاران از طریق اسناد خزانه مشکل زا است؛ اسناد خزانه اسلامی باید با قیمت کمتری در بازار به نقدینگی تبدیل شود و این موضوع قدرت مانور پیمانکاران را کم می کند.
نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به چالش های حوزه عمرانی تصریح کرد: راه های روستایی یکی از چالش ها و البته مطالبات مردمی است که اعتبارات مربوط به این حوزه به صورت جزئی تخصیص می یابد که آن هم از طریق اسناد خزانه است و مشکل به وجود می آورد.
وی با اشاره به اینکه طبق قانون قرار شد 2هزار و 400 میلیون تومان از فروش گازئیل و... به شبکه ریلی و حوزه راه ها تخصیص یابد، گفت: متاسفانه هنوز به وزارت راه و شهرسازی اعتباری تخصیص نیافته است.
رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نگاه دولت در حوزه مسکن به صورت مقام سازی است که این موضوع با تولید مسکن فرق دارد؛ سالانه باید 600 هزار واحد مسکن در کشور تولید شود، لذا در صورت عدم ارائه راهکار در این حوزه با افزایش قیمت مسکن مواجه خواهیم شد.
نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: 990 میلیارد تومان برای آبرسانی روستایی از صندوق توسعه ملی در بودجه سال 96 پیش بینی شده بود که از این رقم کم شده است و باید برای جبران آن اقدامی صورت بگیرد؛ در این بین 75 درصد قیر رایگان به پروژه های عمرانی صورت گرفته است که این امر نیز باید تکمیل شود.
انتهای پیام/