دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون اموردریایی سازمان بنادر و دریانوردی خبر داد؛

شرط اطفای حریق نفتکش «سانچی» تا 24 ساعت آینده

معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: با افزایش تعداد کشتی‌های عملیات اطفای حریق نفتکش «سانچی» به نظر می رسد ظرف 24 ساعت آینده به شرط عدم انفجار دوباره در کشتی حریق در این کشتی خاموش می‌شود.
کد خبر : 250558

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، هادی حق‌شناس گفت: امروز، روز پنجم حریق در نفتکش ایرانی است و با افزایش کشتی‌های اطفای حریق از جمله یک کشتی ژاپنی ، ما به مرحله نهایی خاموش کردن آتش در سانچی نزدیک شده‌ایم.


وی ادامه داد: قرار است در سه تا چهار ساعت آینده یک کشتی ژاپنی دیگر نیز به عملیات اضافه شود و به شرط عدم انفجار دوباره در کشتی و پیوستگی عملیات اطفای حریق کشتی نفتکش، آتش تا 24 ساعت آینده مهار می‌شود و بلافاصله عملیات نجات خدمه کشتی آغاز خواهد شد.


معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد: به احتمال زیاد خدمه کشتی داخل کشتی هستند ولی هر نوع احتمال درباره آنها وجود دارد.


وی تاکید کرد: در دو روز اخیر نیز شعله‌های آتش پس از عملیات اطفای حریق کم شده بودند، اما پس از وقوع چند انفجار، باز هم گستره آتش افزایش یافت.


حق شناس درباره سرنوشت خدمه کشتی گفت: هنوز هیچ خبری درباره خدمه کشتی نداریم و به غیر از یک نفر که پیکرش در دریا کشف شده از 31 نفر دیگر اطلاعی وجود ندارد.


حق شناس درباره احتمال زنده بودن خدمه کشتی گفت: بالاخره پنج روز از حادثه می گذرد و انفجار بروز کرده در کشتی بر اثر شعله ور شدن موادی موسوم به " کاندنست" بوده و طبیعی است که هر نوع احتمالی وجود خواهد داشت.


معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی درباره مراحل قانونی بررسی علل حادثه توضیح داد: به لحاظ کنوانسیون های بین المللی، پس از بروز چنین حوادثی کمیته بررسی سوانح با حضور نمایندگان همه کشورها و طرف‌های ذینفع در دو کشتی شکل می‌گیرد و از روز گذشته جلسات این کمیته آغاز شده است.


وی ادامه داد: کشتی‌ها نیز مانند هواپیماها دارای جعبه سیا یا وی دی آر هستند که در آنها تمام اطلاعات ثبت و ضبط شده است که این اطلاعات با حضور وکلای ذی نفعان و بیمه‌ها بررسی می‌شود.


حق شناس گفت: کشتی ، خدمه ، محموله و ماشین آلات نفت کش سانچی بیمه هستند و مشکلی برای تامین خسارت آنها وجود ندارد.


معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی درباره حضور دانشجویان در عرشه این کشتی افزود: طبق استانداردهای جهانی این نفتکش می توانست چهار نفر کارورز یا دانشجو به همراه داشته باشد که در فهرست خدمه قرار می گیرند.


وی درباره دلیل بروز حادثه گفت: سال ساخت کشتی ایرانی 2008 و کشتی چینی نیز 2011 میلادی است و طبیعی است که هر دو کشتی مجهز به پیشرفته ترین تجهیزات ناوبری بوده است، بر این اساس می توان انتظار داشت دلایل دیگری مانند خطای انسانی در بروز حادثه دخیل بوده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب