دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر شورای سیاست‌گذاری جشنواره عمار:

«عمار» خلا‌های سینمای انقلابی را جبران می‌کند

وحید جلیلی با اشاره به اینکه قبل از هر چیز فرم و جذابیت به عنوان دو رکن اصلی جشنواره عمار هستند، گفت: متاسفانه سال‌ها در زمینه تولید آثار در سینمای انقلابی دچار کمبود بوده‌ایم؛ اما جشنواره عمار برپا شده تا خلاهای سینمای انقلابی را جبران کند.
کد خبر : 246431

وحید جلیلی، دبیر اجرایی هشتمین جشنواره مردمی عمار در گفت‌وگو با آنا با اشاره به اینکه این جشنواره روی فرم و جذابیت‌های تصویری تاکید دارد، گفت: جدای از این‌ها، «محتوا» نیز از نیازهای اصلی جشنواره به شمار می‌آید و به هیچ وجه نمی‌توان آن را نادیده گرفت. مردم‌ به عنوان مخاطبان اصلی فیلم، دوست دارند مشکلات، حماسه‌ها، قهرمان، ظرفیت و داشته‌های خود را در سینما ببینند.


وی اضافه کرد: آن زمان که امام خمینی(ره) در بخشی از سرفصل‌های سخنرانیشان به سینما اشاره کردند و تاکید داشتند که ما با سینما مخالف نیستیم؛ بلکه با مرکز فحشا مخالفیم، کسی از ایشان به عنوان یک مرجع تقلید انتظار چنین نظری را نداشت؛ ضمن اینکه سینما هم مانند سینمای امروز نبود. اما همین گفته حکیمانه امام(ره) موجب شد پس از گذشت 38 سال از انقلاب اسلامی، ایران به‌عنوان 10 سینمای اول دنیا مطرح شود.


دبیر اجرایی جشنواره عمار ضمن تاکید بر اینکه سینمای ایران انعکاس قابل توجهی در دنیا داشته، کفت: با توجه به همین انعکاس، اگر تلاش کنیم نگاه ه جدی‌تری به سینمای انقلاب داشته باشیم و فیلم‌های بیشتری با کیفیت بهتر در این حوزه تولید کنیم، قطعا می‌توانیم قاطع‌تر صدای فرهنگ انقلابی‌مان را به گوش جهان برسانیم؛ اما متاسفانه طی این سال‌ها شاهد خلا در حوزه تولید سینمای انقلابی بوده‌ایم و باید این خلا را به واسطه جشنواره‌هایی چون عمار پر کنیم.


جلیلی درباره فیلم‌سازانی که در 7 دوره جشنواره عمار آثار خود را ارائه کرده‌اند، گفت: آمار خوبی در این زمینه ‌داریم و آثار بسیاری از روستاها و شهرستان‌ها به دست ما رسیده است. فیلم‌سازان این مناطق با امکانات مختصری که در دبیرخانه بود در جنوب کرمان 2 فیلم داستانی و در نیشابور هم فیلم داستانی ساخته‌اند.


وی اظهار کرد: رسانه و سینمای ما نیازمند ارتباط بیشتری با مردم است که توامان باید صورت گیرد. فرهنگ ما باید هم حماسه‌ها، قهرمانی‌ها، کرامت‌های عظیم ملت را روایت کند و هم خلاها، نیازها و آفت‌ها را رصد و نداشته‌ها را به داشته‌ها تبدیل کند. این جشنواره در هشتمین ویترین خود رنگین کمان جذاب و شوق‌انگیزی از فیلم‌هایی را ارائه می‌کند که علی‌رغم جریان غرب‌زده کشور، ساخته شده‌اند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب