مراسم چهارمین سالگرد مرحوم «علیاکبر پرورش»برگزار میشود
به گزارش خبرنگار احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، مراسم چهارمین سالگرد عروج مجاهد خستگی ناپذیر و یاور صدیق انقلاب، مرحوم «سید علیاکبر پرورش» جمعه 8 دی برگزار میشود.
این مراسم ساعت 15:30 تا 17 در مسجد امام صادق(ع) واقع در میدان فلسطین برگزار خواهد شد.
استاد علی اکبر پرورش از یاران دیرین امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی 6 دیماه سال 1392 در بیمارستان شهید صدوقی اصفهان دار فانی را وداع گفت. وی از یاران دیرین امام خمینی(ره) و وفاداران به انقلاب اسلامی بود که خدمات بسیار زیادی را در عرصه انقلاب و نظام و کشور در اصفهان به یادگار گذاشت.
استاد پرورش علاوه بر مدیریت سیاسی و اجرایی دارای فضایل اخلاقی بسیار بالایی بود و بخش زیادی از مدیران نسل دومی انقلاب نیز از شاگردان ایشان محسوب میشوند. نمایندگی مجلس خبرگان قانون اساسی، عضویت در شورای عالی دفاع، نمایندگی مجلس شورای اسلامی در دورههای اول، سوم و چهارم و مدتی عضو هیئت رئیسه (نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی دوره اول / نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی دوره چهارم) بخشی از سوابق اجرایی و سیاسی ایشان در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی بود.
وی توانست در سال 61 به عنوان وزیر آموزش و پرورش از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفته و در این سمت نیز منشاء خدمات بسیاری گردد به گونهای که چندین بار امام راحل (ره) از خدمات استاد پرورش به نیکی یاد کردند.
قابل ذکر است لقب«استاد» را شهید آیت الله بهشتی به علی اکبر پرورش اعطا کرده بود.
سوابق اجرایی
وزیر آموزش پرورش در دولتهای حجت الاسلام والمسلمین شهید محمد جواد باهنر، دولت موقت آیت الله مهدوی کنی و دولت میرحسین موسوی بودهاست.
نماینده مجلس خبرگان قانون اساسی
عضو شورای عالی دفاع
نماینده مجلس شورای اسلامی در دورههای اول، سوم و چهارم و مدتی عضو هیات رییسه (نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی دوره اول / نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی دوره چهارم)
در سال ۱۳۶۱ بعنوان وزیر آموزش و پرورش از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت.
سوابق سیاسی
محوریت در مبارزات قبل از انقلاب اصفهان که منجر به دستگیری شد در کنار شهید صیاد شیرازی و حجت الاسلام سالک
عضو شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی
دو دوره نامزد انتخابات ریاست جمهوری (نامزد احتیاطی حزب جمهوری اسلامی)
عضو شورای مرکزی موتلفه اسلامی از سال ۱۳۷۲ تا کنون
قائم مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی از سال ۱۳۷۲ تا سال ۱۳۸۰
انتهای پیام/