دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد استان فارس در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد:

استفاده از حداکثر ظرفیت نیروی انسانی در طرح تجمیع 2/ طرحی کارآمد در راستای چابک‌سازی دانشگاه

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، طرح تجمیع 2 را طرحی قابل استفاده و کارآمد در راستای کاهش بوروکراسی، صرفه‌جویی در هزینه ها، چابک‌سازی و استفاده از حداکثر ظرفیت نیروی انسانی واحدهای دانشگاهی دانست و خواستار دقت نظر و نکته‌بینی رؤسای واحد در همه حوزه‌ها شد.
کد خبر : 24302

دکتر حمزه سارویی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: تعریف ساختاری منطقی به نام دانشگاه آزاد اسلامی استان، تمرکززدایی، صرفه جویی اقتصادی و سرعت در تصمیم گیری همراه با دقت را به همراه خواهد داشت.


دبیر هیات امنای استان فارس تصریح کرد: آنگاه که چشم انداز مدیران فرهیخته‌ای مانند دکتر میرزاده به سوی تعقل و دوراندیشی باشد، دریچه‌ای بازخواهد شد که می‌شود موقعیت‌های بسیاری را از این دریچه به تماشا نشست، طرح تجمیع دو که در قالب بخشنامه ای کارشناسانه در مورخ 24/3/94 ابلاغ شد از این دست نگاه های عاقلانه و مدبرانه است که پرهیز از گستردگی نامتعارف، چابک سازی، همدلی و همراهی واحدها و مراکز را در قالب دانشگاه آزاد اسلامی استان رقم خواهد زد.








رییس واحد شیراز از اجرای طرح بودجه ریزی و حسابرسی عملیاتی دانشگاه برای اولین بار سخن گفت و اظهار کرد: دو واحد جامع شیراز و مرودشت به عنوان واحدهای پایلوت کشور برای پیاده سازی طرح بودجه ریزی بر مبنای عملکرد انتخاب شده اند

رییس واحد شیراز گفت: اگرچه بر این باورم که وظیفه دانشگاه آزاد اسلامی استان در ایجاد فضای همدلی و همراه با پرهیز از تبعیض بین واحدها و مراکز می تواند در ادامه روند تاثیر مثبت داشته باشد، لذا هرگز نه برای رئیس استان و نه برای همکاران واحدها و مراکز نباید این ذهنیت نادرست تصور شود که واحد مرکز استان واحدی جدا قلمداد شود.


سارویی افزود: با اجرای طرح تجمیع 2 ، راه اندازی مراکز رشد و دانش بنیان و کیفی سازی در دانشگاه باید سرلوحه کاری همه مسئولان قرار گیرد که بی شک یکی از اهداف مهم این طرح نیز هست و در این راه تلاش و پشتکار همه جانبه از موارد مهم و ضروری است.


وی به این نکته اخلاقی و مدیریتی تاکید کرد که برای رئیس استان دورافتاده ترین مرکز دانشگاهی نباید با واحد مراکز استان تفاوتی داشته باشد و در این راه رئیس مرکز استان باید با استفاده از ظرفیت های موجود و قابل اعتنا در واحدها و مراکز با نگاهی فرا واحدی به سویی گام بردارد که توسعه استان و در نهایت توسعه آموزش عالی را در بر گیرد.


رییس واحد شیراز از اجرای طرح بودجه ریزی و حسابرسی عملیاتی دانشگاه برای اولین بار سخن به میان آورد و به آنا گفت: دو واحد جامع شیراز و مرودشت به عنوان واحدهای پایلوت کشور برای پیاده سازی طرح بودجه ریزی بر مبنای عملکرد انتخاب شده اند و در این مسیر شناسایی و تحلیل دقیق منابع انسانی و مالی و بررسی پتانسیل های دانشگاه از پیش نیازهای اجرای این طرح است که با هدف استاندارد سازی الگوی استفاده از ظرفیت ها و منابع انجام می پذیرد.


سارویی بودجه ریزی بر مبنای عملکرد را یکی از طرح های موفق جهانی برشمرد که در برنامه توسعه کشور مطرح بوده و اکنون نیز در برخی سازمان های شهرهای بزرگی چون، تهران، مشهد و اهواز پیاده سازی شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب