دانشگاه آزاد اسلامی به هیچ گروه، دسته، جناح یا طایفهای تعلق ندارد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر فرهاد رهبر صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه سرپرستان سابق و کنونی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی و واحد تبریز گفت: بسیار خوشحالم که امروز در این جمع صمیمی و در استان قهرمان پرور آذربایجان شرقی و این شهر تاریخی و بزرگ حضور دارم. این جلسه به مناسبت تکریم و تقدیر و تشکر از زحمات دکتر انگجی برگزار شده است که امروز مسئولیت ایشان به برادر دیگری واگذار میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه این دانشگاه افتخار جمهوری اسلامی ایران است، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی با حمایت امام خمینی(ره) و تلاش مقام معظم رهبری و آیتالله هاشمی رفسنجانی از یک نهال تازه غرسشده اوایل دهه 60 به درخت تنومندی تبدیل شده است که جا دارد از تلاش همه کسانی که در این دانشگاه زحمت کشیدهاند، تقدیر کنم.
وی ادامه داد: جای بسی خرسندی است واحد تبریز که در اوایل دهه 60 در مقابل دو دانشگاه که سابقه طولانی دارند، قرار گرفت، توانست کوی سبقت را برباید و اکنون این دانشگاه با 160 مرکز علمی و دانشگاهی در رقابت است و هیچ دانشگاهی نمیتواند مقابل آن قد علم کند.
رهبر با اشاره به سه نسل فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: این دانشگاه در ابتدای راهاندازی مأموریت تربیت کادر برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را بر عهده داشت و اکنون دانشگاه آزاد اسلامی 5 میلیون و 700 هزار فارغالتحصیل تحویل جامعه داده است که سهم استان آذربایجان شرقی از این تعداد 360 هزار فارغالتحصیل است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه فعالیت در حوزه پژوهش در سیاستهای نسل دوم دانشگاه آزاد اسلامی قرار داشت، گفت: اکنون که در آستانه هفته پژوهش قرار داریم، باید به عرض برسانم که دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه پژوهش رتبه اول کشور را به لحاظ تعداد مقالات، نشریات، کتب و کارهای پژوهشی به خود اختصاص داده است و دانشگاههای دیگر با فاصله زیاد در رتبههای دوم و سوم قرار دارند.
وی ادامه داد: دکتر ولایتی از همان ابتدا که سکاندار دانشگاه آزاد اسلامی شدند بر امر پژوهش تأکید ویژهای داشتند و ورود به نسل سوم دانشگاهها از تأکیدات ایشان است.
فرهاد رهبر با بیان اینکه دانشگاههای نسل سوم، دانشگاههایی با رویکرد حل مسأله و کارآفرینی هستند، خاطر نشان کرد: دانشگاههای نسل سوم دانشگاههایی هستند که با علم، دانش، نوآوری و فناوری مسائل و مشکلات مردم را حل میکنند و اگر این چنین نباشد، فلسفه وجودی دانشگاه زیر سؤال می رود.
وی یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی براساس تأکید رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنا مصمم به حل مشکلات مردم و کمک به دولت برای برطرف کردن مسائل کشور است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی استانی دارای قابلیتهای کشاورزی، صنعتی و تجاری است، گفت: این استان در منطقه ژئوپلتیک قرار گرفته است و با چند کشور مرز مشترک دارد، با توجه به این ویژگیها دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی میتواند در حل مشکلات مردم و کشور پیشقدم باشد.
رهبر با تأکید بر اینکه استادان باید مسألهیابی کرده و متناسب با گروه آموزشی خود برای حل مسائل جامعه اقدام کنند، گفت: بهرهگیری از دانش برای حل مسأله مردم، استقلال کشور و پیشرفت و توسعه اقتصادی اولویت دانشگاه آزاد اسلامی است.
وی با بیان دو وظیفه مهم دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: همان طور که نشان دانشگاه آزاد اسلامی دو بال دارد؛ «علم» و «فرهنگ، اخلاق، ایمان و توجه به ارزشهای اسلامی» هم دو بال دانشگاه آزاد اسلامی است که بدون بال دوم پرواز هرگز میسر نخواهد شد. بنابراین باید به بال دوم هم توجه کنیم تا بتوانیم پرواز کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: همه سرپرستان و رؤسای استانها و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی بدانند که مدیون کسی نیستند و باید با درایت و تدبیر خودشان و انتخاب معاونان، مشاوران و دستیاران وظایف خود را به درستی ایفا کنند.
فرهاد رهبر با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی تحت فشار هیچ گروه و جریانی قرار ندارد، گفت: این موضوع را تاکنون بارها گفتهایم و بازهم تأکید میکنیم که این دانشگاه یک دانشگاه مستقل است و به هیچ گروه، دسته، جناح یا طایفهای تعلق ندارد. کسانی که فکر میکنند با پرداختن به این موضوعات میتوانند دانشگاه آزاد اسلامی را دچار حاشیه کنند، سخت در اشتباه هستند.
انتهای پیام/