دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 آذر 1396 - 14:49
معاون خدمات شهری شهرداری تهران اعلام کرد:

آمادگی هزار و ۱۸۰ خودرو برای روزهای برفی/ 44 درصد ماشین آلات برف روبی مکانیزه شدند

معاون خدمات شهری شهرداری تهران از استقرار و آمادگی هزار و ۱۸۰ خودروی ویژه برف روبی در روزهای زمستان خبر داد و گفت: سال گذشته تنها 9 درصد ماشین آلات برف روبی مکانیزه بودند  و امسال 44 درصد ماشین آلات برف روبی مکانیزه شدند.
کد خبر : 237800

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، مجتبی یزدانی در حاشیه مانور ماشین آلات و تجهیزات ستاد برف روبی شهرداری تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما از چند ماه قبل برنامه ریزی‌هایمان را برای زمستان آغاز کرده و هماهنگی‌هایی را با پلیس راهور و بخش‌های مختلف انجام داده‌ایم.
وی با اشاره به آمادگی هزار و ۱۸۰ خودرو در مناطق مختلف تهران گفت: این خودروها آمادگی دارند تا در زمان بارش برف برای برف روبی اقدام کنند. ضمن اینکه ما در همه مناطق تهران ستادهایی را برای رفع مشکلات مستقر کردیم.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران ادامه داد: ما همچنین سه سایت پشتیبانی را در سه نقطه شمالی، جنوبی و غربی تهران ایجاد کردیم تا در صورت بارش سنگین برف آمادگی لازم را داشته باشیم.
یزدانی با اشاره به مکانیزه شدن خودروهای برف روبی اضافه کرد: سال قبل ۹ درصد ماشین آلات ما مکانیزه بودند، اما امسال این عدد به ۴۴ درصد افزایش یافته است.
وی با اشاره به مصوبه شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر الزام کاهش 15 درصدی استفاده از نمک برای برف روبی، عنوان کرد: برای جلوگیری از آسیب‌های نمک به محیط زیست و آسفالت شهری مصرف نمک را ۳۰ درصد کاهش یافته است.
وی افزود: امسال جدا از افزایش تجهیزات و مکانیزه شدن آنها یک درخواست هم از مردم داریم و این است که مردم نیز خود را در زمان بارش‌ها مسئول بدانند و مشارکت لازم را داشته باشند.
یزدانی همچنین با اشاره به برگزاری جلسات با ستاد هواشناسی تهران گفت: هماهنگی لازم صورت گرفته است و ما با توجه به پیش بینی‌های هواشناسی از چند روز قبل خود را برای هر نوع بارشی آماده میکنیم. بر این اساس تجهیزات لازم برف روبی پیش از بارش‌ها در مناطق مختلف مستقر خواهند بود.
وی در ادامه گفت: امسال ماشین آلات برف روبی ما عمدتا مکانیزه و تولید داخل هستند و این ماشین آلات علاوه بر نصب علائم هشداردهنده در پشت خودرو، شعاع نمک پاشی با ماشین پشت سری را رعایت می‌کنند.
یزدانی ادامه داد: سرعت مطمئنه ماشین‌های برف روب ۲۰ کیلومتر بر ساعت و حداکثر ۳۰ کیلومتر است.
وی تصریح کرد: امسال با هماهنگی با پلیس راهور، ماشین‌های برف روبی را در خیابان‌ها مستقر کردیم، یعنی در زمان بارش برف، این خودروها از کارگاه نمی‌آیند.
یزدانی با اشاره به اهمیت این کار گفت: این کار هم از نظر روانی بر مردم تاثیر مثبت دارد و هم به خدمات رسانی سرعت می‌بخشد. ضمن این که ما در سال آینده برف روبی غیرمکانیزه نیز نخواهیم داشت.


۱۴۰۰ نیروی انسانی مسئول برف روبی در معابر پایتخت هستند
رضا عبدلی، سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران نیز در حاشیه مانور ماشین آلات و تجهیزات ستاد برف روبی شهرداری تهران گفت: ما برای بارش برف در زمستان ۹۶، هزار و ۱۸۲ دستگاه ماشین آلات و هزار و ۴۰۰ نفر نیروی انسانی را پیش بینی کرده‌ایم.
وی افزود: علاوه بر اینها ما ۳ هزار مخزن شن و ماسه و ۱۶۲ ایستگاه برف روبی را در مناطق تهران به ویژه ۶ منطقه برف خیز شمالی پیش بینی و طراحی کرده‌ایم.
عبدلی تصریح کرد: همچنین جلسات مختلفی هم با حوزه معاونت حمل و نقل ترافیک و پلیس راهور داشتیم تا به صورت حداکثری از لغزندگی جاده‌ها، خیابان‌ها و ترافیک جلوگیری کنیم.
وی گفت: از شهروندان تقاضا داریم برای کاهش ترافیک روزهای برفی از ترددهای غیرضروری جلوگیری کرده و با پلیس و نیروهای شهرداری همکاری کنند.


افزایش 50 درصدی تصادفات در روزهای برفی و بارانی


سردار محمدرضا مهماندار نیز در حاشیه مانور ماشین‌آلات و تجهیزات ستاد برف‌روبی شهرداری تهران در جمع خبرنگاران گفت: در تهران بیش از چهار میلیون خودرو وجود دارد و روزانه حدود ۲۰ میلیون سفر انجام می‌شود و در ساعات اولیه صبح و بعداز ظهر بار ترافیکی بسیار پرحجمی در خیابان‌های تهران وجود دارد و معابر همیشه اشباع است و هر مداخله می‌تواند تأثیر مستقیم بر افزایش ترافیک داشته باشد.
وی افزود: پلیس راهور طرح زمستانی را آماده و ابلاغ کرده و بر اساس این طرح، مناطق حساس ترافیکی در زمان بارش برف و باران بر اساس تجارب سال‌های گذشته مشخص کرده و برنامه‌های خاص تدوین شده است.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با تقدیر از معاونت خدمات شهری شهرداری اظهار کرد: نیروهای پلیس برای جلوگیری از بروز مشکل در روزهای بارانی در خیابان‌ها حضور حداکثری خواهند داشت، توصیه می‌شود در این روزها اگر مردم کار ضروری ندارند، از منزل خارج نشوند و با عوامل شهرداری و پلیس همکاری داشته باشند تا شاهد آرامش بیشتر باشیم.
وی با اشاره به اینکه در زمان بارش برف و باران میزان تصادفات ۵۰ درصد افزایش می‌یابد، خاطرنشان کرد: اگرچه در همین زمان شاهد کاهش تصادفات فوتی و جرحی هستیم، اما دلیل افزایش تصادفات، عدم رعایت فاصله قانونی است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب