ساختار دانشگاه آزاد اسلامی نیازمند تحول/ لزوم ایجاد سامانه ثبت ایدههای بسیجیان
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در این نشست که دکتر رضا نصیری مدیر کل فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمد قربانی گلشن آبادی مدیرکل تشکلهای اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی، جمعی از مسئولان بسیج واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین برخی از معاونان سازمان بسیج دانشجویی نیز حضور داشتند، علیرضا مشیدی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک خواستار تدوین و ابلاغ سند تحول فعالیتهای فرهنگی، اصلاح بخشنامههای فرهنگی و دانشجویی و تشکیل تیم فرهنگی از سوی سازمان مرکزی برای بررسی وضعیت فرهنگی واحدهای دانشگاهی شد.
عماد کاشانی مسئول بسیج دانشجویی واحد مشهد نیز در این نشست با بیان اینکه دانشجویان نخبه بسیجی در سطوح مختلف بورسیه شوند، گفت: شرایط در واحدهای دانشگاهی باید به گونهای باشد تا مسئولان بسیج دغدغه مجوز برای برنامههای خود نداشته باشند. بودجه راهیان نور باید دارای سرفصل جدایی از بودجه فرهنگی باشد.
حمید مطلبی مسئول بسیج دانشجویی واحد تهران مرکزی نیز گفت: باید در ساختار دانشگاه آزاد اسلامی تحول ایجاد شود و این دانشگاه به سمتی حرکت کند که هم دانشگاهی علمی و هم دانشگاهی فرهنگی باشد.
صادق مفرد مسئول معاونت جهادی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی کشور نیز در این نشست گفت: اردوهای جهادی یکی از مؤثرترین برنامههای فرهنگی است که مقام معظم رهبری نیز بر آن تأکید ویژهای دارند. 50 هزار دانشجو در اردوهای جهادی شرکت کردهاند، سازمان بسیج دانشجویی کشور تاکنون 1800 اردو برگزار کرده که یک سوم آن متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است.
لزوم ایجاد سامانه ثبت ایدههای بسیجیان
مفرد، خواستار ورود اردوهای جهادی به عرصههای مختلف اقتصادی و فرهنگی شد و افزود: 1500 نفر از دانشجویان در قالب اردوهای جهادی در مناطق زلزلهزده استان کرمانشاه حضور یافتند.
مسئول معاونت جهادی و کارآمدسازی سازمان بسیج دانشجویی کشور بر شکلگیری سامانهای برای ثبت ایدهها و طرحهای بسیجیان تأکید کرد و افزود: بسیاری از دانشجویان زمانی که در مناطق محروم حضور پیدا میکنند و از نزدیک در جریان مشکلات قرار میگیرند، به ایدهها و طرحهایی میرسند که در حوزه کارآفرینی و اشتغالزایی کاربرد دارد.
محمد فدایی معاون علم و اقتصاد سازمان بسیج دانشجویی کشور نیز توضیح داد: دانشگاهها باید در خدمت مصالح جامعه و کشور باشند.
او به ارائه پیشنهادی درباره تعیین سرفصلی با عنوان «اقتصاد مقاومتی» در گروه دروس معارف پرداخت و افزود: اقتصاد مقاومتی از اهمیت فوق العادهای برخوردار است، چرا که دو بار از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان شعار سال اعلام شده است.
فدایی از راهاندازی سامانه جامع اولویتهای پژوهشی کشور به آدرس olaviatha.ir خبر داد و افزود: در این سامانه اولویتهای پژوهشی و نیازهای روز دستگاهها ثبت میشود. 35 هزار اولویت پژوهشی کشور در این سامانه ثبت شده است و 660 دستگاه اولویتها و نیازهای خود را در این سامانه وارد کردهاند.
انتهای پیام/