توسعه همکاریهای علمی و فناوری ایران و عراق در دوران پساداعش
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علیمرتضی بیرنگ قائممقام امور بینالملل و رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاون علمی و فناوری رئیسجمهوری با احمد رشدی عبدالله مشاور سیاست خارجی رییس مجلس عراق دیدار و گزارشی از برنامهها و حمایتهای مختلف معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای ارتقای اکوسیستم کارآفرینی فناورانه در کشور از جمله حمایت از شرکتهای دانشبنیان ارائه کرد.
در این دیدار بیرنگ با اشاره به حمایت جدی و همه جانبه معاونت علمی از توسعه کسب و کار شرکتهای دانشبنیان در داخل و در بازارهای بینالمللی، بر تلاش معاونت علمی برای توسعه و رشد صادرات این شرکتها به کشورهای منطقه از جمله کشورهای اسلامی تاکید کرد.
مشاور سیاست خارجی رئیس مجلس عراق نیز در این دیدار با اشاره به بازگشت امنیت به منطقه پس از خروج گروه تروریستی داعش، گفت: باتوجه به اینکه آرامش و امنیت نسبی به منطقه بازگشته است، کشور عراق قصد دارد مساله توانمندسازی دانشگاهها، دانشجویان و افراد تحصیلکرده این کشور را با تمرکز بر تسهیل فعالیت شرکتهای خصوصی فعال در حوزه تکنولوژیهای برتر به طور جدی پیگیری کند.
او افزود: دولت عراق تمایل زیادی بر توسعه همکاریهای دو جانبه علم و فناوری با ایران دارد و امیدواریم این همکاریها در همه ابعاد توسعه یابد.
مشاور سیاست خارجی رییس مجلس عراق که با میزبانی معاونت علمی و فناوری به ایران سفرکرده است برای آشنایی بیشتر با توسعه علم و فناوری کشورمان از پارک علم و فناوری پردیس، پژوهشگاه رویان، شرکت سیناژن و برخی شرکتهای فعال در حوزه سلولهای بنیادی بازدید کرده است.
انتهای پیام/