هیچ تهدیدی اقتدار جمهوری اسلامی را در دریا خدشهدار نمیکند
به گزارش حوزه دفاعی و امنیتی خبرگزاری آنا، امیر دریادار حسین آزاد صبح شنبه در نشست خبری که به مناسبت هفتم آذر در سالن جلسات منطقه یکم نیروی دریایی ارتش برگزار شد، بیان داشت: به گفته حضرت آقا مملکت ما یک مملکت دریایی است و منافعی که در دریا وجود دارد برای همه است و باید با قدرت این منافع را به دست بیاوریم و از آن حراست کنیم.
وی عنوان کرد: شخصیت ملکوتی امام غیر قابل وصف است و آزاد مردی که این انقلاب را بنا نهاد نمونهاش در دنیا قابل مشاهده نیست بیشتر انقلاب هایی که در جهان ایجاد شدند پس از گذشت مدتی ازبین رفته اند اما این انقلاب که توسط این بزرگ مرد ایجاد شد هر روز دارای پیشرفت است وما به عنوان پاسداران انقلاب از آن پاسداری می کنیم.
دریادار آزاد خاطرنشان کرد: بعد از پایان هشت سال جنگ تحمیلی نیروی دریایی همچنان در دریا باقی ماند چراکه ۹۰ درصد صادرات و واردات کشور ازطریق دریا انجام میشود.
وی با بیان اینکه کشورهایی که دسترسی به دریا داشتند توانستند سیاستهای بینالمللی و نظامی و همچنین فرهنگ خود را ترویج دهند، افزود: ۳۰ درصد مرزهای کشور دریایی و ۷۰ درصد دیگر خشکی است و این در حالی است که تنها هفت درصد واردات و صادرات کشور از طریق مرزهای زمینی انجام میشود.
به گفته فرمانده منطقه امامت نیروی دریایی ارتش، امروز کشور هایی که به دریا های متعدد دسترسی دارند از سطح پیشرفت بالاتر و امنیت پایدار تری برخوردار هستند چرا که یکی از شاخصهای اثر گزار قدرت ملی یک کشور دسترسی به دریا به حساب میآید.
وی با اظهار اینکه حضور جمهوری اسلامی ایران در عرصه دریایی توانست تاثیر بسزایی در مقابله با دزدیهای دریایی داشته باشد، بیان داشت: باید با کمک اصحاب رسانه فرهنگ دریایی را به بخشهای تصمیمگیر و تصمیمساز منعکس کنیم و ما دست نیاز به سمت شما دراز میکنیم که اهمیت دریا را به نسل جوان منتقل کنید.
وی گفت: اگر اقتصاد و فرهنگ اسلامی این منطقه باهم منطبق شود همه دنیا به ما تعظیم خواهد کرد و سالیان سال است که دشمنان ما سیاستهایی را در منطقه اجرا می کنند که سیاست فرهنگی با اقتصادی ما هم سو نشود. اگر در دریا با اقتدار نباشیم باید صدای بلند دیگران را گوش کنیم. هر کس عرصه دریا را خالی کند بازنده است.
دریادار آزاد تصریح کرد: از سال ۸۶ موضوع ناامنی و دزدی دریایی مطرح شد و نفتکشها و کشتیهای تجاری ما را تهدید میکرد اما ما بالغ بر ۵۰ ناو به منطقه اعزام کردیم و بیش از چهار هزار و ۲۰۰ کشتی و نفتکش را محافظت کردیم.
وی با بیان این که ما برای تامین امنیت در دریا آماده بوده و هستیم، ادامه داد: امروزه شناورهای سطحی و زیر دریایی با بالاترین سطح پیچیدگی توسط فرزندان این آب و خاک ساخته شده و طی هفته های آینده ناو موشک انداز با ویژگی خاص به ناوگان هوایی کشور اضافه می شود.
وی افزود: ۶۷ روز پس از آغاز جنگ نیروی دریایی مهمترین پیروزی خود را به دست آورد و اجازه نداد به چرخه اقتصاد کشور آسیبی وارد شود. روز هفت آذر روز هنرمایی نیروی دریایی کشور بود و باعث شد در عملیات مروارید آسیب زیادی به دشمن وارد شود.
انتهای پیام/