غربیها عمدا توجهی به رعایت قانون کپی رایت توسط ما ندارند/ مگر میتوان فرهنگ را دست دولت سپرد؟
گروه فرهنگی آنا: سعید عاکف، نویسنده کتابهای دفاع مقدس همزمان با هفته کتاب در گفتوگویی با خبرنگار آنا، ضمن گلایه از وضعیت فعلی کتابخوانی و ضعف عملکرد بخش دولتی در این حوزه عنوان کرد: خیلی صریح میگویم که اگر کتاب و کتابخوانی در کشوری مورد بیمهری و بیاهمیتی قرار گرفت و نابود شد، فرهنگ آن کشور هم از دست میرود؛ حتی اگر چندین و چند شبکه تلویزیونی و غیره هم باشند و ادعای کار فرهنگی کنند.
وی افزود: قرار نیست با حضور دیگر بخشها، کتاب و کتابخوانی رو به اضمحلال برود وگرنه فاتحه فرهنگ کشور را باید خواند. اگر بخش خصوصی و با دغدغه در حوزه کتاب نباشد مگر میتوان به بخش دولتی دل سپرد که مثلا فرهنگ مملکت را حفظ کنند؟!
* هم ما را تحریم میکنند و هم ایجاد سرگرمی
نویسنده کتاب "رقص در دل آتش" در واکنش به سیطره فضای مجازی بر زندگی مردم، تأکید داشت: همین فضای مجازی در دیگر کشورها تابع قانون و مقررات مشخصی است. شخصا رفتهام و دیدهام که میگویم دست دشمنان در این موضوع آشکار است.
عاکف اشاره داشت: کشورهای غربی جدا از اینکه در بسیاری موضوعات ما را تحریم میکنند، دقیقا از طریق فضای مجازی نیز علیه ما وارد میشوند.
این نویسنده کتابهای خاطرات دفاع مقدس تصریح کرد: برخی کشورها عمدا توجهی به عدم رعایت قانون کپی رایت توسط ما درمورد آثارشان ندارند. از این بابت که جوان ما درگیر آثار آنها باشد تا یکسره در این شبکهها بچرخد و به عقل او لطمه بزنند.
* صرفا سرمان را در فضای مجازی کردهایم!
نویسنده "خاکهای نرم کوشک" با بیان این اینکه این جریان با این کارها کتاب و کتابخوانی را از جوان ما میگیرند، توضیح داد: کشورهای خارجی نسبت به عملکرد فضای مجازی قانونمدار هستند بطوریکه اجازه نمیدهند شهروند خودشان، بیش از حد مجاز در در شبکههای اجتماعی ورود کنند.
سعید عاکف به آنا گفت: کشورهای مخالف ملت ما، درکنار خوی استثماری و استعماری، به جایگاه کتاب و مطالعه اهمیت میدهند. متأسفانه در کشور ما انگار کسی حواسش به این ماجرا نیست و صرفا سرمان را در فضای مجازی کردهایم!
انتهای پیام/