وزارت بهداشت تولیت گردشگری سلامت ندارد
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، قاسم جان بابایی در همایش روسای بیمارستانهای دارای واحد پذیرش بیماران بین الملل افزود: با وجود پزشکان فرهیخته در کشور، نتوانستیم گردشگری سلامت را به سمت موفقیت روز افزون سوق دهیم.
وی گفت: علت عدم موفقیت در حوزه خدمات گردشگری به دلیل ضعف سیستم پزشکی و درمانی نیست، بلکه عمدتا به دلیل شرایطی بوده که پذیرش بیمار از کشورهای دیگر را با صعوبت روبرو کرده است.
معاون وزیر بهداشت ادامه داد: دهها هزار پزشک ایرانی در کشورهای دیگر وجود دارند که تحصیلات خود را در ایران به اتمام رساندهاند، آنها نمایندگان ایران در کشورهای دیگرند.
وی افزود: کشورهای اسلامی در منطقه، ایران را در سایر زمینهها یار و یاور خود میدانند، اما در زمینه گرفتن خدمات پزشکی به ایران نمیآیند.
جان بابایی ادامه داد: باید برنامه ریزیهایمان را بازنگری کنیم و درصدد جبران عقب ماندگیها در حوزه گردشگری سلامت باشیم تا مردم کشورهای منطقه برای دریافت خدمات پزشکی به ایران بیایند.
وی گفت: دکتر هاشمی، اولین وزیر بهداشت در ایران است که بیشترین تفاهم نامهها را با کشورهای دیگر در تمام زمینههای سلامت به امضا رسانده است که باید اثرات پر رونق آنها ببینیم بنابراین باید فرایندها بازنگری شوند و نقاط ضعف برطرف شوند تا حداقل، پذیرای گردشگر سلامت از کشورهای منطقه باشیم.
معاون وزیر بهداشت افزود: مردم کشورهای دیگر نمیدانند که در کشور ما تا این اندازه در خدمات پزشکی پیشرفت کرده است زیرا در تبلیغات گردشگری سلامت و معرفی خدمات پزشکی کشور ضعف داریم.
وی گفت: وزارت بهداشت تولیت گردشگری سلامت را ندارد و وظیفه ما تسهیل گری در این امر است. در مراکز دولتی باید فرایند پذیرش و ترخیص بیماران آسانتر شود تا بیماران و گردشگر سلامت دچار نارضایتی نشوند.
به گفته معاون درمان وزارت بهداشت، در پروتکلهای درون بیمارستان و بیرون بیمارستان باید بازنگری صورت گیرد تا امر ورود و ترخیص و خروج از مرز بیماران با سهولت صورت گیرد.
وی افزود: وزارت بهداشت در جهت سیاست گذاری، اعتباربخشی و نظارت ها در گردشگری سلامت اهتمام خواهد داشت.
جان بابایی اظهار کرد: باید پیمان ببندیم تا گردشگری سلامت را احیا کنیم زیرا اثرات اجتماعی و فرهنگی آن بیشتر از ارز آوری و ایجاد اشتغال است.
انتهای پیام/