دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 آبان 1396 - 16:04
باهنر در پاسخ به آنا:

جمنا توانست 40 درصد آرا را پشتوانه کاندیدای خود کند/ دیوار بی اعتمادی ما با آمریکا بلندتر شده است

رئیس جبهه پیروان خط امام (ره) و رهبری گفت: مقایسه بین انتخابات 92 و 96 نشان می‌دهد 96 اصولگراها چند قدم جلو بودند و با همت جمنا توانستند یک رای متراکم 40 درصدی را پشتوانه کاندیدای خود کنند.
کد خبر : 227207

به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری آنا، محمدرضا باهنر امروز در نشست خبری با اشاره به در پیش بودن ایام اربعین اظهار کرد: امیدواریم رهاورد زائران از این سفر وحدت و همدلی بیشتر میان امت اسلام باشد. الحمدالله کشور عراق از بسیاری مشکلات عبور کند.


رئیس جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری افزود: پایمردی دولت عراق و مرجعیت شیعیان به خصوص حضرت آیت الله سیستانی باعث شده که هم میهنان ما در فضای امن تری حضور داشته باشند. مشکلات مختصری مانده و بساط اختلاف و قتل و غارت در سوریه و عراق و بحرین و یمن جمع شود و هر روز شاهد توفیق بیشتر جهان اسلام باشیم.


وی ادامه داد: دیوار بی اعتمادی میان ما و آمریکا بلندتر شده است و خصومت حکام آمریکایی با ملت ایران بیشتر می‌شود. پیشنهاد مذاکره کمی تدبیر و عقل داشتند و تعهداتی که داشتند البته ما پیش‌بینی می‌کردیم که این‌ها پای تعهدات خود بایستند این مسخره است که هنوز مرکب قراردادهای قبلی خشک نشده پیشنهاد مذاکرات دیگر را می‌دهد.

باهنر افزود: ترامپ نه جای خودش را در آمریکا و نه جای آمریکا را در جهان پیدا نکرده است و دنبال این است که برخی اقتدارهای قرون وسطایی را زنده کند که البته برآورده نخواهد شد.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در پاسخ به سوال خبرنگار آنا مبنی بر اینکه در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری 96 توصیه‌هایی به جمنا داشتید که مورد توجه قرار نگرفت، به نظر شما علت شکست اصولگرایان همین موارد بود؟ گفت: مسائل مربوط به انتخابات را باید در همان زمان محدود کرد چرا که مسائل رقابتی در آن ایام مطرح است، جمنا یک تجربه جدید بود که در مقطع انتخابات خوب عمل کرد و نتیجه گرفت.


وی افزود: مشکل اساسی در کشور ما این است که احزاب فراگیر و شناسنامه‌دار نداریم و رقابت‌ها بین جناح‌ها شکل می‌گیرد و چون مرزها شناور است وقت زیادی برای وحدت بین جناح‌ها صرف می‌شود و دیگر در زمان انتخابات انرژی وقت و زمان برای رقابت نخواهد ماند.


باهنر اظهار کرد: جمنا هم از این قاعده مستثنی نبود و با چند هدف شکل گرفت که تا در این اهداف هم موفق بود من معتقد نیستم جمنا شکست خورد مقایسه بین 92 و 96 نشان می‌دهد 96 اصولگراها چند قدم جلو بودند و با همت جمنا توانستند یک رای متراکم 40 درصدی را پشتوانه کاندیدای خود کنند.


رئیس جبهه پیروان خط امام (ره) و رهبری افزود: اگر این تعداد رای در دوره های بعد از 50 عبور کند باید تلاش‌هایی انجام شود جمنا کاری کرد که علاوه بر سرمایه‌های سیاسی به سرمایه و جریانات فرهنگی توجه کرد که کار مثبتی بود، بعضی تشکل‌های سیاسی از این موضوع دلخور شدند که زیاد تحویل گرفته نشدند این‌ها نقدهایی بود که در داخل جمنا وجود داشت.


دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به دیدار روحانی با جامعه روحانیت مبارز اظهار کرد: دیدار روحانی با جامعه روحانیت به تقاضای جامعه بود و روحانی قول داد که جلسات شورای مرکزی شرکت کند مشروط به اینکه این جلسات در دفتر ریاست‌جمهوری باشد.


خاستگاه روحانی جریان اصولگرایی است


وی تصریح کرد: خاستگاه روحانی اصولگرایی است. چون جریانات سیاسی در کشور حزب نیستند و جناح هستند، مواضع شان تند و کند می‌شود. مواضع جامعه روحانیت امروز به مواضع روحانی نزدیک شده است. برخی اصلاح‌طلبان در دولت دوازدهم از روحانی انتظاراتی داشتند اما من معتقدم وی از همان ابتدا اصلاح طلب نبوده است.


باهنر افزود: نظریه‌‌ای که فقهای شورای نگهبان داده‌اند قابل احترام است و البته گلایه دارم از کسانی که خودشان در نهادهای حکومتی کار می کردند و با اطلاع از قوانین از شورای نگهبان گله می کنند و ما صلاحیت نداریم که اظهارنظر شرعی کنیم.


نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اینکه آیا نظر شورای نگهبان نافذ است که سپنتا حضور داشته باشد یا خیر مساله دیگری است. قانون انتخابات شوراهای شهر از فیلتر شورای نگهبان رد شده و شورای نگهبان وظیفه اجرایی برای شورای شهر ندارد.


رئیس جبهه پیروان خط امام (ره) و رهبری ادامه داد: شورای نگهبان یا می‌خواهد یک ماده یا تبصره از قانون انتخابات شورا را رد کند که من از این مساله اطلاعی ندارم. شورای نگهبان این حق را دارد که این کار را بکند و نظرش هم نافذ است. اگر شورای نگهبان بگوید که فلان بند قانون انتخابات خلاف شرع است و مجلس ممکن است این لغو را بپذیرد یا ممکن است بر ابقای نظر رده شده اصرار کند و اینجاست که این موضوع به مجمع تشخیص ارجاع داده می شود.


وی افزود: البته اینکه آقای محسن رضایی موضوعی را مطرح کرده، شاید نظرش این بوده که رهبری این مساله را به عنوان معضل بداند تا مجمع در این خصوص ورود کند.


باهنر اضافه کرد: همواره به‌طور خصوصی و از طریق رسانه‌ها از ناطق دعوت کردم که به فعالیت‌های سیاسی ورود کند. برخی برای حضور ناطق شرط می‌گذارند که اگر ناطق می‌خواهد بیاید باید به نفع جریان اصولگرایی فعالیت کند اما من چنین شرطی نمی‌گذارم لذا خواستگاه وی را اصولگرایی می‌دانم و معتقدم که اگر به صحنه سیاسی بازگردند، جناح اصولگرا از حضور وی بهره می برند.


رئیس جبهه پیروان خط امام (ره) و رهبری ادامه داد: ناطق در پاسخ به درخواست ما می‌گوید که من احساس تکلیف شرعی نمی‌کنم. وی در انتخابات اخیر از روحانی به‌طور رسمی حمایت کرد و شاید یکی از دلایلی که از دفتر رهبری استعفا داد، همین موضوع بود که استدلال می کرد که مواضع سیاسی با سمت بازرسی همخوانی ندارد. از ناطق درخواست می‌کنیم که به عرصه سیاسی تشریف بیاورد و فعالیت داشته و احساس تکلیف شرعی کند و ما و امثال ما هیچ شرط و شروطی برای وی نداریم


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب