پیشنهادشورای شهر تهران برای بررسی طرح تحقیق و تفحص از موسسه همشهری
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی اعطا، سخنگوی شورای شهر تهران در چهارمین نشست خبری با اصحاب رسانه از پیشنهاد 8 نفر از اعضای شورای شهر برای طرح تحقیق و تفحص در عملکرد مالی و اجرایی موسسه همشهری از سال 84 تا 96 خبر داد و اظهار کرد: این طرح با قید عادی به هیات رئیسه ارائه شده تا مورد بررسی قرار گیرد.
سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه لازم دیدیم که کارنامه اجرایی و عملکرد موسسه همشهری را که در طول سال 84 تا 96 مورد ارزیابی قرار نگرفته بود بررسی کنیم، اضافه کرد: کارنامه مالی این مجموعه باید طی این دوره شفاف و میزان پرداخت و تعیین دستمزد مدیران عالی و میانی موسسه بررسی شود.
وی با بیان اینکه ابهاماتی در رابطه با استخدامهای همشهری در سال 96 وجود دارد، تصریح کرد: در این طرح 7 بند بررسی میزان اثربخشی نشریات همشهری در جامعه هدف، بررسی دلایل استخدامهای فوری در سال 95، بررسی چگونگی واسپاری به بخش آگهی موسسه همشهری، کیفیت توزیع و قراردادهای همشهری در روزنامهها و مجلات، بررسی قیمتگذاری و هزینهکرد در چاپخانه، بررسی تراز مالی و تعیین ساز و کار تهیه حقوق و دستمزد مدیران عالی و میانی از جمله اهداف مدنظر بوده است.
همشهری دو سال متوالی زیانده بوده است
وی با بیان اینکه همشهری در دو سال متوالی زیانده بوده است، افزود: میزان این زیانده بودن به شکل قابل ملاحظهای افزایش پیدا کرده و این موضوعی است که باعث شد شورای شهر تصمیم به ارائه این طرح به هیات رئیسه بگیرد.
به گفته سخنگوی شورای شهر تهران الهام فخاری فردی بوده که درخواست امضای این طرح از سوی فضای شورای شهر را داشته است.
اعطا تاکید کرد که رویکرد ما در بررسی این موضوع تعدیل نیروهای همشهری نیست و برای توضیحات بیشتر باید بررسیهای حقوقی مناسب صورت گیرد.
الزام شهرداری تهران به ارائه لایحه برنامه عملیاتی ایمنسازی ساختمانهای بلند مرتبه ناایمن پایتخت
وی از بررسی طرح دیگری تحت عنوان الزام شهرداری تهران به ارائه لایحه برنامه عملیاتی ایمنسازی ساختمانهای بلند مرتبه ناایمن پایتخت خبر داد و افزود: این طرح با 18 امضا و با قید دو فوریت امروز بعد از جلسه به دفتر هیات رئیسه ارائه شده است.
وی با بیان اینکه بعد از حادثه پلاسکو ساختمانهای بلند مرتبه ناایمن مورد توجه قرار گرفتند که به لحاظ ایمنی مشکلات فراوانی دارند، گفت: برای الزام شهرداری به این طرح دو پیشنهاد از سوی شورای شهر مطرح شده است. یک اینکه در یک بازه زمانی دو ماهه، شهرداری یک گزارشی از وضع موجود ساختمانهای موجود بلند مرتبه ناایمن در سطح تهران ارائه شود و دوم اینکه در یک بازه زمانی معین مثلا حدود سه ماه شهرداری لایحهای برای برنامه عملیاتی ایمنسازی این ساختمانها اعم از مسکونی و غیر مسکونی و دفع خطرات غیر احتمالی ارائه دهد.
اعطا با اشاره به مصوبه شورای عالی شهرسازی در تاریخ 8 اسفند ماه سال 95 خاطر نشان کرد: در راستای چند بند تکالیفی برای شهرداری تهران در قانون شهرداریها و رفع خطر از ساختمانهای پر خطر مطرح شده است که در راستای اجرای ماده 55 قانون شهرداریها این طرح بایستی بهینه و در یک ماه گزارش وضع موجود باید از سوی شهرداری ارائه شود.
وی در ادامه با اشاره به لایحه دو فوریت ارائه شده از سوی شهرداری تهران که در جلسه گذشته شورای شهر مورد بررسی قرار گرفته بود، تصریح کرد: اصلاحیه مجوز تقسیط و چگونگی اخذ مطالبات شهرداری تهران که در این مصوبه مساله اصلی منابع مالی بود است با قید یک فوریت به کمیسیون برنامه و بودجه ارسال و این طرح امروز مورد بررسی قرار میگیرد و نظرات به هیات رئیسه اعلام تا مجددا در صحن شورا مطرح شود.
آخرین وضعیت اصلاحیه بودجه
اعطا با بیان اینکه اصلاحیه بودجه شهرداری هنوز به جمعبندی نهایی نرسیده است، گفت: این اصلاحیه مربوط به شش ماهه دوم سال است البته در شش ماهه اول 75 درصد درآمدها محقق شده اما 113 درصد هزینه شده که این موضوع نشان دهنده بیانضباطی آشکار است.
شهردار تهران تصمیمگیرنده نهایی انتصاب معاونان است
اعطا در پاسخ به سوال خبرنگار آنا مبنیبر انتقادات مطرح شده به برخی از انتصابات معاناون شهردار تهران و نقش شورای شهر در این انتصابات گفت: شورا دغدغعههای خود را به شهردار تهران منتقل میکند اما به دنبال تحمیل به شهرداری نیست. به طور کلی هر مدیری باید پاسخگوی عملکرد خود باشد و ما پیشنهادات و انتقاداتی را به آقای نجفی مطرح کرده و این موضوع را ادامه میدهیم در نهایت این شهردار تهران است که برای انتصاب معاونان خود تصمیمگیری میکند.
انتهای پیام/