مدیران ناکارآمد مانع رونق اقتصادی کشورهستند/ رخوت و روزمرگی در اقدامات دولت موج میزند
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، محمدرضا ملکشاهیراد در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی ضمن ادای احترام به شهدای انقلاب اسلامی و شهدای مدافع حرم اظهار داشت: دشمنی استکبار جهانی با نظام و انقلاب اسلامی وارد مرحله جدیدی شده است، اعلام مواضع ضد ایرانی مقامات آمریکایی، وضع تحریمهای جدید و بسیاری دیگر از رویدادهای منطقه و جهان قطعاتی است از پازل توطئه شوم بر علیه ایران که در آینده نیز جلوههای دیگری از آن خواهیم دید.
نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امروز توطئهها و چالشهای فراروی نظام اسلامی نه تنها کاهش نیافته بلکه بیشتر و پیچیدهتر شده است و راه حل اصلی مقابله با این تهدیدات همچنان تبعیت محض از فرامین مقام معظم رهبری و تقویت روحیه انقلابی و توجه بیشتر به مردم و غرق شدن در اقیانوس ملت است.
وی افزود: متأسفانه باید اذعان کنیم اینک پس از گذشت 4 دهه از پیروزی انقلاب اسلامی و با وجود همه خدمات ارزنده نظام در راه رشد و توسعه کشور در زمینه تحقق عدالت اجتماعی نه تنها نتوانستهایم به آرمان های انقلاب جامعه عمل بپوشانیم بلکه در بسیاری از موارد نیز از آن دورتر شدهایم.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مقام معظم رهبری توجه فراوانی بر موضوع اقتصاد مقاومتی، کار و تولید دارند که نشان میدهد این موضوعات در اولویت برای نظام اسلامی هستند، ادامه داد: امروز باید از دولت سوال کنیم در سالی که با نام و شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال مزین شده است چه برنامه جامعی برای تولید و اشتغال و چه اقدام موثری برای رونق کسب و کار انجام شده است.
ملکشاهی راد متذکر شد: متأسفانه در حالی که انتظار میرفت دولت در این سال با بسیج همه امکانات خود و با روحیه جهادی، نهضتی برای ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری با تکیه بر اسناد و اصول اقتصاد مقاومتی به پا کند، اقدامات دولت نه تنها جهادی و عملیاتی نبوده بلکه رخوت و روزمرگی در آن موج میزند و حقیقت این است که امروز برخی مدیران ناکارآمد که توان مدیریت جهادی را ندارند خود مانعی بر سر راه رونق اقتصادی و صنعتی کشور تبدیل شدهاند.
وی گفت: واقعیت این است که طبقات ضعیف در جامعه با مشکلات فراوانی دست و پنجه نرم می کنند، نظام بانکی رباخوار خود منشأ بسیاری از مشکلات مردم است و صدای مراجع عظام تقلید هم در این زمینه به جایی نمی رسد و همچنین موسسات مالی عرصه را بر مردم تنگ کردند.
نماینده مردم خرم آباد با بیان اینکه فرهنگیان نیز به عنوان تربیت کننده نسل آینده کشور به تلخی زندگی میگذرانند و بیتوجهی به تعیین تکلیف حقالتدریسیها و نهضتیها خود مشکل دیگری است، اظهار داشت: بسیاری از بازنشستگان پس از عمری تلاش توان تأمین یک زندگی آرام و بدون دغدغه را ندارند.
وی افزود: نیروهای مسلح ما به عنوان مدافعان نظم و امنیت کشور در تأمین معاش دچار مشکل هستند.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی بیان کرد: اما در مقابل اقلیتی که متأسفانه بسیاری از مسئولان نیز در زمره آن هستند نجومی میگیرند و رویایی زندگی میکنند، به راستی چه توجیهی برای جدا کردن خود از ملت دارند و کدام شایستگی آنان را در چنین موقعیت ممتازی قرار داده است.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تأسفبارتر آنکه برخی از آنان با استفاده رانت از منابع این سرزمین به درجات بالای مالی و موقعیتی رسیدهاند، کشورمان را قسمت درجه 2 قطار میبینند که لیاقت سکونت فرزندانشان را ندارد و آنها را به استفاده از منابع داخلی به کشورهای دیگر میفرستند تا در بخش درجه یک زندگی کنند.
وی افزود: ما به عنوان نمایندگان مناطق محروم کشور وقتی میشنویم رهبر انقلاب می فرمایند "شرمندگی این حقیر از اینکه جوانی بیکار با دست خالی به خانه میرود کمتر از او نیست" شرمندگیهایمان مضاعف میشود چرا که هم باید شرمنده خیل جوانان بیکاری باشیم که روزانه به دلیل یافتن شغل در مقابل دفترمان صف می کشیم و هم باید شرمنده از مقام معظم رهبری باشیم چرا که هنوز نتوانستهایم به عنوان مسئولان کشور این معضل را برای همیشه حل کنیم.
ملکشاهی راد تصریح کرد: جای بسی تأسف است که اندک صنایع موجود در استان لرستان یا تعطیل شدهاند و یا در معرض تعطیلی قرار دارند و معدود طرحهایی که در طول سالهای اخیر در این استان آغاز شدهاند ولی به دلیل کمبود بودجه و بیتوجهی مسئولان اجرایی نیمه تمام ماندهاند و کسی هم در اندیشه تکمیل و اتمام آنها نیست و این امر موجب شده است که همانند منابع آبی کشور سیل جوانان بیکارمان نیز در حال جاری شدن به سمت استانهای برخوردار کشور باشند.
نماینده مردم خرم آباد خاطرنشان کرد: برای مقابله با فساد اداری، اختلاس و بیعدالتی در کشور به امید اقدام کدام نهاد نشستهاید؟ کدام دستگاه برای ایجاد عدالت، بر مجلس ارجحیت دارد؟ بدانید که وظیفه امروز ما غرق شدن در اندوه بندها و تبصرههای ریز و درشت، طرحها و لوایح نیست، مجلس دهم اگر بتواند به نقطه عطفی در روند تولید عدالت تبدیل شود اقدام مناسبی خواهد بود در غیر این صورت مجالس قبلی بسیار بیشتر از ما مصوبه داشتند و تبصره تراشیدند.
انتهای پیام/