سینما در حوزههای مذهبی و عاشورایی فقیر است/ با «رستاخیز» میتوان برخورد بهتری داشت
گروه فرهنگی آنا: محرم که میرسد به ندرت پیش میآید سینما و فیلمسازان اندوختهای برای این ایام داشته باشند. دست سینما مثل الان خالی است و به همین خاطر هم به جای فعالیت مجبورند پرده سینما را پایین بکشند چون حرفی برای گفتن ندارند.
اگر فیلمهایی هم ساخته شدهاند معمولا رنگ پرده را به خودشان ندیدهاند. فیلمی مثل «رستاخیز» با آن همه بودجه خصوصی که صرفش شد بعد از چندسال به دلیل اختلافاتی که وجود دارد اکران نشده درحالیکه یکی از مهمترین تولیدات عاشورایی سینمای ما محسوب میشود.
هر از گاهی هم خبر از اصلاح این فیلم احمدرضا درویش که مستقیما روایتی از واقعه عاشوراست، شنیده میشود اما انگار رایزنیها در حد حرف و گمانهزنی بوده و هست.
اصغر مسعودی، نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در همین ارتباط با اشاره به تولیدات چنین فیلمها و فقر سینما در این عرصه به خبرگزاری آنا گفت: کاش به شکل بهتری همزمان با ساخت فیلمهای این چنینی، همکاری و تعاملها جدیتر میشد و برای نظارت بر فیلمها، هماهنگی متقابل ایجاد شود.
وی ادامه داد: وگرنه این همه تلاش میکنند تا فیلمی را با کلی خرج و مخارج تولید نمایند اما بدین شکل جلوی اکرانش گرفته شود.
مسعودی با بیان اینکه حوزه نظارت از ابتدا باید همراه با فیلمسازی ما باشد، تأکید داشت: حیف است که این همه هزینه کنند و وقت بگذارند اما اجازه اکران پیدا نکنند؟ برای فیلم عاشورایی «رستاخیز» میلیاردها تومان صرف میکنند اماجلوی اکرانش گرفته و مخاطب از دیدنش محروم میشود.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: چه بسا تعاملی صورت بگیرد و همین "رستاخیز" را با اصلاحیه و یا همان هالهای از نور روی تمثال حضرت به اکران درآورند.
مسعودی همچنین عنوان کرد: مگر ما تعزیه امام حسین(ع) را نداریم و خب از شخصیتهایی به جای یاران امام و بقیه استفاده میکنیم اما میبینیم که به این قضیه عیبی گرفته نمیشود. پس میتوان در قبال این فیلم نیز با حسن برخورد بهتری عمل کرد.
انتهای پیام/