دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس واحد بافت در گفت‌وگو با آنا:

امام خمینی (ره) برای زمینه‌سازی ظهور، نهضت اسلامی را آغاز کرد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بافت تصریح کرد:‌ امام خمینی(ره) بر اساس وظیفه برای زمینه‌سازی ظهور، نهضت اسلامی را آغاز کرد و به پیروزی رساند.‎
کد خبر : 21515

ابراهیم خراسانی پاریزی به مناسبت فرارسیدن نیمه شعبان میلاد منجی عالم بشریت و سالروز رحلت امام خمینی(ره) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا به تبیین مفهوم انتظار از دیدگاه امام خمینی(ره) پرداخت و بیان کرد: حضرت امام خمینی(ره) دقیقا بر اساس وظیفه و تکلیف همگانی برای زمینه‌سازی ظهور، نهضت اسلامی را در سال ۱۳۴۲آغاز کرد و سرانجام هم با رهبری خود به پیروزی رساند.


رئیس واحد بافت گفت: چشم به راه بودن به امید یک آینده مطلوب و نیز به امید ظهور یک منجی در حقیقت مفهومی است که با نهاد همه انسان‏‌ها عجین شده است و می ‏توان گفت که همه انسان‏ها به نوعی منتظرند.


وی دیدگاه بنیان گذار انقلاب اسلامی درباره ضرورت تشکیل حکومت جهانی اسلام به عنوان یکی از مهم‌ترین اهداف انقلاب اسلامی را یادآور شد و گفت: حضرت امام خمینی(ره) در سراسر دوران مبارزه هرگز هدف خود را در از بین بردن استبداد داخلی محدود نکرده بود. ایشان در پی گسترش حاکمیت اسلام در سراسر جهان بود و حرکت خود را در راستای قیام جهانی موعود(ع) می‏ دید و انقلاب اسلامی ایران را مقدمه‏ ای برای انقلاب عظیم مهدوی ارزیابی می‏ کرد؛ از همین رو، تشکیل حکومت اسلامی در ایران هیچ گاه سبب نمی‏ شد ایشان از حرکت بازایستد و حکومت جهانی مهدی موعود را به فراموشی سپارد.








چون باور مهدوی و فرهنگ انتظار در ایران امروز به شدت متأثر از دیدگاه‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی( قدس سره) است و احیای مجدد این باور و فرهنگ در ایران و سایر کشورهای اسلامی در چند دهه اخیر به مدد جریان انقلاب اسلامی بوده است، پرداختن به نقش انقلاب اسلامی در احیای فرهنگ انتظار و تأثیرات نهضت امام خمینی بر این فرهنگ، می‌تواند موجب رشد انتظار پویا در جامعه اسلامی شود

رئیس واحد بافت خاطرنشان کرد: امام راحل با ژرف ‏اندیشی تمام و با پشتوانه عظیم اعتقاد به انقلاب جهانی حضرت حجت(ع)، مسئولان نظام را از اینکه تنها به ایران بیندیشند، برحذر می داشت و می فرمود: "مسئولان ما باید بدانند که انقلاب ما محدود به ایران نیست، مسائل اقتصادی و مادی اگر لحظه ‏ای مسئولین را از وظیفه‏ ای که بر عهده دارند، منصرف کند، خطری بزرگ و خیانتی سهمگین را به دنبال دارد. باید دولت جمهوری اسلامی تمامی سعی و توان خود را در اداره هر چه بهتر مردم بنماید و این بدان معنا نیست که آنها را از اهداف عظیم انقلاب که ایجاد حکومت جهانی اسلام است، منصرف کند".


وی به ارتباط دوسویه و پیوند جدایی‌ناپذیر انقلاب اسلامی ایران و فرهنگ مهدویت و انتظار پرداخت و به آنا گفت: تبیین و تفسیر این ارتباط و پیوند از هر دیدگاه ضروری است و می‌تواند هم در رشد و اعتلای انقلاب اسلامی و هم در گسترش و تعمیق هرچه بیشتر فرهنگ مهدویت و انتظار مؤثر باشد؛ زیرا از یک سو، انقلاب اسلامی ریشه در باور مهدوی و مبانی انتظار شیعی دارد و به همین دلیل هر چقدر در تبیین فرهنگ مهدویت و انتظار و تأثیر آن بر شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی مردم ایران بکوشیم، در واقع موجب تقویت پایه‌های ایدئولوژیک انقلاب اسلامی شده‌ایم.


رئیس واحد بافت افزود: از سوی دیگر، چون باور مهدوی و فرهنگ انتظار در ایران امروز به شدت متأثر از دیدگاه‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی( قدس سره) است و احیای مجدد این باور و فرهنگ در ایران و سایر کشورهای اسلامی در چند دهه اخیر به مدد جریان انقلاب اسلامی بوده است، پرداختن به نقش انقلاب اسلامی در احیای فرهنگ انتظار و تأثیرات نهضت امام خمینی بر این فرهنگ، می‌تواند موجب رشد انتظار پویا در جامعه اسلامی شود.


خراسانی پاریزی بیان کرد: حضرت امام خمینی(ره) در سراسر دوران مبارزه خود همواره بر وظیفه و تکلیف همگانی برای زمینه‌سازی ظهور تاکید می‌کرد. دقیقا بر اساس همین دیدگاه بود که ایشان نهضت اسلامی را در سال ۱۳۴۲آغاز کرد و سرانجام هم با رهبری خود به پیروزی رساند.


وی بیان کرد:توجه به سخنان و رهنمودهای امام خمینی(ره) در سال های قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی درباره مفهوم انتظار، وظایف منتظران و نسبت جامعه اسلامی عصر غیبت با جامعه عصر ظهور، به خوبی ما را با شاخصه های مهدویت و انتظار در قرائت آن رهبر فرزانه آشنا می کند وبه خوبی می توان به عمق و گستره تحولی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در باور مهدوی و فرهنگ انتظار ایجاد شد، پی برد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب