دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بومی‌سازی فناوری‌های پیشرفته توسط استاد ایرانی دانشگاه استرالیا در دانشگاه آزاد اسلامی تفت

حمیدرضا رونقی، دکتری مهندسی سازه از دانشگاه نیوساوت ویلز و عضو هیات علمی دانشگاه کوییزلند استرالیا، به صورت افتخاری در دانشگاه آزاد اسلامی تفت مدیریت شرکت دانش بنیان در زمینه تکنولوژی های نوین ساختمانی را بر عهده دارد.
کد خبر : 20963

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، وی که برگزیده سومین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد است، گفت: شرکت فناور واحد تفت توانست در این جشنواره به عنوان یکی از سه شرکت فناور برتر دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شود.


وی افزود: خوشبختانه ما توانستیم در این شرکت دانش بنیان تکنولوژی دستگاه های تولید اسکلت سبک فلزی را بومی سازی کنیم. تا پیش از این ، تکنولوژی مذکور صرفا در اختیار 6 کشور دنیا شامل استرالیا، نیوزیلند، آلمان،آمریکا، فنلاند و ژاپن بود و ما اکنون به جمع این 6 کشور پیوستیم.


دکتر رونقی ادامه داد: اسکلت های تولیدی در شرکت دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی تفت با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی ایران طراحی و ساخته شده است و از نظر کیفیت تولید از اسکلت‌های مشابه که با دستگاه های وارداتی ساخته می شود بالاتر است و تا کنون سه سری ساخته و به فروشی در حدود 5/2 میلیارد تومان رسیده‌ایم که موجب درآمدزایی شده است.


استاد افتخاری دانشگاه آزاد واحد تفت خاطرنشان کرد: همچنین اولین آزمایشگاه سازه های سبک فلزی را دو سال پیش در واحد تفت با کمک کارشناسان استرالیایی راه اندازی کردیم که نظیر آن در ایران وجود ندارد و تا کنون 6 دانشجوی فوق لیسانس پروژه های تخصصی خود را با استفاده از این آزمایشگاه انجام دادند و سه دانشجوی دکتری نیز پروژه خود را تعریف کرده اند.


وی با اشاره به طراحی و اجرای اولین کف صلب سه بعدی معلق سازه ای در دانشگاه آزاد تفت ، گفت:این کف صلب تنها کف صلب سه بعدی معلق در ایران است که برتری های عمده ای در هنگام ازمایش های سازه ای نسبت به کف صلب موجود در مرکز تحقیقات ساختمان دارا می باشد که می تواند مورد استفاده دانشجویان دانشگاه های آزاد و دولتی مرکزی ایران قرار گیرد.


رونقی تاکید کرد: تجربه نشان داده است که طی چند سال گذشته صرفا وقتی افراد و دست اندرکاران، تمام قد از یک تکنولوژی حمایت می کنند، می تواند به ثمر برسد.


وی همچنین از حمایت های دکتر جواهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تفت و سایر مسئولان که امکان بومی سازی این تکنولوژی را فراهم کردند تشکر و قدردانی کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب