آخرین آمار حادثهدیدگان واژگونی اتوبوس دانشآموزان دختر/ 9 کشته و 35 مصدوم
مجتبی خالدی، سخنگوی اورژانس کشور در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا در مورد حادثه واژگونی اتوبوس حامل دانش آموزان دختر در محور داراب- بندرعباس اظهار کرد: این حادثه در ساعت 03:58 بامداد در محور داراب - بندرعباس- قبل از روستای قلعه بیابان به وقوع پیوست که در پی آن بلافاصله ۱۵ دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.
وی افزود: در پی این حادثه 11 دانش آموز کشته و 35 نفر از سرنشینان اتوبوس مصدوم شدند. بر همین اساس 34 نفر از مصدومان به بیمارستان امام حسن داراب و 3 نفر که حال وخیمی داشتند به وسیله بالگرد اورژانس به بیمارستان شیراز منتقل شدند.
خالدی یادآور شد: حال ۱۳ نفر از مصدومان وخیم گزارش شده است و متاسفانه احتمال افزایش فوتیها وجود دارد.
سرهنگ نادر رحمانی، رئیس مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا نیز در گفتو گو با آنا اعلام کرد: این دانش آموزان در مقطع راهنمایی و دبیرستان یکی از شهرستانهای میناب استان هرمزگان تحصیل میکردند که بامداد امروز اتوبوس آنها در محور داراب به بندرعباس دچار واژگونی شده است.
رحمانی ادامه داد: ٣ تن از مجروحان بستری قطع عضو شدهاند.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: برابر گزارشات اولیه ماموران پلیس راه استان خستگی و خواب آلودگی راننده علت این حادثه ناگوار بوده است.
به گزارش آنا، براساس اعلام محمود حیدری، رئیس هلال احمر داراب تعداد کشتههای حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان هرمزگانی به ۱۲ نفر افزایش یافته است.
اجساد به پزشکی قانونی شهرستان داراب منتقل شد.
اعلام اسامی 9 نفر از کشته شدگان
اسامی کشته شدگان به شرح زیر است: مهرنوش ناصری، مطهره دلاوری، مینا جمشیدی، شیدا امانی، شیوا مبینی، فاطمه صادقی نسب، زهرا زرنگار، خانم فرهی به عنوان سرپرست، حمید محبت بخش کمک راننده قبل از این سعید اجرایی، کارشناس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی شهرستان داراب آمار حادثه را 10 کشته و 35 زخمی اعلام کرده بود.
این اتوبوس حامل دانش آموزان هرمزگانی عضو تشکیلات سازمان دانش آموزی بود که با هدف شرکت در اردوی ملی فرزانگان راهی شیراز شده بودند.
جزئیات حادثه واژگونی اتوبوس ولوو دانشآموزان دختر در شیراز
سردار محمد حسین حمیدی با اشاره به این که اتوبوس حادثه دیده دارای سامانه سپهتن (سامانه نظارت و پایش تردد ناوگان حمل و نقل عمومی) بوده است، اظهار کرد: برابر اطلاعات این سامانه سرعت اتوبوس در لحظه تصادف 86 کیلومتر بر ساعت و مجاز بوده است.
وی افزود: همچنین راننده متوفی این حادثه حدود یک ساعت و نیم رانندگی خود را با اتوبوس آغاز کرده بود ولی به نظر میرسد پیش از حادثه استراحت لازم را نداشته است.
حمیدی تصریح کرد: برابر اطلاعات سامانه سپهتن راننده و خودرو مذکور پیش از این تخلف نداشتهاند اما برابر اطلاعات دریافتی اتوبوس به دلیل خستگی و خواب آلودگی راننده به پایه پل برخورد و پس از آن به یک طرف واژگون شده که همین شدت برخورد موجب مرگ 12 تن و مجروحیت 35 تن شده است.
گفتنی است، پیش از این وزارت بهداشت، هلال احمر و پلیس راهور شمار قربانیان را 11 و سپس 12 تن اعلام کرده بودند اما در نهایت تعداد کشتهشدگان از سوی پزشکی قانونی 9 نفر اعلام شد.
انتهای پیام/