دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

کره‌جنوبی ایران را در صنعتی‌سازی فناوری همراهی می‌کند

سفیر کشور کره‌جنوبی در ایران در سمینار پایانی «به اشتراک‌گذاری دانش» از همراهی این کشور با ایران در زمینه صنعتی‌سازی فناوری و پشتیبانی از فناوری‌های کشورمان خبر داد.  
کد خبر : 207110

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سمینار پایانی و جمع‌بندی برنامه «به اشتراک‌گذاری دانش» یا (KSP (Knowledge Sharing Program در تعامل با کره‌جنوبی، در محل مرکز همکاری‌های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری برگزار شد.


سفیر کشور کره‌جنوبی در این برنامه بر اهمیت اتحاد بین کره‌جنوبی و ایران تاکید کرد و گفت: «کره‌جنوبی در بحث صنعتی‌سازی فناوری پشتیبان ایران بوده و این کشور را همراهی می‌کند.»


او با یادآوری روابط خوب دو کشور از حضور در این سمینار ابراز خوشحالی کرد و گفت: «امیدوارم این سمینارها باعث همکاری‌های بیشتر دو کشور در حوزه فناوری شود.»


در ادامه علی‌مرتضی بیرنگ، معاون امور بین‌الملل و تبادل فناوری معاونت علمی گفت: «ایران در مرحله‌ گذار به سمت اقتصاد دانش‌بنیان است و با توجه به فعالیت دولت یازدهم و ثبت بیش از سه هزار شرکت دانش‌بنیان در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بیش از 100 خدمت مختلف به این شرکت‌ها ارائه می‌شود.»


او ادامه داد: «بیش از 50 مرکز نوآوری و شتاب‌دهنده توسط معاونت علمی در کشور تأسیس شده است. همچنین با توجه به همکاری بین‌المللی با کشورهایی همچون روسیه، اتریش و چین تفاهم‌هایی امضا داده است.»


بیرنگ از دستاوردهای این همکاری‌ها به طراحی موتور سه سیلندر که به‌تازگی توسط وزیر صنعت و معدن و تجارت و معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری رونمایی شد، اشاره کرد.


او در ادامه با اشاره به گزارش ارائه‌شده توسط آنکتاد افزود: «یکی از اولویت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه بین‌الملل ارتباط با کشور کره است. پس از برگزاری جلسه سال گذشته چند همکاری مشترک بین ایران و کره‌جنوبی اتفاق افتاد. از جمله آنها همکاری در زمینه‌ آب بین مرکز همکاری‌های فناوری و نوآوری و طرف کره‌ای، دوره فناوری فرهنگی (CT) بین دانشگاه خواجه نصیر و دانشگاه KAIST و همچنین نشست مشترک ایران و کره‌جنوبی در حوزه صنایع خلاق و فناوری فرهنگی بین ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و وزارت فرهنگ گردشگری و ورزش کره‌جنوبی بود.»


در ادامه این جلسه چوی، معاون مرکز تحقیقات الکترونیک و مخابرات (ETRI) کره‌جنوبی گزارشی درباره نحوه‌ همکاری آن مرکز و ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و همچنین معاونت فناوری‌های ارتباطات و مهندسی اجتماعی مرکز همکاری‌های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری در پروژه KSP و دستاوردهای پروژه ارائه داد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب