سخنگوی قوهقضاییه: متهمان فساد مالی با غوغا سالاری قصد تغییر مسیر پرونده را دارند
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، حجتالاسلام غلامحسین محسنیاژهای در پاسخ به این سئوال که شما در مصاحبهای در رسانه ملی گفتید در برخورد با آقازادهها مصمم هستید و همینطور گفتید که در ارتباط با برخی آقایان با رسانههای بیگانه هم دم خروس پیدا شده است، توضیح داد: شما خودتان دم خروس را ندیدید، اقداماتی که اخیرا «بی.بی.سی» و صدای آمریکا و برخی جریانهای ضد انقلاب انجام میدهند و به قوهقضاییه فشار میآورند و ارتباطشان با بیرون مشخص بود و اخیرا دم خروس مشخص شد، الان از بیان جزئیات معذور هستم. انشالله پروندهها به مرحله نهایی برسد، جزئیات را میگوییم.
وی در پاسخ به این سئوال که در روزهای اخیر بعد از آزادی بقایی ما شاهد هجمههایی به قوه قضاییه و شخص شما بودیم اما در کنار این مسائل شاهد انتشار نامههای سرگشاده از ناحیه برخی افراد مثل وکیل بقایی و جوانفکر بودیم. این مسائل چطور تعقیب میشود، اظهار کرد: اینکه افرادی که متهم به فساد مالی میشوند بخواهند با غوغا سالاری مسیر پرونده را تغییر دهند، هیچ بعید نیست. اینکه بخواهند احیانا فشار بیاورند، بعید نیست. قوه قضاییه بر اساس قانون، هر اقدامی که لازم باشد انجام میدهد. اینها تصور میکنند موقعیتی در جامعه دارند و میخواهند با برخی حرفها و کارها، تست بزنند. کما اینکه مدتی قبل در انتخابات یک تستی کردند و نباید خیلی بها داد.
معاون اول قوهقضاییه در پاسخ به سئوالی درباره آخرین وضعیت پرونده شهدای منا افزود: چیز جدیدی اطلاع ندارم.
محسنیاژهای در پاسخ به سئوالی درباره تعقیب قضایی مجدد بقایی و اینکه آیا احمدینژاد هم تحت تعقیب مجدد قرار گرفته است، گفت: حتم بدانید آن هم انجام میشود. هر کسی از این طایفه و غیر از این طایفه اقدامات خلاف داشته باشد، تحت تعقیب قرار میگیرد.
توضیحات اژهای درباره حاشیههای ماه عسل
وی در پاسخ به سئوال دیگری درباره جمعآوری کمکهای مردمی برای آزادی تعدادی از زندانیان در ماه مبارک رمضان با همکاری برنامه ماه عسل و سازمان زندانها و اینکه برخی از این زندانیان، زندانی جرایم عمد بودند، گفت: آن مقداری که مطلع هستم، برخی افراد زندانی به خاطر بدهی اندکی در زندان هستند. مردم عزیز ما وقتی متوجه میشوند کمک میکنند که پسندیده است. این زندانیها دو قسم هستند؛ یک قسم کسانی هستند که جرایم عمد مرتکب نشدند و مردم برای کمک به آنها اقبال بیشتری دارند. برخی هم کسانی هستند که جرم عمد مرتکب و محکوم شدند، اما در عین حال بدهی هم دارند.
وی ادامه داد: مثلا کسی سرقت کرده و حبسش را گذارنده اما در عین حال به فردی که اموالش را سرقت کرده بدهکار است. چون توان مالی ندارد، در زندان میماند. خیلی از مردم ما حاضر هستند به این دسته از زندانیان نیز کمک کنند؛ تا اینجا اشکالی ندارد. در برنامه ماه عسل دو مطلب اتفاق افتاده که به نظر میرسد بیاشکال نیست؛ بک بحث این بوده که مخاطب طوری تلقی کرده که همه این پول برای بدهکاران و محکومان جرایم غیرعمد است که به نظرم اشتباه بوده است و تذکر هم داده شد که شفاف به مردم بگویند.
محسنیاژهای گفت: اشکال دوم این بود که در یک مورد گفتند، فردی وجود دارد که به خاطر یک میلیون تومان 10 سال است در حبس مانده؛ خودم خیلی حساس شدم و تصورم این بود که جرمش غیرعمد بوده است، صبح که سرکار آمدم بررسی کردم. تماس گرفتم و پرسیدم این فرد که بود؛ یکی از استانها را نام بردند. بلافاصله با رئیس دادگستری آن استان تماس گرفتم که گفت ما چنین فردی نداشتیم. گفت این فرد دارای سوابق متعدد کیفری از جمله سرقت است و به خاطر سرقت به 10 سال حبس محکوم شده که 3 سالش را گذرانده و نزدیک 28 میلیون بدهکاری دارد و به یکی از کسانی که مالش را سرقت کرده، یک میلیون بدهی دارد.
انتهای پیام/