دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 خرداد 1394 - 12:09
محمد مقدم:

جامعه ایرانی خواهان امنیت است نه فضای امنیتی/ نسل جوان در راه آرمان‌های اصلاحات خسته نمی‌شود

عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: شعارهای دوم خرداد مطالباتی بود که از عمق روح و متن وجدان جامعه بخصوص نسل جوان ایرانی برخاسته بود.
کد خبر : 19826

حجت‌الاسلام محمد مقدم، عضو مجمع روحانیون مبارز در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، به مناسبت سالگرد دوم خرداد اظهار کرد: شعارهایی که در دوم خرداد مطرح شد، بر توسعه سیاسی در جامعه ایران مبتنی بود.


وی افزود: جامعه ایران احساس نیاز می‌کرد و این شعارهای دوم خرداد مطالباتی بود که از عمق روح و متن وجدان جامعه بخصوص نسل جوان ایرانی برخاسته بود.


مقدم ادامه داد: شعارهایی از قبیل قانون‌گرایی، آزادی‌های اجتماعی، جامعه مبتنی بر حقوق شهروندی و تأکید بر رعایت اصل تفکیک قوا از مسائلی بود که در شعارهای رئیس دولت اصلاحات در دوم خرداد مطرح می‌شد و خود این شعارها نشان‌دهنده این بود که انقلاب اسلامی ایران وارد یک فاز نوینی شده است که به سمت و سوی استقرار یک جامعه مبتنی بر قانون و حقوق شهروندی پیش می‌رود.








جامعه ایرانی می‌خواهد از امنیت و نه فضای امنیتی برخوردار باشد؛ قشر جوان و پویای جامعه ما در جهت استقرار چنین جامعه‌ای خسته نمی‌شود و هر زمانی که فرصت ایجاد کند و از هر طریقی که بتواند اراده خودش را محقق کند، حضور خواهد داشت و حضور خود را بروز می‌دهد و به واقعیت و فعلیت می‌رساند

عضو مجمع روحانیون مبارز تأکید کرد: نسل آن زمان خلأیی را احساس می‌کرد که با این شعارها میان حکومت و نسل جوان پیوندی زده شد و دوباره یک ارتباطی میان جوان ایرانی و حکومت ایجاد کرد؛ همچنان که در گذشته هم چنین ارتباطی وجود داشت.


این فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: دوم خرداد سرآغاز گسترش توسعه سیاسی در جامعه ایران بود که این جزو نیازهای اصلی یک جامعه مدرن و در حال پیشرفت و بالندگی است.


در خرداد 92 نیز شعارهای اصلاحات مردم را پای صندوق‌ها آورد


مقدم اظهار کرد: معتقدم تأثیراتی که دولت اصلاحات در فضای عمومی جامعه گذاشت، ماندگار شده است. از جمله این تأثیرات شعارهایی مثل قانونگرایی، حقوق مدنی و حقوق شهروندی است که حتی از زبان بسیاری از مسئولان ما همچنان بیان می‌شود. هرچند از آن زمان به بعد افت و خیزهایی بوجود آمده است ولی همیشه در یک جامعه باید مطالبات مردم و جامعه مد نظر قرار گیرد.


وی در ادامه گفت‌وگو با آنا با اشاره به اینکه «در خرداد 92 نیز شعارهای اصلاحات، مردم را پای صندوق‌های رأی آورد»، ادامه داد: دیدیدم که در دولت آقای روحانی هم یکسری شعارها که تقریبا همسو با توسعه اقتصادی و سیاسی بود، در کنار تأکیدات و تأییداتی که مقام معظم رهبری داشتند و از همگان دعوت کردند، باز دوباره مردم را پای صندوق‌های رأی آورد.


عضو مجمع روحانیون مبارز تصریح کرد: شعارهایی که آقای روحانی مطرح کرد و وعده هایی که داد همگی در این چارچوب بود که ساختار دولتی را به سمتی ببرد که باز آن مطالبات فروخفته جامعه به منصه ظهور برسد، در نتیجه بار دیگر دیدیم که مردم با اقبال خودشان برگ زرین دیگری در کارنامه انتخابات و گزینش و تعیین سرنوشت ایران عزیز ایجاد کردند.


مقدم گفت: به‌هرحال مجموعه اینها نشان می‌دهد که جامعه ایرانی یک جامعه زنده و در جست‌وجوی مدنیت و قانونگرایی است؛ جامعه‌ای که برخورداری از حقوق شهروندی و همراهی عدالت و آزادی توأمان را دنبال می‌کند.


وی در پایان اظهار کرد: جامعه ایرانی می‌خواهد از امنیت و نه فضای امنیتی برخوردار باشد؛ نسل جوان و پویای جامعه ما در جهت استقرار چنین جامعه‌ای خسته نمی‌شود و هر زمانی که فرصت ایجاد کند و از هر طریقی که بتواند اراده خودش را محقق کند، حضور خواهد داشت و حضور خود را بروز می‌دهد و به واقعیت و فعلیت می‌رساند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب