دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دکتر رهایی خبر داد:

تدوین و راه اندازی پرتال یکپارچه آموزشی، پژوهشی و مالی در دانشگاه آزاد اسلامی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از تدوین و راه اندازی پرتال یکپارچه آموزشی، پژوهشی و مالی خبر داد.
کد خبر : 196304

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، همایش بررسی مسائل آموزشی استانها با حضور دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا وحیدی مدیر کل امور هیأت علمی، دکتر اسدالله متاجی مدیر کل امور آموزشی و گسترش، روسای شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی استانها برای آشنایی با سیاست‌ها و اولویت‌های جدید دانشگاه و همفکری برای تدوین روشهای ارتقای سطح علمی دانشگاه، ظهر امروز در سازمان مرکزی برگزار شد.


رهایی در این جلسه با تأکید بر اینکه روند توسعه دانشگاه با توجه به برنامه جامع آمایش آموزش عالی باید پیش برود، گفت: میزان تقاضا دانشجو از مناطق مختلف کشور، شرایط اشتغال و جذب دانش آموختگان و نیازهای منطقه‌ای کشور باید مورد ارزیابی قرار بگیرد.


او با بیان اینکه شرایط اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی برای ارتقای سطح کیفی دانشگاه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: در این سنجش، میزان حضور فعالیت و روند ارتقا، اعضای مشمول طرح رکود علمی، اعضای غیرواجد شرایط علمی، میزان نیاز به هیأت علمی، روند جذب و سهمیه بندی هیأت علمی با توجه به اولویت‌ها و ملاحظات عمومی دانشگاه در نظر گرفته می‌شود.


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از برنامه‌های جدید برای ارتقای کیفیت این دانشگاه خبر داد و گفت: تدوین و راه اندازی پرتال یکپارچه آموزشی، پژوهشی و مالی، تدوین و برنامه‌ریزی سامانه جامع نظارت و ارزیابی و تدوین طرح آمایش دانشگاه آزاد اسلامی براساس نیازهای منطقه‌ای و توانایی‌های هر واحد دانشگاهی و بازنگری و فعال کردن شورای برنامه ریزی دانشگاه از جمله این برنامه هاست.


او درباره ویژگی های طرح تدوین و راه اندازی پرتال یکپارچه آموزشی، پژوهشی و مالی گفت: اجرای این طرح سبب از بین رفتن عدم هماهنگی در نرم افزار در چارچوب پرتال می‌شود و امکان دسترسی روسای واحدها، مسئولان سازمان مرکزی و اساتید به اطلاعات آموزشی و پژوهشی و مالی را فراهم می‌سازد.


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، ارزیابی علمی از دانشجویان، تدوین گزارش ترمی‌ـ سالی برای اعضای هیأت علمی و اخذ گزارش عملکرد از واحدها و مراکز آموزشی را از ویژگیهای مثبت طرح تدوین و برنامه ریزی سامانه جامع نظارت و ارزیابی برشمرد.


رهایی اجرای مقررات آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی را مورد تأکید قرار داد و گفت: باید اعضای هیأت علمی تمام وقت به حضور منظم و فعالیت‌های علمی گسترده تشویق شوند و با رعایت تقویم آموزشی، اطلاع رسانی دقیق و گسترده برای ثبت نام به موقع دانشجویان در واحدها صورت گیرد.


او با تأکید بر اهمیت مقطع دکتری به عنوان بالاترین مرتبه آموزشی و با بیان اینکه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی موظف به اجرای شیوه نامه دوره دکتری هستند، اظهار کرد: واحدهای آموزشی سقف تعداد پایان نامه‌ها و رساله‌ها و توزیع متعادل بین اعضای هیأت علمی را رعایت کنند.


معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: برای ارتقای سطح هیأت علمی استانها، به تدریج جایگزینی افراد متخصص، صاحب نظر و مستعد با افراد بازنشسته و نیمه وقت مورد توجه قرار گیرد.


رهایی به طرح مشارکت بهینه استفاده از اعضای هیأت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره و تصریح کرد: در این طرح توانایی اعضای هیأت علمی ارزیابی می‌شود و قطب‌های تخصصی در هر استان ایجاد می‌شود.


وی در پایان خطاب به روسای شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی استانها، گفت: ما باید رتبه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه کشور از لحاظ کمی را ارتقا دهیم و بر کیفیت این دانشگاه بیفزاییم.


در ادامه این جلسه درخصوص محورها و زمان برگزاری همایش معاونان آموزشی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور بحث و تبادل نظر شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب