دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 تير 1396 - 10:52

واعظی: دولت به کسی بدهکار نیست و به هیچ‌کس سهمیه نمی‌دهد/ برخی فراکسیون‌ها خودشان تبلیغ می‌کنند که دولت با ما بهتر است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه روحانی به دنبال این است که در کابینه دوازدهم ضعف‌های دولت یازدهم را برطرف و دولتی کارا و منسجم ایجاد کند، گفت: گروه‌های مختلف اعلام می‌کنند که ما باعث پیروزی روحانی شدیم، اما دولت به هیچ کس بدهکار نیست و به هیچ‌کس سهمیه نمی‌دهد.
کد خبر : 195921

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محمود واعظی صبح امروز (سه‌شنبه 27 تیر) در نشست مجمع عمومی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی حضور یافت.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این نشست درباره کابینه دوازدهم گفت: روحانی به جد دنبال این است که تحت تأثیر فضاسازی‌ها در کشور قرار نگیرد، خود آقای روحانی به میدان آمده است، گروه‌های مختلف اعلام می‌کنند که ما باعث پیروزی شدیم، اما آقای روحانی به هیچ کس بدهکار نیست. ‌


واعظی گفت: خیلی از آقایان از من دلخور هستند، هر اشتباهی که در مجلس می‌کنند به دنبال این هستند که به گردن دولت بیندازند؛ نه بنده و نه همکاران در انتخابات هیات رئیسه مجلس دخالت نکردیم.


وی با تأکید بر اینکه دولت به هیچ کس بدهکار نیست و به هیچ‌کس سهمیه نمی‌دهد، گفت: آقای روحانی به دنبال این است که در کابینه دوازدهم ضعف‌های دولت یازدهم را برطرف کرده و دولتی کارا و منسجم ایجاد کند. به نیابت از آقای روحانی از دوستان این فراکسیون می‌خواهم به ما کمک کنند. نگاه دولت به فراکسیون‌های مجلس متفاوت نیست. ما بهترین رابطه را با اعضای این فراکسیون داریم.


در طول چهار سال گذشته تعداد زیادی از شبکه‌های اجتماعی را بستیم، بلافاصله مردم به شبکه‌های اجتماعی دیگر منتقل شدند؛ وی چت را که چینی بود، بستیم، ظرف ۲۴ ساعت، ۳.۵ میلیون نفر به واتس‌آپ منتقل شدند

وزیر ارتباطات ادامه داد: برخی فراکسیون‌ها خودشان تبلیغ می‌کنند که دولت با ما بهتر است.


واعظی درباره مدیریت شبکه‌های مجازی با تاکید برضرورت تشکیل شبکه ملی اطلاعات، گفت: ما مسئول زیرساخت‌های شبکه مذکور هستیم اما در هیچ جای دنیا وزارت ارتباطات مسئول محتوا نیست. مسئولان وزارت ارتباطات مهندس هستند و نمی‌توان انتظار داشت وارد محتوا شوند. ما می‌توانیم کانال‌ها و سایت‌ها را ببندیم و باز کنیم.


وی گفت: اگر این چند سال کارهایی در زمینه محتوا انجام دادیم، به این دلیل است که دیدیم در کشور کسی زیر بار مدیریت محتوا نمی‌رود.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: بر اساس آنچه شورای عالی فضای مجازی به وزارت ارتباطات ابلاغ کرده است، ما مسئول ایجاد زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات هستیم و در این راستا اقدام کرده‌ایم. دستگاه‌های دیگری باید محتوای بومی تولید کنند.


واعظی درباره فعالیت شبکه‌های اجتماعی گفت: آنچه درباره شبکه‌های اجتماعی مردم ما را نگران می‌کند، مردم همه دنیا را نگران کرده است. شبکه‌های اجتماعی انعکاس‌دهنده زندگی واقعی مردم هستند. ما در تلاش هستیم نیازمندی‌های مردم را از طریق تولید محتوای فاخر، اپلیکیشن‌ها و نرم‌افزارهای داخلی رفع کنیم. ما علاقه‌مند نیستیم که مردم ایران از شبکه‌های اجتماعی خارجی استفاده کنند.


وی خاطرنشان کرد: در طول چهار سال گذشته تعداد زیادی از شبکه‌های اجتماعی را بستیم، بلافاصله مردم به شبکه‌های اجتماعی دیگر منتقل شدند؛ وی چت را که چینی بود، بستیم، ظرف ۲۴ ساعت، ۳.۵ میلیون نفر به واتس‌آپ منتقل شدند این در حالی است که ما می‌توانستیم با مسئولان وی‌چت ارتباط بگیریم؛ اما واتس‌آپ آمریکایی بود و در واقع از چاله به چاه افتادیم.


مدیران تلگرام کانال‌های سیاسی را نمی‌بندند​


وزیر ارتباطات ادامه داد: مردم از وایبر به تلگرام منتقل شدند، با مدیران تلگرام نیز در ارتباط هستیم. اما مدیران تلگرام کانال‌های سیاسی را نمی‌بندند، «آمدنیوز» بیشترین مطلب را علیه وزارت ارتباطات دارد، ما هم علاقه‌مند هستیم که «آمد نیوز» زودتر بسته شود.


واعظی با بیان اینکه پلتفرم چهار شبکه اجتماعی بومی آماده شده است، گفت: برخی از این شبکه‌ها تعداد کاربرانشان بیش از دو میلیون نفر است که عبارتند از «سلام»، «سروش»، «ویسپی» و «بیسفون پلاس».


وی افزود: منتظریم اگر کاربران این شبکه‌ها به بیش از سه میلیون نفر افزایش یافت، اجازه تبلیغات به آنها بدهیم و اگر از پنج میلیون نفر فراتر رفت، اجازه فعالیت مالی به آنها خواهیم داد.


نگاه دولت به فراکسیون‌های مجلس متفاوت نیست و بهترین رابطه را با اعضای فراکسیون ولایی داریم.

واعظی تاکید کرد: منتظر هستیم شبکه‌های اجتماعی بومی به ما اطمینان بدهند که می‌توانند فعالیت کنند، بعد از آن با روش‌هایی از شرّ شبکه‌های اجتماعی خارجی راحت خواهیم شد.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه وزارت ارتباطات از استفاده مردم از شبکه‌های اجتماعی خارجی ناراضی است، گفت: استفاده مردم از شبکه‌های اجتماعی خارجی به معنای تحقیر وزارت ارتباطات است؛ هیچ‌کدام از همکاران من راضی نیستند که مردم از شبکه‌های اجتماعی خارجی استفاده کنند.


وی اظهار داشت: هیچ کشوری در دنیا شبکه ملی اطلاعات با تعریف متداول ندارد. تنها ۸۲.۵ درصد مردم کره‌جنوبی از شبکه ملی استفاده می‌کنند؛ آن هم به دلیل ارزان بودن شبکه ملی و اینکه اکثر مردم کره جنوبی زبان انگلیسی بلد نیستند و در شبکه ملی همه نیازمندی‌هایشان به زبان کره‌ای در اختیار مردم قرار گرفته است.


واعظی درخصوص جلوگیری ازقاچاق گوشی های تلفن همراه تاکید کرد تا پایان شهریور با ریجستر شدن این دستگاه‌ها معضل پایان می‌یابد.


وی درباره مشکل آنتن‌دهی همراه اول نیز گفت: در آنتن‌دهی رایتل و ایرانسل مشکلی وجود ندارد اما در آنتن‌دهی همراه اول به دلیل وصل کردن نسل ۳ و ۴ مشکلاتی وجود دارد که باید به آنها فرصت داد.


این جلسه که باحضور اکثریت اعضای فراکسیون نمایندگان ولایی تشکیل شد. حمید رضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون، با تاکید بر اینکه نمایندگان ولایی با سهامی کردن کابینه مخالف هستند برضرورت تشکیل کابینه‌ای قوی و کارآمد و ارزش مدار تاکید کرد و از دولت خواست بدون توجه به حواشی از افراد توانمند برای کارآمدشدن دولت استفاده کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب