بومیگزینی؛ تحقق 97 درصدی بزرگترین طرح فرهنگی کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر علیاکبر ولایتی، رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد در این برنامه بر ایجاد محیطی در این دانشگاه که با اطراف خود چه شهرها یا مناطق مختلف در جاهای مختلف کشور سنخیت داشته باشند، تاکید کرد.
در ادامه دکتر علیمحمد نوریان، دبیرکل هیات موسس دانشگاه نیز گفت: «امروز دیگر نباید دانشگاه را صرفا با این بسنجیم که چند مقاله isi یا چند مقاله پژوهشی داریم یا چند کتاب تالیف کردهایم؛ بلکه باید بگوییم از پایاننامههای دکتری و کارشناسیارشد ما چند گزارش کسبوکار یا بیزینس پلن درآمده است.»
در ادامه این برنامه بیان شد که این دانشگاه در اوایل دهه 60 شمسی راه افتاده است؛ اوایل میگفتند همین که در باسوادی مردم ایران زحمت کشیده میشود، بس است اما مدیران دانشگاه به آیندهای خیلی خیلی بهتر فکر میکردند.
علیرضا ایرانبخش، مدیر کل دفتر توسعه و پشتیبانی شبکههای آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی نیز توضیح داد که از سال 1361 دانشگاه آزاد پا به عرصه علمی کشور نهاد و توانست بخشی از عدالت آموزشی که موردنظر حضرت امام بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی بود را برقرار کند.
این مسیری بود که تصمیم و اراده همه بر طی کردن آن بود، در دهه دوم دانشگاه فعالیت جدی شروع شد. در سال 2000 میلادی به ازای هر 400 نفر عضو هیات علمی دانشگاه یک مقاله و در سال 2016 به ازای هر 4 نفر هیات علمی یک مقاله آی.اس.آی تولید شده است و این یعنی از رشد علمی کشور پرشتابتر بوده است.
بهروز دانشیان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب هم وجود دورههای کارشناسیارشد و دکتری تخصصی را باعث توجه مردم گوشه گوشه کشورمان به ارزش و ارزشافزودگی علم و دانش دانست و گفت: «چقدر خوب و جالب است که طعم شیرین دانش و اثرات آن در یک منطقه توسط افراد همان منطقه انجام شود.»
در ادامه به طرح بومیگزینی دانشجویان اشاره و بیان شد اگر دانشگاه را یک نهاد فرهنگی هم محسوب کنیم، باید تعریف از خدمات فرهنگی عمومیاش به جامعه را هم بیان کنیم. دانشگاه این افتخار را به نام خودش ثبت کرده که بزرگترین طرح فرهنگی در کشور را اجرا کرده است و آن هم بومی گزینی دانشجویان است.
مجتبی علوی فاضل، سخنگوی دانشگاه آزاد در این باره توضیح داد: «توسعه دانشگاه آزاد اسلامی، بومیگزینی در این بخش را هم تا قریب به 100 درصد محقق کرد. یعنی همه داوطلبان ما این امکان را دارند که قطعا در استان محل زندگی و بالای 97 درصد در شهر محل زندگی خودشان تحصیل کنند.» این مسیر تازه آغاز شده است و باید منتظر نتایج مثبت آن در سالهای بعد باشیم.
انتهای پیام/