دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 خرداد 1394 - 13:52
در دیدار شرکت‌کنندگان در مسابقات بین‌المللی قرآن

رهبر معظم انقلاب: هر حنجره‌ای که در جهت اختلاف‌افکنی کار کند، بلندگوی دشمن است

رهبر معظم انقلاب اسلامی، با تأکید بر اینکه «هر حنجره‌ای که در جهت اختلاف‌افکنی کار کند، بلندگوی دشمن است»، تأکید کردند: ایجاد اختلاف و دودستگی در میان امت اسلامی، امروز یکی از برنامه‌های اصلی دشمنان است، بنابراین همه باید مراقب باشند تا مبادا فریاد اختلاف سر دهند و بلندگوی دشمنان اسلام و قرآن شوند.
کد خبر : 19433

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، در سالروز ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل‌العباس، علیه السلام، فضای حسینیه امام خمینی(ره) آکنده از عطر دل‌انگیز آیات روح‌بخش کلام‌الله مجید شد و استادان، قاریان و حافظان برترِ سی و دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم، محفل نورانی انس با قرآن را در حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر پا کردند.








ایجاد اختلاف تحت عناوین شیعه و سنی، عرب و عجم، و قومیت‌ها و ملیت‌ها و تعصب‌های ناسیونالیستی، در دستور کار بدخواهان امت اسلامی قرار دارد که باید با «بصیرت» و «عزم» در مقابل آن ایستاد

حضرت آیت‌الله خامنه‌‌ای در این دیدار با تأکید بر لزوم حضور قرآن در تمام ابعاد زندگی فردی و اجتماعی مسلمانان، لازمه رسیدن به این هدف والا را دو عنصر «بصیرت» و «عزم» دانستند و گفتند: نسخه علاج مشکلات کنونی دنیای اسلام تسلیم بودن در برابر دستورات قرآن و تسلیم نشدن در برابر تحمیل‌های جاهلیت مدرن و مقاومت در برابر زورگویی‌های این جاهلیت است.


ایشان تلاوت و حفظ قرآن را مقدمه تخلق به اخلاق قرآنی و شکل‌گیری جامعه‌ای بر اساس دستورات قرآنی برشمردند و افزودند: امروز متأسفانه دنیای اسلام از ضعف و فقر و اختلاف و جنگ‌های داخلی ناشی از فشار نظام‌های جاهلی به‌شدت رنج می‌برد که تنها راه مقابله با این فشارهای تحمیلی، تسلیم شدن در برابر قرآن و عزم جدی برای حرکت به سمت اهداف والای آن است.


رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: اگر یک قدم به سمت اهداف قرآنی برداشته شود، خداوند نیروی مضاعفی خواهد بخشید و این، موضوعی است که ملت ایران تجربه کرده و با مقاومت در برابر زورگویی‌ها، به توانایی‌ها و امید بیشتری دست پیدا کرده است.


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای استفاده از تجربه ملت ایران در ایستادگی مقابل قدرت‌ها را نسخه علاج مشکلات دنیای اسلام دانستند و گفتند: ایجاد اختلاف و دودستگی در میان امت اسلامی، امروز یکی از برنامه‌های اصلی دشمنان است، بنابراین همه باید مراقب باشند تا مبادا فریاد اختلاف سردهند و بلندگوی دشمنان اسلام و قرآن شوند.


ایشان با تاکید بر اینکه هر حنجره‌ای که در جهت اختلاف‌افکنی کار کند، بلندگوی دشمن است، خاطرنشان کردند: ایجاد اختلاف تحت عناوین شیعه و سنی، عرب و عجم، و قومیت‌ها و ملیت‌ها و تعصب‌های ناسیونالیستی، در دستور کار بدخواهان امت اسلامی قرار دارد که باید با «بصیرت» و «عزم» در مقابل آن ایستاد.


رهبر انقلاب، بصیرت و تشخیص صحیحِ «دوست» و «دشمن» را بسیار ضروری دانستند و تأکید کردند: هنگامی که عزم و اراده در کنار بصیرت قرار گیرد، پیمودن مسیر و ایستادگی در برابر فشارها و تحمیل‌ها و توطئه‌ها، آسان خواهد شد و این، همان نصرت الهی است.


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گسترش روزافزون انس با قرآن در جامعه را نویدبخش و امیدوارکننده خواندند و با تأکید بر لزوم اهتمام جدی مسئولان به موضوع قرآن گفتند: باید جوانان و روشنفکران انس بیشتری با قرآن پیدا کنند، زیرا غنی شدن ذهن از معارف قرآن، تأثیر خود را بر گفتار و رفتار و تصمیم‌گیری‌های کلان خواهد گذاشت.


ایشان انس با قرآن را تضمین‌کننده آینده روشن و همراه با سعادت دانستند و تأکید کردند: امروز خوشبختانه حرکت به سمت اسلام و قرآن در میان جوامع اسلامی نیز شروع شده که بیداری اسلامی از برکات آن است.


رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: بیداری اسلامی حقیقتی است که از بین رفتنی نیست و آثار آن روزبه‌روز گسترش خواهد یافت.


حضرت آیت‌الله خامنه‌ای وظیفه علما، روشنفکران، نویسندگان، دانشجویان، دانش‌پژوهان و قاریان و حافظان قرآن را در گسترش روزافزون بیداری اسلامی، مضاعف برشمردند و تأکید کردند: باید مردم را به راهی که قرآن بشارت می‌دهد، امیدوار کرد.


ایشان در پایان اظهار امیدواری کردند دولت‌های اسلامی بیشتر از آنکه درباره قرآن حرف بزنند، در عمل با آن آشنا شوند و دستورات آن را اجرا کنند.


پیش از سخنان رهبر انقلاب، حجت‌الاسلام علی محمدی، نماینده ولی‌فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، با تبریک اعیاد شعبانیه، گزارشی از روند برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قرآنی بیان کرد.


وی با بیان اینکه «مسابقات قرآنی امسال در مقایسه با سال گذشته از لحاظ کمی و کیفی از امتیازات بیشتری برخوردار بود»، گفت: توجه بدون تبعیض به همه شرکت‌کنندگان در مسابقات و انس و الفت میان آنان، حضور قاریان نوجوان، برگزاری محافل انس با قرآن کریم در استان‌ها با حضور قاریان خارجی، تجلیل از بانوان فعال در عرصه قرآنی و حضور پرشور مردم و مسئولان در مسابقات از مهمترین ویژگی‌ها و برنامه‌های این دوره از مسابقات بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب