منتظری: رسانههای دولتی مجاز به تبلیغ علیه یا له نامزدها نیستند/ راهاندازی سایت کارانه مغایر قانون بود
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، حجتالاسلام محمد جعفر منتظری در نشست خبری خود با اصحاب رسانه درباره تعداد تخلفات ثبت شده تبلیغات انتخاباتی نسبت به دوره گذشته اظهار کرد: متاسفانه از انتخابات ریاست جمهوری دوره قبل، آمار و ارقام ثبت شدهای به دست نیاوردیم اما تا این مرحله، نسبت به انتخابات مجلس شورای اسلامی، کاهش پرونده داریم. تخلفات شوراها به لحاظ گستردگی طبعا بیشتر است و به دادستانها در سراسر کشور گفتیم، رسیدگی کنند. متاسفانه در بین نامزدهای شوراها تخلفات گسترده است. قبلا تخلف تبلیغ زودهنگام داشتند و الان تخلفاتی مثل استفاده از امکانات بیتالمال دیده میشود. اعضا شوراها بدانند تخلفاتشان رصد و رسیدگی میشود.
وی درباره بیاخلافی برخی رسانهها نیز اظهار کرد: رسانهها اگر دولتی باشند به دادسرا معرفی میشوند چون مجاز به تبلیغ علیه یا له نامزدها نیستند اما ما در بررسیهایی که داشتیم رسانههای دولتی خیلی محدود است. اگر رسانهای باشد که دولتی نباشد، اگر تخلفشان جنبه عمومی داشته باشد دادستانی ورود میکند و اگر عمومی نباشد، با شکایت شاکی خصوصی رسیدگی میشود.
استفاده از بیتالمال عمده اتهامات فرمانداران و استانداران
منتظری درباره نوع اتهاماتی که متوجه فرماندار و استانداران متخلف است، اضافه کرد: اتهاماتی که متوجه تعدادی از استانداران و فرمانداران است، به طرفداری از نامزد خاص یا استفاده از بیت المال است که جرم محسوب می شود و پرونده ها به دادستانی تهران ارجاع شده و این افراد احضار شدند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا برای مدیران کانالهای تلگرامی شناخته شده در ایام انتخابات پرونده تشکیل شده یا خیر گفت: یک تجربه خوبی داشتیم که مدیران کانالها را به دادستانی کل دعوت کردیم که بسیار تاثیرگذار بود و لذا مورد مهمی نداشتیم که بخواهیم برخورد کنیم اما متاسفانه فضای مجازی به شدت ناسالم است و شاهد تمسخرها و استهزاها هستیم که رسیدگی به اینها مستلزم وصول شکایت است. گزارش وزارت کشور تخلفات رسانهها، اعم از اصولگرا و اصلاح طلب را شامل میشد.
راهاندازی سایت کارانه مغایر قانون بود
دادستان کل کشور درباره مسدودشدن سایت کارانه که متعلق به یکی از کاندیداها بود گفت: بررسی کردیم، دیدیم راهاندازی این سایت مغایر قانون است و از طریق کارگروه با رأیگیری بسته شد و اینکه گفته شد با دستور مقام قضایی است، درست نیست. درباره سایت کارورزی هم گزارشاتی واصل شده و در دستور کار کارگروه است و امروز یا فردا درباره آن تصمیمگیری میشود.
خاطره خوبی از دو دوره مناظره زنده انتخابات نداریم
منتظری درباره برخی انتقادات به مناظرهها گفت: در کمیسیون تبلیغات تصمیم گرفته شد مناظرهها زنده نباشد و خود من هم مخالف پخش زنده بودم چون ممکن است نامزدی تپقی بزند و سخنی از دهانش خارج شود. امروز در جایی جلسه داشتیم و اعضا میگفتند کاش حرف من عملی میشد. متاسفانه از دو دوره مناظره زنده انتخابات ریاست جمهوری خاطره خوش نداریم. ما در کشور اسلامی زندگی میکنیم و نباید خودمان را با کشور لاییک مقایسه کنیم. اسلام دستورالعملها و قواعدی دارد و وقتی این برنامه را با آموزههای دینی تطابق میدهیم می بینیم درست نیست. بالاخره یک مقام مسئولی یک اقداماتی انجام داده که نباید بر ملا شود. در کشور مثلا رئیس جمهور پیش رهبری میرود و دستوراتی میگیرد که نباید نشر شود. بسیاری از مسائل هست که قرار نیست برملا شود. سینه من که از سال 60 در دادگاه سپاه بودم، اسرار فراوانی دارد اما مگر مجاز به مطرح کردن آن هستم؟
انتهای پیام/