دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 ارديبهشت 1396 - 14:02

سخنگوی ستاد روحانی: روحانی آماده مناظره دو به دو با قالیباف و رییسی است

سخنگوی ستادانتخابات حجت الاسلام حسن روحانی گفت: آنچه در مناظره پایانی دیدیم و ملت ملاحظه کردند سیاه‌نمایی عملکرد دولت و کلیت نظام بود که برنده آن هیچ کس نخواهد بود.
کد خبر : 179188

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محمد علی وکیلی، سخنگوی ستاد حسن روحانی صبح امروز _شنبه 23 اردیبهشت_ در نشست خبری خود با اشاره به مناظره روز گذشته تأکید کرد: آقای روحانی آماده مناظره دو به دو با هر کدام از آقایان قالیباف و رئیسی است و نمایندگان ستاد آقای روحانی از مدت‌ها پیش برای مناظره‌ با نمایندگان رقبا اعلام آمادگی کردند. ما فکر کردیم صداوسیما این فرصت را می‌دهد ولی به رغم آمادگی نمایندگان ستاد آقای روحانی این امکان فراهم نشده است.


وی افزود: آقای رئیسی فرار رو به جلو داشت و همانطور که دیروز آقایان روحانی و جهانگیری به صراحت گفتند ما با آقایان رئیسی و قالیباف به عنوان شخص مناظره نمی‌کنیم بلکه به عنوان وارث هشت سال دولت آقای احمدی نژاد مناظره می‌کنیم زیرا تمام تیم آقای احمدی نژاد یا جزو مشاورین و اداره کنندگان ستاد آقای رئیسی هستند یا بعضاً کنار آقای قالیباف قرار گرفته‌اند.


وکیلی یادآور شد: گفتمان احمدی نژادی بر آقایان رئیسی و قالیباف حاکم است، چالش ما با این گفتمان است که مظهرش بی‌اخلاقی و به حراج گذاشتن سرمایه‌های ملی و معنوی کشور بود. ما با این رویکرد چالش داریم و آماده‌ایم با این سیره و روش مناظره کنیم.


این استدلال که خودمان مالیات را محاسبه می‌کنیم و آن را به‌جا هزینه می‌کنیم می‌تواند برای مردم هم وجود داشته باشد. اگر هر موسسه و بنیاد عام بخواهد بگوید خودمان مالیات را وصول می‌کنیم و محل هزینه آن را تشخیص می‌دهیم درست نیست

از همه ستادها و طرفداران آقای روحانی در سراسر کشور تقاضا داریم به این دام گرفتار نشوند. متانت آقایان روحانی و جهانگیری در مناظره باید سرلوحه متانت طرفداران ایشان در کف خیابان باشد.سخنگوی ستاد انتخاباتی حسن روحانی با بیان اینکه مناظره‌ها فرصت مهمی را از مردم سلب کرد، گفت: فرصت مناظره برای تبیین برنامه بود که مردم امکان توان‌سنجی از برنامه‌ها دستشان بیاید اما رقیب به جای استفاده از فرصت برای ارائه برنامه وارد فاز بداخلاقی، اتهام‌زنی و شعار دادن شد و مردم نتوانستند توان آنها را برآورد کنند. این در حالی است که امکان بررسی عملکرد آقای روحانی در چهار سال دولت گذشته ایشان وجود دارد و این فرصت مهمی بود که آقایان رئیسی و قالیباف برای اداره قوه مجریه برنامه بدهند که معلوم شد دچار تناقض عجیبی در ادعاهایشان هستند که حتی اعتراض میرسلیم را به دنبال داشت که با چه ادعا و منابعی می‌توانید اینگونه پول توزیع کنید.


وکیلی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: آنچه در مناظره پایانی دیدیم و ملت ملاحظه کردند سیاه‌نمایی عملکرد دولت و کلیت نظام بود که برنده آن هیچ کس نخواهد بود. متأسفانه سیاه‌نمایی از عملکرد گذشته و در باغ سبز نشان دادن در ادعا بدون دلیل و مستند و برنامه ادامه پیدا کرد و آنچه از اخلاق در این سه مناظره به حراج گذاشته شد دستاوردی برای بانیان این بی اخلاقی نداشت.


سخنگوی ستاد روحانی با بیان اینکه رقیب بازنده اخلاق، بی‌برنامگی و گرفتار شعارزدگی است، گفت: پایان مناظره آغاز پیروزی آقای روحانی بود. آنچه برای ما مهم و اصل است با توجه به منافع ملی مشارکت حداکثری است که خواست رهبری نیز بوده است. همه تمهیدات ستاد آقای روحانی و تیم ایشان نیز بیش از تعصب روی نامزد خود بر رفع موانع مشارکت حداکثری و ترغیب مردم به مشارکت است. زیرا این امر تأمین کننده منافع ملی کشور خواهد بود.


وی با اشاره به بیانیه روز گذشته شریعتمداری درباره هوشیاری هواداران روحانی گفت: ایشان به تمام ستادها اعلام کرد که ضمن حفظ نشاط و تلاش برای حضور پرشور در صحنه، مشارکت حداکثری هدف اصلی انتخابات است و نباید قربانی هیج مسأله فرعی دیگری شود. لذا همکاران را دعوت به آرامش،‌ متانت، نجابت و خویشتنداری می‌کنیم.


این نماینده مجلس ادامه داد: همانطوری که از رقبا بی‌اخلاقی دیدیم بعید نمی‌دانیم که برخی هوادارنشان هم مثل نامزدهایشان کف خیابان رفتار پرخاشگرانه و ساختارشکنانه داشته باشند. لذا از همه ستادها و طرفداران آقای روحانی در سراسر کشور تقاضا داریم به این دام گرفتار نشوند. متانت آقایان روحانی و جهانگیری در مناظره باید سرلوحه متانت طرفداران ایشان در کف خیابان باشد. مرز ما اخلاق، ‌منافع ملی کشور و حریم قانونی است و از هر رفتار غیرقانونی پرهیز داریم. لذا تمام ستادها باید در چارچوب قانون رفتار کنند. اما در عین حال باید از هشدارهای احساسی که فضا را مخدوش و دل مردم را خالی می‌کند نیز پرهیز کرد.


ملت ایران متوجه شدند که سقف این تهدید و رجزخوانی دو سند از دو زمینی است که یکی در سال 78 به قیمت روز به آقای جهانگیری و دیگری در سال 67 بعه قیمت روز به آقای روحانی فروخته شده است. آقای قالیباف اذعان کرد که آنچه که روحانی و جهانگیری دارند همین دو زمین است

وکیلی در ادامه از وزیر کشور و معاون امنیتی وی خواست ضمن دعوت مردم به قانون و رفتار قانونی کاری کند که مشارکت حداکثری و شور انتخاباتی از مردم گرفته نشود.


وکیلی همچنین تأکید کرد: ما مسئول ستادها و تریبون‌هایی هستیم که در اختیار داریم و البته مردم در خیابان رفتار خودشان را دارند و با توجه به هوشیاریشان می‌دانند که دشمنان در پی ناامنی و سلب آرامش هستند و می‌خواهند این ایستگاه سرنوشت‌ساز به گونه‌ای مشروعیت آفرین برای کل نظام باشد. بلکه به دنبال صید کردن ماهی خود از آب گل‌آلود هستند.


سخنگوی ستاد روحانی با بیان اینکه هر مسأله‌ای که بتواند مشارکت مردم را تقلیل دهد مقبول نیست، افزود: اصل ملاحظه ما شور و نشاط انتخاباتی است و این امر نباید قربانی بداخلاقی‌ها شود و به قانون‌شکنی منتهی شود. ستادهای ما خود را ملزم به رعایت قانون می‌دانند و خویشتن‌داری را اصل مهم در رفتار سیاسی‌شان می‌دانند. آنها که به دنبال تعارض و جنجال‌های بیجا و قانون‌شکنی می‌باشند بازنده انتخاب هستند و ما نگران گرفتار شدن در این دام نیستیم. بلکه حفظ قانون آرامش و امنیت را مقدم بر نتیجه انتخابات می‌دانیم. از نظر ما هر اقدامی که مردم را مقابل هم قرار دهد محکوم است، هر اقدامی که توهین به اقوام و خرده فرهنگ‌ها را در پی داشته باشد و چهره نظام را مخدوش کند و اعتماد مردم به کارآمدی نظام را زیر سوال ببرد محکوم است.


وی در پاسخ به سوالی درباره مالیات آستان قدس رضوی گفت: این مطالبه از دیر زمان مطرح بود که دسترسی به مردم عادی،‌ شرکت‌ها و بخش خصوصی برای گرفتن مالیات آسان است. اما در بخش‌های دیگر فرار مالیاتی وجود دارد. این استدلال که خودمان مالیات را محاسبه می‌کنیم و آن را به‌جا هزینه می‌کنیم می‌تواند برای مردم هم وجود داشته باشد. اگر هر موسسه و بنیاد عام بخواهد بگوید خودمان مالیات را وصول می‌کنیم و محل هزینه آن را تشخیص می‌دهیم درست نیست. چرا مردم این کار را نکنند؟ این نگاه به مالیات مانند نگاه به خمس و زکات است در حالی که مالیات حق حکومت است و چنین رویکردی اداره کشور را با اختلال مواجه می‌کند. لذا برای حفظ انسجام ملی و شکل‌گیری دولت مدرن نمی‌توان چنین روش‌های سنتی در پیش گرفت.


وکیلی با اشاره به اظهارات مناظره روز گذشته یادآور شد: اذعان خوبی کردند که آقای روحانی در مقام عمل برنامه‌های خود را اجرا می‌کند و اعتراض کردند که چرا یارانه دهک‌های محروم را از ابتدای سال اضافه کرده، همانطور که ما گفتیم نتایج برجام خود را از نیمه دوم سال 95 نشان داد و اتکای آن به درآمدهایی بود که از این محل حاصل شده بود. در واقع این منابع نیمه دوم سال گذشته پیش‌بینی شد. همچنین دولت برای بیکاران امکان کارآموزی را فراهم کرد تا با دادن حق بیمه کارفرمایی یک‌ساله امکان بکارگیری بیکاران در کارگاه‌ها فراهم شود که منابع آن هم تأمین شده است.


سخنگوی ستاد روحانی ادامه داد: از نظر ما ظلم است در حالی که دولت هزینه برجام را پرداخت کرده دیگری میوه آن را بچیند. نتیجه برجام به سفره‌های مردم می‌آید و نمونه آن سه و نیم برابر کردن یارانه دهک‌های پایین مشمول کمیته امداد و بهزیستی است. نمونه دیگر اجرای قانون جامع‌ ایثارگران است که دولت‌های نهم و دهم خاک می‌خورد اما دولت آقای روحانی برای اولین بار آن را عملیاتی کرد و در برنامه ششم نیز تسری یافت. ایثارگران شاهدند که بخشی مهمی از معوقات و مطالباتشان در سال گذشته پرداخت شده و درسال 96 نیز بخش مهم دیگری عملیاتی می‌شود.


وی درباره موضوع املاک نجومی نیز یاداور شد: آنچه آقای جهانگیری راجع به املاک نجومی گفت از موضع فرمانده اقتصادی مقاومتی و رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بود. ایشان اطلاعات طبقه‌بندی شده‌ای دارند. طنز ماجرا اینجا است که قالیباف مدعی است که املاک نجومی که میانگین قیمت آنها بالای 10 میلیارد تومان است را به رفتگرها داده است. این افراد جزو زحمتکش‌ترین اقشار جامعه هستند و می‌توانند قضاوت کنند که املاک به کدام یک از آنها داده شده است.


وکیلی با اشاره به نمایش تصاویری از سوی قالیباف به عنوان اسنادی علیه روحانی و جهانگیری اضافه کرد: ملت ایران متوجه شدند که سقف این تهدید و رجزخوانی دو سند از دو زمینی است که یکی در سال 78 به قیمت روز به آقای جهانگیری و دیگری در سال 67 بعه قیمت روز به آقای روحانی فروخته شده است. آقای قالیباف اذعان کرد که آنچه که روحانی و جهانگیری دارند همین دو زمین است. البته آقای قالیباف توضیح نداد که سهم ایشان در طرقبه و وضع خویشاوندانش چگونه است. در حالی که باید درباره موضوع پدیده و برخی خیریه‌ها توضیحات کافی بدهد.


سخنگوی ستاد روحانی با بیان اینکه خط قرمز روحانی قانون است، گفت: هر کس ادعایی دارد باید مطابق قانون آن را در دادگاه صالحه طرح کند که به شرط اثبات همه به آن تمکین خواهند کرد.


وکیلی در پایان با بیان اینکه طبق اصل 156 قانون اساسی پیشگیری بر عهده قوه قضاییه است و ابزار آن در اختیار این قوه است گفت: عکس گرفتن با فقرا جای مانور تبلیغاتی نیست.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب