توسعه شرکتهای دانشبنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهشهر در سال ۱۳۹۴
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهشهر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، با تشریح فعالیتهای دانش بنیان این دانشگاه اظهار کرد: در این واحد دانشگاهی برای سال ۱۳۹۴ سه شرکت دانشبنیان و سه طرح اقتصادی با هدف تأمین درآمدهای غیرشهریهای دانشگاه و کاهش وابستگی دانشگاه به شهریه به عمل آمده و مقدمات این شرکتها و طرحها فراهم شده که بهزودی با تصویب در هیئت امنای استانی و شورای اقتصاد استانی نهایی میشود.از جمله این شرکتها، آسفالتهای نانوسیلیسی سازگار با محیط زیست و تولید گل و گیاه و کلینیک مشاوره و درمانی روانپزشکی را میتوان نام برد.
دکتر اسدالله مهرآرا افزود: با توجه با تأکید دکتر میرزاده مبنی بر افزایش درآمدهای غیرشهریهای و کاهش وابستگی دانشگاه به شهریه و توسه شرکتهای دانش بنیان در سال ۱۳۹۴ این طرحها آغاز و شرکتهای دانش بنیان شروع به کار خواهند کرد که انتظار میرود در سالهای آتی منشاء تحولات اساسی در دانشگاه در حوزه تولید و نوآوری باشیم.
200 روز فعالیت جهادی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهشهر
رئیس واحد بهشهر در ادامه با توجه به قبول مدیریت واحد بهشهر افزود: در حالی ریاست را پذیرفتم که دانشگاه در وضع نامطلوبی بسر میبرد و نیاز به ساماندهی در حوزههای مالی، اداری، آموزشی، پژوهشی، اداری و اجرایی داشت. با توجه به عدم تمکن مالی کافی دانشگاه، در بدو ورود از تمامی اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان خواسته شد در اقدامی جهادی به میدان عمل بیایند و آستین بالا بزنند و دانشگاه را از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب تری برسانند.
وی ادامه داد: در همین راستا تعدادی از دانشجویان، اعضاء هیئت علمی و کارکنان، اعضای تشکلها و بسیج دانشجویی در روزهای تعطیل و... دست بهکار شدند و توانستند فضای دانشگاه را بهبود ببخشند. اگر این فعالیتهای جهادی، تلاشهای همهجانبه همکاران و دانشجویان نبود این موفقیتها محقق نمیشد. در سال ۹۴ هم در نظر داریم با حضور گستردهتر همه گروهها، تشکلها و... در یک کار جهادی با همدلی بیشتر بخشی از کارهای ناتمام دانشگاه را به اتمام برسانیم و شعار همدلی و همزبانی را در دانشگاهمان به مرحله عمل برسانیم.
مهرآرا گفت: در این فعالیتها با بهرهگیری از پتانسیل نیروهای موجود اعم از نیروهای خدماتی، انتظامات، اداری، هیئت علمی و هیئت رئیسه دانشگاه با استفاده از مصالح موجود، اقدامات بسیار ارزنده جهادی در میدان عمل صورت پذیرفت که موجبات تغییرات محسوسی در نما و شمایل دانشگاه نسبت به شش ماهه گذشته شد.
به گفته مهرآرا، عقب نشینی حریم از جاده به صورت تقریبی نیم کیلومتراز وضعیت سابق و دیوارکشی فضای آزادشده در حریم جاده بینالمللی ساری به مشهد با همکاری مالکین زمینهای اطراف، محوطه سازی و موزائیک کاری محوطه با همکاری خیرین، نصب نیکمتهای سایبانی برای استراحت دانشجویان در ایام فراغت، ترمیم سقف و فضای داخلی ساختمان اداری، آموزشی، راه اندازی فضای جدید و استاندارد خدمات آموزشی و دانشجویی در حدود دویست متر مربع، راه اندازی فضای جدید و استاندارد خدمات مالی دانشجویان در حدود پنجاه متر مربع، ترمیم محوطه ورودی در پیاده رو و ورود و خروج انتظامات، نصب تابلوهای راهنمای طبقات، ساخت پارکینگ برای استفاده دانشجویان، ترمیم فضاهای موجود با جوشکاری، بنایی و رنگ آمیزی و نجاری و سمپاشی و آبیاری درختان و فضای سبز محوطه دانشگاه را از فعالیتهای این دانشگاه در دور مدیریت جدید است.
انتهای پیام/